Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Tips

Hvordan MINSKE Søtsuget

Er du ganske lik meg og får ofte søtsug? Når det er kveld og jeg kjeder meg, eller jeg skal se en film, så er det ikke sjeldent at jeg lengter etter litt snaks. Det er da suget kommer etter sjokolade, chips, kaker osv... Det hender også når jeg kjeder meg og ikke klarer å tenke på noe annet enn mat. Det er en utrolig dårlig uvane, og av en eller annen grunn så har jeg bare ikke vilje til å si nei. Jeg har viljestyrke til det meste, men ikke dette.
Det eneste som pleier å hjelpe er hvis jeg kutter det helt ut. Hvis jeg bestemmer meg for å ikke spise snop i en hel måned. Jeg gjorde det i mai og skal også gjøre det i august. Jeg har også tenkt å planlegge hvordan jeg skal klare meg uten for mye av det usunne de neste månedene. Her er mine Tips:

- - - - -- -- - - -- - -- - - -- - -- - -- - - -- - - -- - -- - -- - - -- - - -- - - -- - - -- - - -- --- - - - - -- - -- - -- - - -- -- -  -- - - -- - -- - -- - - -- -  - - 

- Viljestyrke! Ikke gjør noe imot din vilje. Bestemmer du deg for å ikke spise snop, så ikke gjør det! Bestemmer du deg for å bare spise i helgene, så bare spis i helgene! Gå virkelig inn får det, og vær sta. Si nei til deg selv og stå imot fristelsene.

- Sunn snaks! I stedet for å stappe i seg sjokolade og smågodt, så fins det masse annet godt som i tillegg er sunt. Hva med å skjære opp noen grønnsaker på et fat med litt dip til? Nøtter, mandler, bær, en sunn smoothie, frukt er også et alternativ. Tips til sunne og usunne frukter finner du Her.

- Unngå kjedsomhet! Prøv å finne ut noe gøy du kan gjøre hver dag. Vær med venner, tren, lag en sunn middag.. Unngå dager hvor du kjeder deg fordi da er det ofte lett å ta frem chipsen i skapet. Gjør noe gøy så slipper du å tenke konstant på mat. Tips til hva du kan gjøre kan du finne Her.

- Tyggi! Noe annet som har funket for meg er tyggi. Har jeg veldig lyst på noe godt etter middag eller kveldsmat, så tar jeg heller en tyggi eller to. Da får jeg noe å tygge på, og det demper også søtsuget. En slikkepinne kan også funke.

- Spis før! Har du planer om å spise noe søtt, er det lurt å spise et næringsrikt måltid før. Det minsker blodsukkerstigningen og du vil ikke spise like mye usunt som du normalt ellers ville gjort.

- Bli kvitt det usunne! Gå en tur rundt i huset og fjern alt det usunne. Tøm hyller og kjøleskapet for snop. Da vil det bli lettere å ikke småspise når du kjeder deg. Det finnes masse som vi spiser som det ofte er mye mer kalorier i enn vi tror. Jeg får mange ganger sjokk når jeg innser hvor usunt jeg faktisk spiser. Noen skjulte sukkerbomber er: ketsjup, hamburgerbrød, fruktyoghurt, sauser, supper, cornflakes, juice, frokostblandinger, honning, prim og brunost.

. Spiser du mye snop?

Tips; Hva man kan gjøre når man kjeder seg

Nå som det er sommerferie så er det ikke alltid det er så mye å gjøre om dagene. Selvfølgelig er det herlig å slappe av og være litt aleine iblant, men hva når alle vennene dine er på ferie og du ikke har noe å finne på. Da er det greit å få en del tips til hva du kan gjøre. Derfor tenkte jeg og dele mine tips med dere..


Baking
Hva er vell mer morro enn å bake en skikkelig stor og saftig kake? Kanskje en du aldri har bakt før? Eller så kan du jo prøve å mikse litt og lage din egen oppskrift, din egen spesial? Det er jo alltid spennende, og ikke minst så får du jo spise den etterpå. Eller så kan du kanskje gi den til noen og overraske dem?


Les
Har du god tid så kan du jo finne frem en skikkelig god bok og lese litt. Kanskje foreldrene dine eller noen du kjenner kan anbefale deg ei bok å lese. Enten om du liker å lese eller ei. Hvis du virkelig bestemmer deg for å lese om noe du liker, så kan jeg nesten garantere deg at du vil bli hekta. Dra på biblioteket, spør de som jobber der om de har noe å anbefale..


Fornøyelsespark
Tusenfryd, Dyreparken, Bø sommerland, Legoland, Liseberg, Heidepark.. Det finnes alltid mange muligheter så dra og fornøy deg i sommerferien. Kanskje det blir en spontanreise, men hva er vell bedre enn det? Dra med familie eller venner, hvis noen er hjemme!


Tren
I ferien blir det ofte til at vi spiser masse snop og usunn mat. Da anbefaler jeg virkelig en treningsøkt. Enten det er å ta noen sit-ups og arm-hevinger hjemme, eller det er å dra på et treningsstudio eller ta en joggetur i heia. Alt hjelper. Selv prøver jeg å jogge i heia hver dag, og det hjelper masse på humøret. I tillegg får du den beste følelsen etterpå! Hva med å springe noen turer opp og ned i trappa? Det er ganske god trening.


Bad
Sola steiker og du kjenner at du koker av varme. Hva skal du gjøre for å kjøle deg ned? Ahaaa, hente is i fryseboksen. Woops, den spiste du jo opp i går. Hva med å ta et bad i stedet?


Finn Inspirasjon
Når jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, så leter jeg ofte etter inspirasjon. Mine tips er å søke etter sminke tips og frisyrer på youtube. Du finner alt muligt! Se i blad, søk på nettet og bli inspirert av forskjellige klesstiler. Kanskje du kan mikse litt neste gang du skal ut med venner? En blogg jeg anbefaler når det gjelder forskjellige antrekk er Denne! Våg å bli inspirert og kle deg annerledes! Livet er for kort til å bare være en i mengden!


Spadag
Ta et godt å varmt bad, tenn stearinlys og ha rolig musikk i bakgrunnen. Ha en skikkelig spadag! Smør deg inn såper og kremer. Barber leggene. Ta ansiktsmaske og marser tinningene. Slapp av og tøm hodet for stressende tanker. Kanskje du også kan prøve deg på litt Yoga?


Gå tur i heia
Ta deg tid og gå en lang tur i heia. Ta med mat, lag et bål og gå en plass du aldri har vært før. Kanskje du finner en yndlingsplass som bare blir din? Er det vann i nærheten, så ikke la noe stoppe deg fra å ta et bad. Kanskje et nakenbad? Haha.. Jeg virkelig anbefaler dette! Stillheten. Kanskje du også er heldig og får se noen spennende dyr.


Se film
Er det litt seint og de andre har lagt seg for å sove? Sett på en god og koselig film. Finn fram litt snaks, kanskje noe sunt? Det fins veldig masse god, sunn snaks. Så er det bare å lene seg tilbake og nyyyte en herlig film.


Ta bilder
Finn fram et kamera, enten det er nytt eller gammelt, og ta bilder. Bilder som du vanligvis kanskje ikke pleier å ta. Legg merke til detaljer og ha en fotoshoot. Etterpå kan du legge dem inn på dataen og redigere dem i forskjellige programmer. Eks: Picnik , Picasa , Photoscape

. Hva gjør du når du kjeder deg?

Tips; 10 Kjærlighetsfilmer

Er det noe jeg elsker så er det å se en koselig, søt og trist kjærlighetsfilm seint på kveld. Når jeg er aleine, har god tid og kan nyte en skjønn film med litt snaks. Det blir nesten ikke bedre. Såå jeg tenkte at jeg kunne dele mine 10 favorittfilmer med dere. Kan hende jeg har fler også, men tar de 10 første jeg kommer på..


Titanic
Er det en film jeg virkelig elsker så er det denne. Husker jeg begynte å se den som ganske ung, og allerede da var det min favoritt.
En søt, morsom, actionfull, romantisk, nydelig film. Alt i ett! Har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har sett den. 30? 40?


Dear John
Første gang jeg så filmen ble jeg veldig skuffet. Tror nok det var fordi jeg hadde ganske store forventninger til den,
men så bestemte jeg meg for å se den en gang til. Det var da jeg innså at den var utrolig skjønn.


The prince and me
Kjenner meg ofte litt igjen i denne. Den handler om ei jente som er helt normal.
Hun har en jobb, går på skole og lever et vanlig liv, men hun aner egentlig ikke hva hun har i vente.


A walk to remember
Hvem har vel ikke denne som en favoritt? En fantastisk film full av kjærlighet og romantikk.
Noe jeg også liker ved denne er at den ikke er så forutsigbar. Det skjer uventa ting. Og forbered deg, det vil bli en tårefull kveld!


10 things i hate about you
Jeg virkelig digger denne! En søt og morsom film om tenåringer som går på high school. Er det noe jeg liker så er det filmer der high school er
involvert. Tenåringer som gjør tabber, blir forelsket og får problemer som de fleste får i tenårene. Midt i blinken hvis du liker noe av det samme!


How to lose a guy in 10 days
Haha, denne er fantastisk! Perfekt for en kveld hvis du er i dårlig humør og virkelig trenger å bli litt oppmuntret.
Jeg GARANTERER deg at du ikke klarer å la være å le! Og ikke minst så er det en Perfekt datefilm!


The Notebook
Et ord: Nydelig! Er du gira på å se en skjønn, morsom, trist, inspirerende, søt kjærlighetsfilm så bør du virkelig se denne.
Det er desidert den beste kjærlighetsfilmen som er lagt! Har du ikke sett den, så vet du hva du må gjøre.


The last song
Jeg er ganske sikker på at de fleste har sett denne. Hvertfall ettersom Miley er med i den. Jeg er heller ikke et unntak.
En skjønn film med en herlig handling. Ikke minst så er jeg også veldig glad i alle sangene som er med i filmen.


Dirty Dancing
Dance! Jeg elsker de fleste dansefilmer, så denne måtte jo også sees. Av en eller annen grunn så synes jeg den er så koselig, OG inspirerende.
Får alltid lyst til å skru opp på full guffe og begynne å danse. Har du ikke sett den så Anbefales den!


Letters to juliet
Dette er favorittfilmen min for øyeblikket! Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor en gang. Er den egentlig så utrolig bra?
Hvertfall så elsker jeg at den er så varm og skjønn. Den er filmet i roma, en nydelig by. Handlingen er også veldig søt, og ikke minst så er gutten veeeldig kjekk!

. Har du sett noen av dem?
. Har du noen tips til gode kjærlighetsfilmer? 

It's Movie Time!


Nå som vi har ferie har jeg sett veldig mye film. Det har nesten ikke vært en kveld uten film, men jeg liker det! Alltid like herlig å komme hjem på kvelden, lage litt kakao og skjære opp frukt og sette på en film!
Disse tre filmene har jeg virkelig fått sansen for.
My sister's keeper er en skikkelig tankevekkende og trist film. Meg og noen venner så den. Ikke mange tørre øyne, nei..
A walk to remember anbefales virkelig! Både utrolig søt og veldig trist. En av de beste filmene jeg har sett!
Girls just want to have fun anbefales å se med noen venner. Eventuelt hvis dere har en jentekveld, så er denne en slager!

. Liker du å se film?
. Har du sett noen av disse?

Stick It

Satt nettopp på en film. Har vært ganske film-dilla i hele dag, og endelig har jeg fått tid til å sitte meg ned og slappe av med kakao og film. Den heter 'Stick It'. Ganske bra og anbefales! Har sett den en del ganger og synes alltid at den er like gøy. Det handler om ei jente, som for noen år siden drev masse med turn. Etter at hun sluttet har livet gått i feil retning og hun tar feil valg. Hun bryter loven og straffen blir å dra tilbake til turnehallen for å trene seg opp igjen..

. Har du sett filmen?

Slik fjerner du Poser under øynene

Trinn 1: Hvis du har poser under øynene om morgenen, hjelper det å trykke på huden rundt øynene. "Morgenposene" skyldes opphopninger i lymfekjertlene gjennom natten.

Trinn 2: Start med å legge en concealer som er ganske lys i gropen under øynene og i øyekroken. Dekk også den røde stripen som ligger ved kanten på undervippene.

Trinn 3: På selve posen kan du legge en litt mørkere nyanse, for eksempel fungerer din vanlige foundation veldig godt. Pass på at nyansene glir over i hverandre.

Trinn 4: Til slutt kan du legge på et meget tynt lag med kremfarget, matt skygge eller litt lyst, matt pudder på posen. Det demper ytterligere.

Baking av muffins

Akkuratt nå ser jeg på Beverly Hills 90210 og koser meg med mine nylagte muffins. En slik kveld som dette er perfekt for meg. Å se på en gøy serie og i tillegg ha noe snaks. Love! Jeg brukte sikkert en halv time på å lage muffinsene. Denne gangen valgte jeg sjokolade og de ble faktisk ganske gode, men jeg kan ikke ha for mange. De er helt sykt mektige. 1 er nok for meg :PCa. 8 muffins
100 g smør
2 stk egg
2 dl sukker
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 dl melk
100 g kokesjokolade

Jeg halverte den så jeg fikk bare 4 muffins 

Varm ovnen på 200 grader. Smelt smøret og ha i melken. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Ha smør og melk i eggedosisen. Bland inn alt det tørre til en jevn blanding. Fyll massen i muffinsformer (muffins-stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer). Ikke fyll helt opp fordi de blir større under steking. Knekk opp kokesjokoladen og fordel bitene i formene. Stek i midten av ovnen på 12-15 minutter. Avkjøl på rist.. Liker du muffins?

Bananmilkshake

God dag! Nå har jeg straks tenkt å lage meg middag, men skal bare blogge et innlegg først..
Dagen igår var igrunnen helt grei. Jeg gjorde egentlig ikke noe spessielt. Når kvelden kom gikk jeg i ballbingen og spilte fotball.
Idag vet jeg heller ikke helt hva jeg skal gjøre. Får se hva dagen bringer.. Faktisk har jeg nettopp lagt banan-milkshake. Nam, det var helt sykt godt. Jeg tror seriøst det er min favorittdrikk. Jeg bare elsker det! :DOppskriften jeg brukte:
2 bananaer
3 store kuler is
2 ts vaniljesukker
H-melk (kommer ann på hvor tykk du vil ha den) Prøv deg frem..


. Hva skal du idag?
. Har du smakt bananmilkshake?

10 sunne Frukter

I nesten hele dag har jeg vært i ballbingen å spilt fotball. Fytti, det er så utrolig gøy! Været har vært helt på topp, eller det har nesten vært for varmt. For en herlig dag! :DMEN.. Over til temaet. De fleste vet vel kanskje at frukt ikke er så utrolig sunt. Det funker jo å spise det en gang iblant, men ikke for mye av det. Det er nemlig veldig masse sukker i de fleste frukter. Problemet er jo bare at det er så utrolig godt. Så, jeg leste nettopp i et blad om hvilke frukter som ikke er så sunne og hvilke som du trygt kan spise;

10 du bør være litt forsiktig med:
Banan
Fiken
Solbær
Mango
Druer
Kiwi
Ananas
Kirsebær
Pære
Eple

10 du trygt kan spise:
Honningmelon
Rabarbra
Kantaluppmelon
Vannmelon
Jordbær
Aprikos
Bjørnebær
Plomme
Grapefrukt
Nektarin

. Liker du å spille fotball?
. Hva er din favorittfrukt?

Hvordan bli BIKINIFIN til Sommeren!

Nå som det snart er sommer og tid for bading er det mange som har forberedt seg på å se fin ut i Bikini. Jeg leste nettopp en måte det går ann å bli fin på uten slanking:

SØRG FOR AT DU FØLER DEG GLAD INNVENDIG
Vil du være bikiniklar , er det som sagt bare å glemme slankingen. Det er likevel mye du kan gjøre på kort tid for å føle deg bedre og lettere i kroppen.

Forberedelse: Fyll kjøleskapet med frisk, sunn og naturlig mat. Fjern eller tillintegjør alle usunne fristelser. Bestill gjerne den massasjen du har drømt om i en halv evighet og hamstre inn blader, filmer og stearinlys.
Vask huset så du de neste dagene kan fokusere på deg selv uten å la øynene vandre til støvdottene på gulvet. Skift også på sengen, så du har en ren og delikat seng å krype opp i.

DAG 1: Begynn kvelden med å spise et lett måltid, som for eksempel grillet fisk med salat eller dampede grønnsaker. Drikk masse vann ved siden av og avslutt med urtete. Se en komedie eller les en bok som får deg til å le.
Ta deretter et langt deilig bad med tente lys plassert langs baderkarkanten. Prøv den meditasjonsvideoen du fikk til jul i fjor og ta en tidlig kveld.

DAG 2: Stå opp tidlig, bøy og tøy litt og følg deretter opp med sunne lette måltider. Gå tur og mediter mellom spisingen. Den første rensedagen er det lett å føle seg litt rastløs. Du kan også oppleve diaré, rennende nese, sår hals, dårlig ånde eller mild feber. Dette er tegn på at kroppen din renser ut, og det går over på en dag eller to.

DAG 3: Du vil føle deg bedre. Nå er sukker, pasta og brød som har det med å blokkere tarmsystemet ditt ute av det.
Fortsett å puste dypt, slappe av og strekke musklene dine. Konsentrer deg nå om tankevirksomheten din og fjern giftige tanker fra systemet. Ikke legg skylden på andre eller ta sorger på forskudd. Dersom du ikke er lykkelig, finn ut hva du kan gjøre for å forandre det. Sett deg spesifikke mål og prioriter å nå dem.KJØR EN OMGANG YTRE KROPPSPLEIE
Myk, glatt og gyllen hud, og velstelte føtter gjør underverker for både selvfølelse og framtoning. Slik går du fram.

FOTPLEIE


Fotbad: Plasser føttene i et deilig fotbad. Ikke bruk for varmt vann. Fyll vannet med et spesialprodukt for føtter. Du kan også bruke grønnsåpe, som virker desinfiserende, mineralsalt eller vanlig såpe. Ikke bli sittende for lenge med føttene i vann. 10 minutter er nok!

Fil i vei: Bruk en fotfil og fjern rester av hard hud. Ikke ta for hardt i - det er bedre å file lite og ofte, enn mye og sjelden. Unngå fotfiler av stål. En peelingkrem til slutt fjerner død hud og gir god massasje. Skyll av etter bruk. Kaldt vann aktiverer blodsirkulasjonen!

Klipp neglene: Klipp neglene rett av, og fil dem i fasong. Vær forsiktig med å klippe eller file dem for langt ned i kantene - det kan gi inngrodde negler.

Neglebånd: Bruk den spisse enden av en neglefil, eller eventuelt en spesialpinne for neglebånd, og skyv neglebåndene ned. Det samme redskapet er perfekt til å rense under neglekanten.

Smør deg inn: Masser føttene med en fet krem. Har du ikke et spesialprodukt for føtter, så velg en tykk body lotion som ikke er for fet. En fotbalsam trekker lettere inn i huden og er et godt alternativ til krem og lotion. Det fins en rekke spesialprodukter for alle mulige forskjellige behov, fra kløende føtter til sprukken hud. Fri gjerne til en snill ektemann eller kjæreste for ekstra velvære!

Mot sprekker: Hvis du har sprekker i føttene, fins det midler mot dette som er vel verdt et forsøk. Prøv for eksempel Scholls cracked heels creme.

Høyt i været: La kremen trekke godt inn mens du sitter eller ligger med føttene hevet, for eksempel på armlenet til sofaen.

Renselse Fjern alle rester av gammel lakk med en neglelakkfjerner. Det kan av og til være nødvendig å bruke en vattpinne for å komme til i kantene. Tørk av.

Lekker lakk: Bruk en underlakk, det gjør at neglene ikke så lett gulner.

Eksperthjelp: Besøk gjerne en fotterapeut et par ganger i året. For å holde det jevnlig ved like må du gå cirka annenhver måned.HÅRFJERNING

BARBERING
Fordeler: Det er raskt og enkelt.
Ulemper: Det vokser raskt stubber ut igjen.
Bruk det på: Beina, i armhulene, bikinikanten.
1. Barber deg når du er i dusjen eller badekaret.
Barberingen er enklere og mer effektiv på bløtgjorte hår. Bruk barbergelé eller en kremet såpe, så glir høvelen lettere.
2. Barber deg i god tid før strandturen, så unngår du irritasjon av sol og saltvann. Unngå også å barbere solbrent hud
3. Barberbladene lever ikke evig. Nye, skarpe barberblader gir en tettere og glattere barbering, og gjør det lettere å unngå kutt og hudirritasjoner.
Bruk rennende vann til å fjerne rester av hår fra bladene. Da holder de lenger.
4. Knehasene og anklene er vanskeligere å barber e. Spar disse områdene til slutt, så barbergeleen får lengre tid til å bløtgjøre hårene.
Ikke legg for hardt trykk på høvelen. Bruk varsomme strøk i den retningen du føler mest behagelig.
5. Skyll med kaldt vann etter barberingen.
Det lukker porene.
Smør til slutt huden inn med en mild fuktighetskrem. Da unngår du å få tørr eller nuppete hud.HUDEN
Skrubb. Døde hudceller må bort, og det er på tide å gi hele kroppen en real peeling. Du kan bruke en hampvott eller en kornpeeling i dusjen. Skrubb mot hjertet i oppadgående sirkelbevegelser. Bruk litt ekstra tid på områder der huden har lett for å bli tørr og ru, som for eksempel albuer og knær.

Fukt. Avslutt ditt eget lille kroppsspa med en god dose bodylotion. Unn deg å sløse litt, da føler du deg garantert fantastisk etterpå.

Selvbruning. Det er viktig at du har skrubbet huden før du starter. Du kan godt smøre deg inn med et tynt lag bodylotion før du begynne å smøre deg inn med selvbruningskremen.
Nederst ved anklene, i knehasene og på albuene kan du også smøre på en litt fetere krem, for eksempel et tynt lag vaselin, hvis du har lett for å få skjolder her.

  • Vil du ha en svakere brunfarge kan du blande bodylotion og selvbruningskrem.
  • Er du uvant med å bruke selvbruner kan det være lurt å velge en som har farget krem eller skum. Da ser du med engang hvor du har smurt deg, og det blir lettere å få det jevnt. Det er ikke særlig forskjell på skum, krem eller spray. Det er rett og slett en smakssak. Resultatet blir det samme.
  • Husk å vaske hendene veldig godt etter at du har sprayet eller smurt deg inn. Ellers kan du få veldig skjoldete hender.
  • La kremen trekke godt inn og bli ordentlig tørr før du kler på deg.


FINN BEKINIEN SOM PASSER DEG


Korte bein: Velg badedrakter og bikinitruser med høy beinskjæring. Hold deg unna shorts og tverrstriper som «krymper» deg enda mer. Hele, ensfargede badedrakter skaper en lengre silhuett.

Store pupper: Tenk støtte. Bøyler, spiler og brede stropper er mest behagelig. Halterneck avlaster tunge
pupper. Overdelen må være stor nok, så det ikke flyter ut. Badedrakter medinnebygd bh er fint.

Små pupper: Trekanttopper og strapless passer perfekt til små pupper. Vil du utvide brystmålet, kan du velge en topp med padding, push-up og løse innlegg og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver er fint for deg som ønsker former.

Rund mage: Se etter badetøy med ekstra stram elastikk, spesielt over «problemområdet». I spesialbutikker for undertøy får du spesialutgaver med hold-inn-effekt. Litt rotete mønstre, mørke farger og strategiske draperinger, gir også en slankende effekt.

Guttekropp: Du kler tverrstriper og store, klare mønstre. Fargeinndelinger som illuderer innsving i livet, er noe du kan se etter, og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver, er fint for deg som ønsker former.

Brede hofter: Er du større over baken enn rundt brystet, er det fint å balansere med vattert topp, eventuelt lys farge på toppen og mørk på trusen. Du ser generelt slankere ut med mørkere farger. Hipstershorts kan være fint for deg med lange bein.. Gleder du deg til sommeren?

Sangene Jeg Hører på


Inna - Hot


Kevin Rudolf feat. Lil Wayne & Jay Sean & Birdman - I Made It


Keri Hilson - I Like


Chris Brown - Crawl


One Republic - All The Right Moves


Pitbull ft. Akon - Shut it Down


Lady Gaga - Alejandro


Karpe Diem & Andreas Grega - Ruter 

. Hører du på noen av de samme?

Ødelagte Fliseklemmer?

Flere ganger har jeg hatt fliseklemmer som har blitt slitt eller ødelagt. Nemlig at det på tuppen av fliseklemma har falt av og det gjør utrolig vondt å ta dem i i håret. Det er akkuratt som om det skjærer i hodebunnen når du tar dem i.
Et tips er å ta litt neglelakk på tuppen der den er skarp. La det tørke i noen minutt og vips så er den god igjen!


. Har du prøvd dette før?

DISTURBIA

Ahh, søndag igjen.. Er liksom ikke så veldig glad i søndager for de er så kjipe.. Uansett, nå nettopp så jeg "Disturbia". Det frista meg bare så til å se den og den var knall bra! Den var litt skummel, spennende og gøy. Alt på en gang! Den hadde liksom en gøy handling og var så spennende.. Filmen anbefales!


Terningkast:

. Har du noen gang sett filmen?

AVATAR

Igår reiste jeg, mamma, pappa og Ellisiv inn til Sandnes og så "Avatar" på Kino. Jeg må bare si at jeg synes den filmen var gaaanske bra! Det er en "Sci Fi" film og hele filmen har igrunnen bare blitt lagt foran en data. Han som har lagt filmen har også lagt "Titanic" og de har brukt hele 14 år på å planlegge filmen. Det er ikke akkuratt lite sykt da..Hahahaha.. I tillegg var det liksom en slags forsker-film på en måte, men det var ikke vanskelig å forstå. Hvis du leser handlingen av filmen skjønner du kanskje ikke så mye, men den var faktisk ikke så vanskelig å forstå når man begynte å se filmen.. Denne filmen Anbefales!
En ting til som jeg nesten holdt på å glemme! Hvis du skal se filmen, burde du helst Se den i 3D! Det får deg til å leve deg myyye mer inn i filmen..!
TERNINGKAST:. Har du noen gang sett filmen?
. Kunne du tenkt deg å se den?

Shoppingtips

Noen elsker det, andre hater det, men om du er en shoppingfantast eller ikke, er det uansett greit å gjøre det på den smarte måten..

BYTTEDAG

Selv om du har gått lei av klærne dine, er det godt
mulig at du har en venn som synes at akkuratt den
genseren du er lei av, er helt TOPP.
En dag du har tid kan du samle deg sammen med vennene
dine, alle tar med plaggene de er lei av, og så bytter dere!
Det er smart og miljøvennlig!

BLOGGERE
De som skriver moteblogger, har som regel peiling
på det meste når det gjelder shopping. Logg deg på
og les hva de anbefaler. Det er både gøy,
underholdende og ikke minst: Du kan plukke opp et
par smarte tips eller tre..
Eks: www.nettenestea.com
www.christinafraas.com
www.ulrikkelunds.blogg.no

GJENBRUK
Det er så lett å glemme at man kan klippe, sy om, bytte,
finne en gammel (men utrolig KUL) genser moren din
hadde, og fikse på selv. Sy på lapper, vær kreativ og
husk at du kan gjøre mye kult med bare gamle plagg.
Bare prøv!

SALG
Dette er alltid en lur og billig løsning.
Hvis du har tålmodighet til å vente på salget,
kan du finne flotte plagg til en mye lavere pris.
Ett tips kan være å kjøpe og sy om, ettersom man ikke
så ofte våger å gjøre det med klær man har betalt
full pris for..

uten navn3

. Liker du å shoppe?

SminkeTips!

Nå nettopp leste jeg i ett blad og fikk noen ide'er om sminke. Tenkte jeg skulle dele dem med dere:

TIPS & INSPIRASJON:

* En concealer under øynene demper blå ringer og gir et våkent blikk.

* Glatt og jevn hud får du ved å legge en transparent, lett foundation som tilpasser seg hudfargen din. Ikke velg en for lys eller mørk farge, det vil virke unaturlig. Fuktighetskrem kan også påføres først hvis du har litt tørr hud.

* Dobbelthake og slapp hud under haken blir tryllet bort ved at du legger en brun skygge langs kjevebeinet, som du duser ut ved å dra fargen nedover.

* Eyeliner langs vippekantene gir deg større og mer åpne øyne. Velg gjerne brunt, det gir et mildere uttrykk enn svart.

* Når du legger øyeskyggen, start med en lys farge på hele lokket. Hovedfargen, som er mørkere, legger du i globallinjen og ut mot ytre vippekant. Dus godt ut.

* Farg og napp brynene. Bruk mascara, helst brunsvart for et mykt uttrykk.

* Har du mye rødhet i kinnene, unngå rouge i rosa, plomme eller rødt. Gyllent eller bronsefarget solpudder er bedre.

* Har du sterk sminke på øynene, velg en dus farge på leppene, og omvendt. Aldri begge deler samtidig

sminke

. Hva synes du om tipsene?
. Liker du sminke?

Arkiv

hits