Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

desember 2009

My Bloody Valeeentine

De siste dagene har vært utrolig gøy. Julafta var kjempekoselig og jeg fikk det jeg ønska meg mest: Bølgetaaang! I natt sov jeg hos Maren også! Det var digg.. Vi har sunget, spilt, sett film - Ja, vi så: My Bloody Valentine!
Først var vi litt skeptisk på å se den.. Det er nemlig aldersgrense 18 år, men filmen var ganske bra.. Utover kvelden var vi litt redde da. Tenk hvis han plutselig hadde dukket opp og drept oss? I tillegg var vi jo alene hjemme?.

Litt av en Filmdag

Gårsdagen var kjempegøy! Først var jeg hos Maren og så film. Det frista mest med en skrekkfilm så vi så "SAW". Filmen var ganske bra, og ikke så veldig skummel etter min mening. Deretter skulle vi egentlig gå ut å ake i snøen, men vi fikk ikke så veldig god tid. Vi skulle nemlig på Kino og se "Twilight - new moon". Den nye Twilight filmen var jo bra da, men jeg hadde på en måte liksom forventet mer.. Tror kanskje jeg synes den 1. er bedre, men det er jo bare min mening. Når kinoen var ferdig gikk vi hjem. Hjemme hadde vi grøt med mandel i. Jeg fikk dessverre ikke mandelen, men grøten var jo god. Kl 22.00 samlet mange ungdommer seg og vi så filmen "Hjelp, det er juleferie.." HAAAAAHAA! Den filmen er så utrolig bra.. Jeg ler like mye hver gang jeg ser den og får meg virkelig i humør!

  

. Har du sett noen av filmene?
. Isåfall, hva synes du om dem?

Sandnes Kino! "2012"

Jeg kom nettopp hjem fra Sandnes! Først tok meg og Ellisiv fri siste time fra skolen idag. Vi skulle nemlig ta tog til Sandnes klokka 13:00! Kinoen starta ikke før 17:00 så vi handla litt imens..
 
Bilde av Ellisiv på toget..

Det var en ganske bra film! 2012 nemlig! Anbefales å se. Det er litt skummelt det der med at verden kanskje går under i 2012.. Jeg tror ikke helt på det da, men hvem vet? Et flertall av forskere mener på at det er da det skjer... 
. Hva har du gjort idag?
. Tror du at verden vil gå under i 2012?

Turn

Kom nettopp hjem fra Flekkefjord! Var nemlig på juleavsluttning med Turnen.. Vi skulle framføre danser med akrobatikk i og alt mulig.. Det gikk sånn tåålig bra, hehe. Uansett så var det gøy!


Litt uklart bilde.

One Tree Hill

Heey! :)
Endelig torsdag igjen! Torsdag kommer nemlig i andre rekke på mine favorittdager! Fredager må da bare komme først! :D Som sagt så har jeg ikke funnet på så mye idag, men jeg skal snart ut.. Sa nettopp til Cecilie at hun skulle møte om 20 min. Jeg skal nemlig overraske henne med noe, men har ikke funnet helt ut hva det skal være enda.. xD
cecilie
Cecilie puuus! <3


Uansett så er det en ting som plager meg! :P Jeg følger som sagt med på One Tree Hill (nyeste episoder). For dere som følger med på det så er Peyton gravid vet dere. Problemet er at hun kan dø hvis hun beholder barnet. Jeg synes det er så utrolig trist. Jeg er ikke helt sikker hva min mening er om at hun skal beholde barnet eller ikke..
Det har også gått rykter blant vennene mine der de sier at hun dør, men det er jo ikke sikkert?
Jeg har også sett ett bilde fra de nye episodene til One Tree Hill og der er Lucas erstattet med en annen fyr. Er selv ikke helt sikker på om Peyton er ertsattet med noen for ingen på bildet likner på henne. Jeg begynner å få en følelse om at hun kanskje dør.. :S

one tree hill
(Bilde fra de nye episodene)

. Følger dere med på One Tree Hill?
. Hva er din mening om at Peyton kanskje kan dø?

HELG

Hey!
Idag er det endelig helg! Etter min mening er faktisk Torsdag helg. Hver eneste uke er jeg så glad når Onsdagen er ferdig for da er det liksom helg! Grunnen er da at på Torsdager i de 3 første timene på skolen har vi matlaging. Og resten av dagen har vi bare sånn kosefag med forsøk og slikt. Og VIPS så er dagen ferdig! Da er det jo helg! :D

helg

Forresten så lagte jeg og familien Pepperkaker i går! Vi lagte 4 brett eller noe.. Uheldigvis ble 2 brent, men de andre var kjempegode! Føler pepperkake- og kakemannbakst er sånn typisk jul. Det er så koseliig!
Føler julestemninga begynner å trenger seg innpå! :) Løøøøøøw It!!!!

pepperkaker

. Er du glad i torsdager?
. Har du begynt å bake pepperkaker og kakemenner?

Hva Skal Ungen Din Hete?

Heisann! :D
Endelig Onsdag! Av en eller annen grunn liker jeg onsdager. Da er det liksom turn og det er gøy!
Forresten fikk jeg en ide i hodet mitt helt plutselig. Tenkte jeg kunne spøre Dere hva dere har tenkt å kalle ungene deres!. Jeg har funnet noen fine gutte- og jentenavn, men er fortsatt ikke helt sikker.

Hva kunne dere tenkt dere at ungene dine skal hete?

lkj

Arkiv

hits