Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

desember 2010

Slalom, slalom baby!

Slalomturen i dag ble avlyst. Det var så mange som trakk seg, men det setter ikke en stopp! Jeg skal nemlig til Ålsheia i morgen med Maren! Om ikke så lenge kommer hun og henter meg. Skal nemlig sove hos henne i natt, så tror jeg vi drar i morgen tidlig. Gleeder meg :D

Har foressten blitt vurdert! :D Se Her!

. Hva skal du i dag?

Slalom i morgen

Har vært en veldig slapp dag. Har egentlig bare vært hjemme og gjort... Ingenting? Skal til Yvonne snart å se Karate Kid. Kos!
I morgen skal jeg til Ålsheia og stå på slalom med en del andre. Gleder meg. Er så lenge siden sist, og i tillegg kan jeg prøve de nye skiene mine! :D. Hva har du gjort i dag?

Nye Slalomski!

I går var mamma i flekkefjord, og helt uten noen anelse hadde hun kjøpt slalomski til meg. Da hun kom hjem hadde hun med seg et par ski og de var til meg. Til jul fikk jeg masse slalomutstyr, men ikke ski, og nå er jeg endelig fult utstyrt jeg også. Tror jeg skal stå slalom i denne uka. Kanskje i morgen og på fredag. Gleder meg! Det er jo trossalt et år siden sist, og i tillegg er det så utroooolig gøy! :D. Har/skal du stått slalom i år?

Dagen i Bilder. Hva synes du om bildene?

Film, film og enda mer film...

Holder på å lage Pizza til middag. Ganske lettvint og i tillegg ganske godt. Klokka seks skal jeg til Yvonne igjen og se enda mer film. Tror jeg aldri har sett så mye film i løpet av en ferie noen gang. Jaja, det er jo ganske koselig da.. Hva har du gjort i dag?
. Ser du mye film i ferien?

Film Maraton

Fytti, for en lang natt det har vært. Gjett hva! Jeg var hos Yvonne og så film hos henne i 12 timer. Vi hadde nemlig Film maraton. Vi så skikkelig mange gamle Disney filmer, både engelske og norske. Tror vi så 8 eller 9 filmer til sammen, men er ikke helt sikker. En av dem var ikke fullt en Disney film, men alle de andre var skikkelig gamle klassikere. Koselig var det hvertfall! Alle filmene hadde skikkelig dårlig kvalitet, også måtte vi finne frem en gammel VHS-spiller. Det bringte frem så mange gode, gamle minner. Beste Søndagen på lenge!. Har du noen gang hatt Film maraton?

I Can Be You Hero

Would you dance if I asked you to dance? Would you run and never look back? Would you cry if you saw me crying? Would you save my soul tonight? Would you tremble if I touched your lips? Would you laugh oh please tell me this. Now would you die for the one you love? Hold me in your arms tonight. I can be you hero baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away. Would you swear that you'll always be mine? Would you lie, would you run away? Am I in to deep? Have I lost my mind? I don't care, you're here tonight. I can be you hero baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away. I just want to hold you. I just want to hold you. Am I in too deep? Have I lost my mind? Well I don't care, you're here tonight. I can be you hero baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away. I can be you hero baby. I can kiss away the pain. And I will stand by you forever. You can take my breath away. You can take my breath my breath away. I can be your hero...

. Hva synes du om sangen?

Love The Vacation

Var nettopp hos Yvonne og så 'Beauty and the Beast'. For en søt film. Har aldri sett den før, og jeg må ærlig innrømme at jeg har gått glipp av en av de beste Disney filmene. Handlingen var bare så søt, og jeg elsket slutten!
Ellers har jeg hatt en fin dag. Fikk besøk i 2-tiden, og har sett en del andre filmer. Herlig med ferie!
I morgen tror jeg at jeg skal ta meg en tur på ski. Er eevig lenge siden, og i tillegg må jeg jo finne på noe som er litt vinter-aktig.. Har du sett Beauty and the Beast?
. Liker du å ha ferie?

Julaften i går

Noe av det jeg fikk:

Masse slalomutstyr, men ikke slalomski, haha. Har bursdag 1. februar så de sa at jeg skulle få slalomski da..

Hadde en kjempe fin kveld med masse god mat, og fikk kjempe fine gaver. Ble veldig fornøyd!

. Hadde du en fin kveld i går?
. Fikk du det du ønsket deg?

God Jul!

Har nettopp sett Tre nøtter til Askepott. Den filmen er så søt. Det har liksom blitt en tradisjon at vi ser den hver jul.
I dag er det faktisk julaften, og jeg føler jeg ikke har julestemning. Er nok sant som de sier "Jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å få julestemning.." Jaja, det blir nok en koselig dag. God mat, masse fine gaver og mye film. Ha en fin kveld, og God Jul!


Tre nøtter til Askepott.

. Hvordan skal du feire jul?

Drar Til Kristiansand

Hadde en kjempe koselig dag i går. Var egentlig meningen at jeg skulle gå å ake med mange andre, men så kunne jeg plutselig ikke alikevell. Vi skulle visst til flekkefjord. Fikk handlet de siste gavene, og klokka seks var vi samlet med familier og spiste grøt. På kvelden var jeg hos Cecilie og så Never back down. Fytti, som jeg digger den filmen. En av de beste jeg har sett!Nå må jeg snart gjøre meg klar. Skal til Kristiansand med Cecilie for å møte Benjamin. Tror vi skal på kino eller noe.. Kos!

. Hva skal du i dag?

Kvelden i Går

I går fikk jeg besøk av Yvonne, Ellisiv, Cecilie og Zorana. Det var så lenge siden sist, så det var kjempe koselig å ha en slik kveld igjen. Vi så Streetdance 3D, pratet om alt mulig og rett og slett bare koste oss. Må ikke bli lenge til neste gang!


Cecilie hadde bakt kake som var helt utrolig god.. Hva gjorde du i går kveld?

Juleferie

Endelig ferie! Blir deilig å kunne stå opp litt senere enn klokka syv hver morgen.
I dag fikk vi tilbake karakterbøkene. Ble sånn halvveis fornøyd. Hadde trodd på noen bedre karakterer i noen fag, men jaja.. Vi danset også i første time. Det gikk supert! Glømte ikke noe, og det var jo bare for gøy! Det var også noen som spilte og sang. De var kjempe flinke! For en koselig dag det har vært!. Hvordan har dagen din vært?

LOVELY Monday

For en koselig dag det har vært! Skoledagen gikk utrolig fort. I de tre første timene fikk vi tilbake de fleste tentamene. Jeg ble ganske fornøyd. Vi har også øvd litt på dansen vår som vi skal fremføre imorgen. Haha, gruer meg. Har egentlig ikke så veldig lyst til å danse, men det er vist for sent til å trekke seg.. I de tre siste timene var vi på kino og så 'The Prince of Persia'. Elsker den filmen!Skoledagen imorgen kommer også til å gå ganske fort. Tror vi får tilbake karakterbøkene og de siste prøvene. Lurer på hva jeg får i snitt. Gruer og gleder meg til å se resultatet..

. Har du ferie?

Kakebaking

Kjenner det nermer seg jul.. Meg, Wibeche og Semine har nettopp lagt julekaker. Det ble faktisk vellykka. Nå mangler vi bare karamellene som tok mye lengre tid enn vi hadde trodd. Vet ikke helt om det kommer til å likne karameller etter det resultatet har vist til nå, men det er jo smaken som teller!

. Har du bakt julekaker i år?

Skoleball


Bilder av Maren

. Har dere hatt skoleball i år?

SVAR - Del 1

Favoritt mat?

- Liker ganske masse, men det må nok bli bakt potet.

Stilikon?

- Digger stilen til Olsen tvillingene!!

Hvilke blogger leser du?

- Nette Nestea

Voe

Cath in the city

Fashionjunkiie

Maren

Miangelito

Disse er noen av dem.

Har du noen gang farget håret?

- Ja, farget det faktisk lilla en gang da jeg var mindre. Har ellers ikke farget det så mye. Har stript det lyst et par ganger.

Hvor mange måltider har du til dagen?

- Det varierer veldig. Pleier til vanlig å ha 4 (frokost, lunsj, middag, kveldsmat)

Favorittsang?

- Har ikke en spesiel favorittsang for øyeblikket. Hører på så mange, men har hørt veldig mye på Cannibal av Kesha i det siste.

Hvilken mascara bruker du?

- Bruker 4 haha. Alle fra max factor.

Hva er din hverdags sminke?

- Tar alltid på fuktighetskrem først, og venter ca 15 minutt til den har tørket. Deretter bruker jeg foundation og mascara.

Har du kjæreste?

- Nei.

Hvem er din bestevenn?

- Har ikke en spesiel bestevenn. Alle vennene mine er supre!

Har du hatt kjæreste før? Isåfall; hva heter de og hvor mange?

- Har aldri hatt en kjæreste. Har aldri hatt lyst til å være sammen med noen faktisk. Venter fortsatt på å finne den rette.

Har du hatt piercing eller har du allerede?

- Nei.

Hvor har du lyst til å ha piercing nå?

- Har egentlig aldri vært veldig interresert i piercinger. Hvis jeg absolutt skulle hatt en, hadde det nok blitt i navlen.

Hva ønsker du deg til jul?

- Er ikke helt sikker. Ønsker meg kanskje et gavekort på en eller annen butikk? Blir glad for alt jeg får. :)

Hvilken mat liker du ikke?

- Taco!

Har du allergi mot noe?

- Nei, ikke som jeg har merket enda :D

Har du noen dyr?

- Katt

Hvorfor lagde du deg en blogg?

- Leste en del andre blogger og ble veldig inspirert til å lage en selv. Det så morro ut, så jeg fant ut at jeg ville lage en.

Hvilket dyr ønsker du deg?

- Kunne virkelig tenkt meg en hest! Drev veldig mye med hester når jeg var mindre og jeg elsket det! Tenker ofte på at hvis jeg hadde begynt med det igjen eller kanskje kunne kjøpt meg en selv, så hadde det bringt opp mange gode minner. Det er noen nydelige dyr!

Hva er ditt favorittband & din favorittsang?

- Band of Horses - The Funeral.

Har du hatt lengere hår enn ned til rumpa før?

- Hadde hår ned til rumpa før, men klipte det for ca. 3-4 år siden.

Har du rettetang?

- Ja.

Har du krølltang?

-Har ikke en egen krølltang. Pleier å låne søstra mi sin :)

Har du bølgetang?

- Ja.

Hvor ofte retter/krøller/bølger du håret ditt, og til hvilke anledninger?

- Pleier helst å bare gjøre det i helgene eller hvis jeg skal noe spesielt. For eksempel hvis jeg skal i bryllup, være med venner i helga, osv.. I ukedagene pleier jeg vanligvis å være ganske naturlig, haha..

Har du funnet "den perfekte julekjole"? (bilde?)

- Har kjøpt kjole til skoleballet, som er i morgen, men er ikke sikker på om jeg skal bruke den på julafta enda. Skal se om jeg finner en til.
Har ikke tenkt å vise dere kjolen jeg skal bruke i morgen enda. Dere får se i morgen..

Hva ønsker du mest av alt i verden?

- Hm, vanskelig spørsmål siden jeg ønsker meg så masse for øyeblikket. Det kan jeg ikke svare på..

Ukas sang?

- I Want You - Dj Lee

Hva ville du gjort hvis en mann kom bort til deg og spurte om å gi han penger?

- Jeg tror jeg hadde gitt ham alle pengene jeg hadde hatt på meg.

Liker du pizza?

- Ja! :P

Hva er best av mcDonalds eller BrugerKing?

- McDonalds i think? Er ikke særlig glad i noen av dem..

Hvor høy er du?

- 1.63 m

Favorittsport?

- Dans!

Er du forelsket?

- Er ikke helt sikker. Følelsene mine er ganske svingende for tiden.

Hvilken skole skal du gå på etter ungdomsskolen?

- Har lyst til å gå på en idrett eller danse skole.

Hva vil du bli?

- Har planer om å gå 1 år i militæret etter vidergående. Etter det kunne jeg kanskje tenkt meg å bli politi, hehe..

Hva slags kamera tar du bilder med?

- Nikon D60

Hva er din naturlige hårfarge?

- Blond.
Jobbing

Nå sitter jeg på jobb. Har fått et stort kart over Norge og holder på å ramme inn alle kommunene i landet (stress)! Suger med kart og slike ting! Er snart ferdig, heldigvis. Har brukt 12 timer på det og begynner å bli ganske lei, men på den positive siden kommer jeg jo til å få 6'er i Geografi neste år! Haha..
Klokka tre skal jeg og noen andre danse. Øver til noe vi skal fremføre på skolen neste uke, før det er FERIE! Ahh, kan ikke vente!

Forresten så kommer svar på spørsmålene i kveld. Fikk faktisk fler spørsmål enn jeg hadde trodd.. Men nå må jeg tilbake til arbeidet. F*** geographi !!!

. Er du god i geografi?
. Hva skal du i dag?

Spørsmålsrunde

Tenkte å ha en spørsmålsrunde. Har ikke hatt det før, så nå var det virkelig på tide! Har nemlig tenkt å ta en liten pause fra bloggen. En dag eller 2 siden jeg er så trøtt og sliten for tiden. I mellomtiden kan dere stille meg spørsmål!

Jeg godkjenner ikke kommentarene før imorgen

Jobbeuke

Gjett hvor jeg jobber denne uka! Nemlig på NorDan. Vi i 10. klasse har arbeidsuke denne uka og jeg jobber altså som Logistikkoperatør. De fleste av dere lurer sikkert på hva det er, men faktisk så er jeg ikke 100% sikker selv. Lærte ganske mye om det i går, men vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det til dere. Uansett så har jeg hatt det ganske okei. I går hadde vi ikke så mye gjøre. Vi var mest på kontoret og gjorde forskjellige papirarbeid. Dagen i dag var bedre. Vi gjorde mye mer fysiske ting i dag. Blant annet så lagte vi paller
4 slike lagte vi :)

. Jobber du?
. Har du noen gang hatt jobbeuke?

Hårfrisyre

Alltid når jeg skal noe spesielt pleier jeg aldri å ordne håret mitt så veldig. Pleier enten bare å krølle det eller glatte det og lar det henge ned. Er blitt ganske lei av det, så i går bestemte jeg meg for å gjøre noe litt mer utenom det vanlige. Jeg satt det faktisk opp. Ble ganske fornøyd, selv om det tok litt lang tid.
. Hva synes du?
. Pleier du å sette opp håret?

Bilder; Juleballet. Hva synes du om bildene?

Juleball

Klokka åtte skal jeg på juleball. Det er ikke med skolen, men sånn avslutningsgreier med venner. Gleder meg! Er det noe jeg elsker så er det å ta på seg finstasen og være i lag med venner. Har nettopp dusjet så nå venter jeg bare på at håret skal tørke, slik at jeg kan ordne det. Har tenkt å sette det opp på en eller annen måte. Har også vært hos Yvonne i dag. Jeg fikk låne en kjole av henne ettersom jeg har så få..
Bilder fra Skoleballet i fjord..

Nå må jeg gjøre meg klar. Er ikke halvveis ferdig..

. Hva skal du i kveld?

My Heart Will Go On...

Every night in my dreams i see you, i feel you. That is how I know you go on. Far across the distance. And spaces between us. You have come to show you go on. Near, far, wherever you are. I believe that the heart does go on. Once more you open the door and you're here in my heart. And my heart will go on and on. Love can touch us one time and last for a lifetime. And never go till we're one. Love was when I loved you. One true time I hold to. In my life we'll always go on. Near, far, wherever you are. I believe that the heart does go on. Once more you open the door and you're here in my heart. And my heart will go on and on. You're here, there's nothing I fear, and I know that my heart will go on. We'll stay forever this way.You are safe in my heart. And my heart will go on and on

SKO

I går var jeg jo i Sandnes å handlet kjole og sko til skoleballet. Kjolen har jeg ikke tenkt å vise dere enda. Vil at den skal bli en overraskelse, men skoene kan jeg jo vise dere:

. Hva syns du om skoene?

MatteTentamen

Kom nettopp hjem fra Sandnes. Har vært å handlet julegaver, sminke, nye sko og kjole til skoleballet. Ble ganske fornøyd med kjolen. Den var nokså enkel, så jeg har tenkt å piffe den opp med litt smykker og slikt. Gleder meg til ballet. Bare en uke igjen..Off, i morgen skal vi ha mattetentamen. Jeg har nesten ikke øvd noen ting. Har jo vært borte i hele dag og øvde bare litt i går. I tillegg er det masse jeg ikke kan. Med andre ord; Det kommer til å gå RÆVA!
Jaja, ønsk meg lykke til!

. Hva har du gjort i dag?
. Har du hatt mattetentamen?

Don't Lose Hope

Travel Uke

For en travel uke! Skal ha to prøver - mattetentamen og historieprøve. Mattetentamen skal vi ha på torsdag og jeg har enda ikke begynt å øve. Dessuten suger jeg i matte. Fytti, jeg gruer meg. Vi skal også ha historieprøve på fredag. Kan ikke noe om 2. verdenskrig heller. Kan masse om Berlin, Hitler osv. Men jeg kan ikke noe av det som skjedde med verdenen etter krigen. Off, det kommer til å gå rett i dass.. På den positive siden så er det jo snart juleferie da. Det skal bli herlig!!!

Må øve til mattetentamen nå...

. Har du mye å gjøre denne uka?
. Har du ferdig med tentamene?

Farget Håret
. Har du noen gang farget håret?

Kakemenn


. Liker du kakemenn?

Snow In December

Jeg virkelig elsker å våkne og vite at det er snø ute! Elsker snø! Det er så koselig og jeg får en god julestemning av det. Håper det holder helt til julen.
Dagen i dag har jeg ikke noen planer foreløpig. Har nettopp sett Mr. Bean. Fytti, så jeg digger den fyren! Det fins ikke en film av ham som ikke er morsom. Kan enda huske når jeg var liten, og ikke ville se noe annet enn Mr. Bean. Jaja, videre får jeg bare se hva dagen bringer... Hva skal du i dag?

FIREWORK

Do you ever feel like a plastic bag, drifting through the wind wanting to start again? Do you ever feel, feel so paper thin like a house of cards, one blow from caving in? Do you ever feel already buried deep? 6 feet under screams, but no one seems to hear a thing. Do you know that there's still a chance for you Cause there's a spark in you. You just gotta ignite, the light, and let it shine. Just own the night like the 4th of July. Cause baby you're a firework. Come on, show 'em what you're worth. Make 'em go "Oh, oh, oh". As you shoot across the sky-y-y. Baby, you're a firework. Come on, let your colors burst. Make 'em go "Oh, oh, oh". You're gonna leave 'em falling down-own-own. You don't have to feel like a waste of space. You're original, cannot be replaced. If you only knew what the future holds. After a hurricane comes a rainbow. Maybe your reason why all the doors are closed. So you could open one that leads you to the perfect road. Like a lightning bolt, your heart will blow. And when it's time, you'll know. You just gotta ignite, the light, and let it shine. Just own the night like the 4th of July. Cause baby you're a firework. Come on, show 'em what you're worth. Make 'em go "Oh, oh, oh". As you shoot across the sky-y-y. Baby, you're a firework. Come on, let your colors burst. Make 'em go "Oh, Oh, Oh". You're gonna leave 'em falling down-own-own. Boom, boom, boom. Even brighter than the moon, moon, moon. It's always been inside of you, you, you. And now it's time to let it through-ough-ough. Cause baby you're a firework. Come on, show 'em what you're worth. Make 'em go "Oh, Oh, Oh". As you shoot across the sky-y-y. Baby, you're a firework. Come on, let your colors burst. Make 'em go "Oh, Oh, Oh". You're gonna leave 'em falling down-own-own. Boom, boom, boom. Even brighter than the moon, moon, moon. Boom, boom, boom. Even brighter than the moon, moon, moon

. Hva synes du om sangen?

SNØ

Dagen i går var kjempe koselig! Etter skolen var Yvonne hos meg. Vi fant klær og gjorde oss klare for Gallakvelden vi skulle på. Det begynte klokka åtte og det var faktisk fler folk enn jeg hadde trodd. Alle hadde kledd seg skikkelig fint. Det var god mat og gøy underholdning. Dette må Gjentas!

Har dessverre ingen bilder fra kvelden. Glømte kameraet -.-I dag når jeg våknet og så ut vinduet så jeg dette! SNØ! Jeg ble så glad. Har ventet på snø alt for lenge, så det var virkelig på tide! En deilig start på dagen :D

. Hva gjorde du i går kveld?
. Er det snø der du bor?

Hot or Not - Wedges

Nytt Design

I går brukte jeg ca. 2 timer på å lage nytt design og å ordne headeren. Tok ganske lang tid, men ble nokså fornøyd til slutt :)


. Hva synes du om det nye designet?

1. Desember

Kom nettopp hjem. Hadde nynorsk tentamen i dag. Da er 3/5 tentamener gjort. Mangler bare Matte og Tysk. Huff, de to verste fagene av alle! Vi skal ha Tysk i morgen så må øve meg litt i dag. Ønsk meg lykke til!
Ellers så er det jo 1. desember i dag. Har åpnet begge kalenderne mine og skal se Jul på Månetoppen i kveld. Koselig! :D

. Har du hatt mye tentamener i det siste?

Arkiv

hits