Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

november 2010

Spaghetti

Nam! Jeg elsker Spaghetti! I dag dro mamma på jobb så da ble det Spaghetti og kjøttdeig til middag. Lett å lage og i tillegg smaker det kjempe godt!
I dag hadde vi engelsk tentamen. Det gikk ikke så bra.. tror jeg. Skrev 7 sider i alt, men føler jeg bommet litt på oppgaven. Ellers så har jeg trent, og forberedt meg til nynorsk tentamen i morgen. Gruer meg. Er helt tom for idéer om hva jeg kan skrive om. Jaja, for håpe det går greit... Liker du Spaghetti?

Advents-Kalender!

I morgen er det 1. desember og det betyr; Adventskalender! I dag handla mamma inn 2 kalendere til meg. Hun handla en kinder-mix kalender. Den har jeg alltid hatt lyst på. Elsker kinder sjokolader og hvert år har jeg alltid hatt lyst til kjøpe den, men siden jeg alltid kjøper kalendere i siste liten så er det selvfølgelig utsolgt.. I år får jeg endelig prøve den! Hun kjøpte også en vanlig sjokolade kalender. Haha, blir mye sjokolade denne måneden. Jaja, litt usunn får man være i desember :P
. Hva slags kalender har du i år?

Titanic

I dag hadde vi helt vanlig skole i de 3 første timene. De 3 siste hadde vi forbereding til Engelsk tentamen som vi skal ha i morgen. Huff, gruer meg litt. Ønsk meg lykke til! I 4 tida gikk jeg til Maren. Vi hadde planlagt å se Titanic. Var skikkelig lenge siden jeg hadde sitt den, så det var gøy å se den igjen. Når jeg var liten så jeg den omtrent hver dag. Det var yndlingsfilmen min, og jeg ble aldri lei av den. Fortsatt, i dag, er det den beste filmen jeg noen gang har sett. Synes den er så søt, trist, spennende og alt på en gang! Hver gang jeg ser den, lever jeg meg så inn i alt sammen. I love it :D


. Har du sett Titanic?
. Hva er den beste filmen du har sett?

Fotballturnering

I går var vi på fotballturnering i hallen. Meg og Maren var der utrolig nok i tolv timer! Fra klokka 18.00 - 06.00. Stod opp klokka 11 i dag så jeg har bare sovet 5 timer i natt. Er skikkelig trøtt! Jaja, hadde det skikkelig gøy! Var mange spennende kamper og gøy med masse folk! Klokka 05.30 var det finale. Uheldigvis var det noen fra flekkefjord som vant. Jaja, det var skikkelig mange gode lag.

Noen bilder fra i går;


Dette er noen få bilder jeg tok fra kvelden i går. Tok over 700 bilder så jeg kunne ikke legge ut alle..

. Hva gjorde du i går kveld?

Gårskvelden

I går var da Maren kom så vi film; The Descent 2. Jeg likte den igrunnen ganske godt. Syns den var spennende, men slutten var litt rar. Etterpå så vi x-factor og lagte grandiosa. I tolv-tiden begynte vi å scrappe kort til Andrea. Hun har nemlig bursdag i dag, så vi lagte kort. Eller det var egentlig bare jeg som lagte kort fordi Maren lagte en 'heiaplakat' til laget hennes. I kveld skal vi på natturnering i Nordan-hallen og spille fotball så da lagte hun en plakat.


Maren sin plakat


Og et bilde av Kitty

. Hva gjorde du i går kveld?
. Hva skal du i dag?

Lese Bloggen DIN?

Kjeeeder meg til døøøds.. Maren er å trener og jeg er allerede ferdig med å rydde huset. Venter bare på at hun skal komme nå. Planen var egentlig at jeg og noen til skulle spille fotball i ballbingen, men så ble det ikke noe av det alikevell, såå.. Her sitter jeg og bare venter. Tenkte jeg kunne lese noen blogger imens. Noen jeg kanskje aldri har lest før, og kommentere litt. Hva med din?


Alene Hjemme

I dag hadde vi Norsk tentamen. Huff, føler det gikk utrolig dårlig. Slik som jeg kan huske, bomma jeg totalt på oppgaven og fant heller ikke på så mye å skrive. Gruer meg til å få den tilbake! :S Ellers så har dagen vært ganske grei. Skal være alene hjemme hele helga så Maren skal sove hos meg. Blir koselig! Elsker å være alene hjemme. Man kan jo gjøre hva som helst, og ikke minst; Høre på musikk på full guffe! :D

Haha, tok bare et kjapt bilde

Nå må jeg rydde litt før Maren kommer. Huset ser ganske bomba ut..

. Liker du å være alene hjemme?

HOT or NOT - Kjole fra Nelly.com

Jeg trenger en ny "finkjole". Alle de jeg har nå har jeg blitt så lei av. Dessuten har jeg ikke særlig mange kjoler. Tenkte jeg kanskje kunne kjøpe denne fra nelly.com. Har tenkt på å kjøpe den mange ganger. Liker den utrolig godt :P Hva synes dere?

Jeg HATER...

SPRØYTER! I dag i 4. time skulle vi ta sprøyte. Jeg var en av de første som tok, og var bokstavelig talt drit redd. Er det noe jeg virkelig hater så er det sprøyter! Bare tanken på at noen stikker en lang nål inni deg er kvalmt.. Aller først trodde jeg det skulle være utrolig vondt, men det var faktisk ikke så gale som jeg hadde trodd. Vi tok den også en gang i 3. klasse og slik som jeg kan huske, var den MYE verre. Det var ikke så ille denne gangen, noe som jeg er veldig glad for.


Yvonne tar sprøyte..
. Har dere tatt sprøyte i år?

Life Is Beautiful

Life is beautiful. We live until we die. When you run into my arms, We steal a perfect moment. Let the monsters see you smile, Let them see you smiling. Do I hold you too tightly? When will the hurt kick in? Life is beautiful, but it's complicated. We barely make it. We don't need To understand. There are miracles. Miracles Yeah, life is beautiful. Our hearts They beat and break. When you run away from harm, will you run back into my arms? Like you did when you were young. Will you come back to me? And I will hold you tightly. When the hurting kicks in. Life is beautiful, but it's complicated We barely make it. We don't need To understand. There are miracles. Miracles. Stand Where you are. We let all these moments Pass us by. It's amazing where I'm standing. There's a lot that we can give. This is ours just for the moment. There's a lot that we can can give. It's amazing where I'm standing There's a lot that we can give This is ours just for the moment There's a lot that we can give

. Hva synes du om sangen?

Julepynt

De siste gangene det har vært jul, har jeg hatt utrolig lite julestemning. Jeg merker aldri at det er jul en gang. I år har jeg planer om å forandre det.. Jeg vil nemlig ha masse julestemning i år. Dermed så har vi allerede begynt å pynte. Mamma har tatt frem all julepynten og vi er på god vei med pyntinga. Kan ikke vente til desember og vi begynner med julekalender. Det er så koselig!

Nå må jeg forte meg og gjøre meg klar. Skal til Yvonne å se film :)

. Har du begynt med julepyntinga?
. Gleder du deg til desember?

My Jacket

Fikk en del spørsmål om hvor jeg har kjøpt jakken, hvor mye den kostet osv..
Jeg kjøpte den på KappAhl for 599 kr.
. Hva slags jakke bruker du om vinteren?

Outfit

. Hva synes du om outfitet?

Bilder; Helga

Noen bilder fra helga..

. Hva synes du om bildene?

HELGA

Har hatt en SUPER helg! En helg som jeg sent vil glemme..
På fredagen reiste vi i 6 tiden. Da vi kom opp spiste vi, spilte fotball, var med venner og rett og slett bare snakket og koste oss.
På lørdagen var vi i hallen, danset, spilte rugby og da kvelden kom var det 'Hollywood Kveld'. Vi skulle altså kle oss ut som en eller annen stjerne. Det var så utrolig morsomt å se hvordan alle kledde seg ut. Vi kunne også fremføre et innslag og det var en jury som kåret 'det beste antrekket' og 'beste innslag'. Senere var det kaffekos og vi fikk is, frukt, snop osv. Det begynte også å snø så alle gikk ut å snøvasket hverandre. Vi tente bål ute og koste oss for fullt! Digg!
Savner det allerede og kan ikke vente til neste gang som er til sommeren!

Mobilbilder:
Noen bilder fra helga. Kommer sikkert fler hvis dere ønsker det!

. Hva har du gjort i helga?

Ønsk Meg God Tur!

Vi hadde fri i dag, noe som var utrolig herlig! Fikk ikke sove så veldig lenge uansett siden jeg måtte passe på Semine. Vi har sett film, malt, danset og bakt. Jeg har også gjort meg klar til å dra på weekend. Skal være borte hele helga, så jeg får ikke blogget så masse, men er herlig med litt fri i blant. Gleder meg! Det er alltid like gøy der og på lørdags kvelden skal vi kle oss ut som en hollywood stjerne. Jeg skal være Reese witherspoon når hun spiller i Lovlig Blond. Haha, det kan virkelig bli morsomt! Er enda ikke helt i boks med pakkinga så jeg tror jeg må gjøre meg ferdig før vi drar, som er om 1 time! Ønsk meg God Tur! :P

Snickers Is

Er nettopp kommet hjem. Klokka 5 var jeg og Maren å jogget. Haha, det ble ikke så veldig lenge denne gangen. Det var rett og slett altfor kaldt og en helt utrolig sterk motvind. Da ble det jo 10 ganger tyngre, men neste gang blir forhåpentligvis bedre! Ellers har jeg vært å sett på når bandet 'Miami' har øvd. De er utrolig flinke! Møtte også Louise på Mega og kjøpte 2 Snickers-iser! Huff, følte meg skikkelig usunn, men det er virkelig altfor godt til å motså!

Joggings..
Naam!

. Hva har du gjort i dag?
. Liker du Snickers is?

FRI I Morgen!

I siste time i dag hadde vi musikkprøven. Det gikk egentlig nokså bra. Var noen spørsmål jeg ikke skjønte helt eller ikke fikk til, men klarte forhåpentligvis det meste.. Nok om det! Klokka fem i dag har meg og Maren planlagt å jogge. Vi har blitt enige om at vi skal jogge hver torsdag. Nå spørs det bare om vi klarer å holde avtalen.
I kveld tror jeg at jeg skal være med venner, siden vi har FRI i morgen. Trengte virkelig fri nå! Kjenner jeg er sykt skolelei. I neste uke skal vi begynne med tentamener og vi har hatt skikkelig mange prøver i det siste.. Gleder meg virkelig til å bli ferdig med dette halvåret!


. Er du skolelei?
. Hva skal du i dag?

SAW 3D!! Næææt...

Planen var å se Saw 3D på kino i dag med Yvonne. Vi hadde ordnet alt! Jeg hadde spart penger til kinoen. Hun hadde spurt broren sin om han kunne være med, siden det var 18 års grense. Da han endelig sa ja og alt gikk etter planen.. Uheldigvis kom vi ikke inn. Ble helt sykt irritert! Har hatt lyst til å se den helt siden den kom ut, men neeeida... det var 18 års grense og vi fikk ikke lov! Jaja, har tenkt å kanskje kjøpe den eller noe når den kommer ut. Får nok ikke sett den i 3D, men får håpe den er like bra uansett... Har du planer om å se saw 3D?

Sjokolade MuffinsMens vi ventet på at de skulle steke..


Verdens søteste!Nam! Nystekte sjokolade muffins klare for å spises! I dag har jeg nesten ikke gjort stort annet enn å øvd på musikkprøven som vi skal ha i morgen. Huff, det er så vanskelig! Tipper på en 3'er eller noe.. Senere i dag har jeg lyst å gå på kino.. Vill se Saw 3D, men er ikke helt sikker på om vi kommer inn siden det er 18-års grense. Den virker så utrolig gøy! Jaja, nå må jeg tilbake til arbeidet når det gjelder prøven.. Krysser fingrene!

. Liker du sjokolade muffins?
. Har du sett Saw 3D?

My CAT. Hva synes du om bildene?

Dagen i Bilder


. Hva synes du om bildene?

HELGA til Nå

Hadde det topp i går kveld! Kjøpte pizza på pizzabakeren, leide film, kjøpte snop og spilte Party Alias! Filmen vi leide var Street Dance.. Hadde enda ikke sett den så den var midt i blinken! Filmen var heller ikke en skuffelse. Vi begge digget den! Den var både søt og rå samtidig! Var utrolig masse bra dans og dansen på slutten er den beste jeg har sett i hele mitt liv. Det var så utrolig kult!
I dag var vi litt på kjøpesenteret og i byen, før jeg reiste hjem.. Har virkelig hatt en fin helg til nå, og forhåpentligvis fortsetter det slik. Skal være med mange venner i kveld. Jeg virkelig digger slike kvelder! :D


. Hva har du gjorde du igår?
. Hva skal du i kveld?

Pics; Meg og Min Søster


Hahaha!


Love you <3

Flekkefjord

Planene i dag er først å lage meg selv noe mat. Er skrubbsulten! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg spiste sist, men greier ikke å vente lenger! I ettermiddag drar jeg til flekkefjord.. Skal møte Miriam og se leiligheten hennes. Har enda ikke fått sett den, så da tar jeg en tur bort for å besøke henne. Skal også overnatte så da blir det ikke så mye blogging, men vi snakkes hvertfall igjen i morgen..


. Hva er dine planer for dagen?

InspirasjonTUESDAY

Er nettopp kommet hjem fra skolen.. Eller var egentlig på konsert i siste time i dag. Vi fra skolen så en konsert som Kulturskolen hadde lagt opp. Hehe, den var egentlig ganske morsom. En del kunst-aktige ting skjønte jeg ikke bæret av, men de som sang, danset, spilte gitar og trommer osv.. var Sykt flinke! Jeg skulle faktisk selv være med på konserten og danse, men kunne ikke ta fri fra skolen.. Kan ikke få fravær! -.- Jaja, det var like gøy å se på! :DI dag klokka fire skal meg og Yvonne danse. Gleder meg! Har danset altfor sjeldent i det siste.. Jaja, det skal jeg forandre!

. Hva skal du i dag?

(Har foressten vunnet en konkurranse hos Ingvild)

Piranha 3D

På Lørdag var meg og Maren på Piranha 3D. Det var jo såkalt den store kino dagen så den var bare på halv pris. Jeg hadde egentlig ikke så store forventninger til filmen. Hadde sett trailer av den og syntes den så ganske fake ut, men samtidig følte jeg at jeg måtte se den.
Det viste seg at jeg tok feil. Filmen var mye bedre enn jeg hadde trodd. Syntes den var spennende og jeg likte den utrolig godt! En ting er også ganske sikkert.. Jeg skal aldri i mitt liv bade i ferskvann igjen!

Anbefales!

. Har du sett Piranha?

MONDAY
Fytti, så utrolig kaldt det har blitt i det siste. I dag når jeg skulle sykle til skolen holdt jeg på å dø av kulde! Det snødde også i dag når vi var på skolen, men det la seg ikke.. :( Vill så inderlig ha snø nå! I de 3 siste timene på skolen hadde vi engelsk stil. Føler jeg skrev en ganske bra historie med en ganske bra slutt, men må ikke tro får mye her.. Sist gang jeg skrev stil i norsk var jeg også utrolig fornøyd. Trodde jeg skulle få min første 6'er, men det viste seg nok en gang at jeg tok feil.. Jeg har faktisk aldri fått en så dårlig karakter i norsk før, haha. Jaja, får håpe på det beste..
Videre utover dagen har jeg ikke så mange planer. Tror kanskje jeg skal trene litt. Trener altfor sjeldent til tider, men ellers skal jeg nok mest slappe av. Får vel se hva dagen bringer..

. Hva er dine planer for dagen?

HAIR

Noe som ikke så mange vet er at for omtrent 4 år siden hadde jeg utrolig langt hår. Det var omtrent et drømmehår. Det var langt, blondt og helt naturlig. Jeg hadde aldri farget det og jeg hadde aldri vært hos frisøren. Det var som regel mamma som klippet meg.. Helt siden jeg var liten hadde jeg hatt langt hår. Etter mange år med samme frisyre ble jeg selvfølgelig lei. Ofte sa jeg til mamma at jeg ville klippe meg, men hver gang var mamma selvfølgelig imot. Hun elsket at jeg hadde langt hår og at det var så naturlig. Etter altfor mye mas gav hun seg til slutt. Jeg gikk til frisøren for første gang og klipte ca. 15 cm av håret mitt. Det var virkelig en herlig følelse å få litt kortere igjen etter lang tid. Mamma syntes selvfølgelig det var trist, men det var jo trossalt mitt hår..

Før:


Etter:

Savner litt det lange håret nå når jeg ser tilbake på bilder, men samtidig har jeg aldri angret på at jeg klipte det. Jeg holder faktisk på å spare ut til langt hår igjen og er forhåpentligvis på god vei, haha...

. Hva synes du om det lange håret mitt?
. Har du langt hår?

Shoes

11 - A photo of the item you last purchased.. Hva var det siste du kjøpte?

Dagen i Bilder. Hva synes du om bildene?

The Funeral

10 - A song that can make you cry anytime.

I'm coming up only to hold you under I'm coming up only to show you wrong And to know you is hard; we wonder To know you all wrong; we warn.
Really too late to call, So we wait for morning to wake you That's all we got And to know me as hardly golden Is to know me all wrong, they warn.
At every occasion, I'll be ready for the funeral At every occasion, once more, is called the funeral Every occasion, know I'm ready for the funeral At every occasion, oh, one million day funeral. I'm coming up only to show you down, For I'm coming up only to show you wrong. To the outside: the dead leaves, they're on the lawn. For they don't have trees to hang their own.

. Er det en sang som gjør deg veldig trist?

Just The Way You Are

09 - A song that always get you in good mood

Hmm.. Den er litt vanskelig. Det finnes så mange fine sanger som får meg i godt humør. Hvis jeg hører igjen en sang som jeg hørte masse på da jeg var liten, blir jeg alltid i godt humør. Hvis jeg hører en sang med utrolig fin tekst blir jeg alltid glad. Nå fins det hvertfall en spesiell som jeg virkelig bare elsker. Teksten er nydelig og melodien er så fin. Er jeg deppa en dag, og tilfeldigvis kanskje hører den på radioen, blir dagen min plutselig bedre av en eller annen grunn..

When I see your face, there's not a thing that I would change. Because you're amazing, just the way you are..
And when you smile, the whole world stops and stares for a while. Because girl you're amazing, just the way you are.. <3

Den Jeg Beundrer Mest!

Nydelig <3
Når vi danset :D

Jeg kan nesten ikke huske hvordan vi møttes. Vi har liksom bare alltid kjent hverandre.. Med en gang jeg leste at jeg skulle legge ut et bilde av den personen jeg beundrer mest, var jeg første jeg kom på: Andrea! Du er virkelig perfekt, får å si det rett ut. Alle egenskapene dine, personligheten din, hvordan du er mot andre mennesker.. Alt er så utrolig bra med deg. Du er den vennen alle skulle hatt! Hver gang jeg er med deg storkoser jeg meg. Helt siden vi var små, har vi alltid vært gode venner.. Alle de gode stundene vi hadde som barn og alle de gode stundene vi fortsatt skal ha.
Du er så utrolig omsorgsfull. Du tenker virkelig på alle rundt deg. Når vi reiser på sammen på leir og jeg merker jeg har glemt igjen noe hjemme er det alltid du som tilbyr deg å låne noe. Hvis det er noe galt som blir gjort eller som skjer, tilgir du alltid. Du viser bestandig at du bryr deg!
Du er virkelig utrolig god og vi skal alltid forbli venner. Det skal nok jeg sørge for, hehe.. ;)

. Hvem beundrer du mest for øyeblikket?

ME

07 - A photo of yourself, not taken by you.

. Hva synes du om bildet?

In My Arms...

Your baby blues So full of wonder. Your curly cues Your contageous smile. And as I watch, You start to grow up. All I can do, is hold you tight. 
Knowing clouds will rage and storms will race in, But you will be safe in my arms. Rains will pour down, waves will crash all around, But you will be safe in my arms. 
Story books full of fairy tales. Of kings and queens and the bluest skies. My heart is torn just in knowing You'll someday see the truth from lies 
Knowing clouds will rage And storms will race in, But you will be safe in my arms. Rains will pour down, waves will crash all around, But you will be safe in my arms. 
Castles they might crumble. Dreams may not come true, But you are never all alone Because I will always Always love you. 
Clouds will rage And storms will race in, But you will be safe in my arms. Rains will pour down, waves will crash all around, But you will be safe in my arms.

. Hva synes du om sangen?

NO Makeup

Dataen vår har streika litt så mange av bildene er slettet.. Det vil si at jeg ikke kan gjøre utfordring nr. 5 idag så tar heller nr. 6:
A photograph of yourself without makeup.

Ikke akkuratt et veldig fint syn...

. Bruker du sminke?

Arkiv

hits