Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

oktober 2010

HIT OR SHIT?

KJOLER

Om ca. 1 måned skal vi ha ball og det betyr; masse pynting, god mat og ikke minst nydelige kjoler! Jeg har enda ikke funnet ut hvilken kjole jeg skal ha. Det finnes så mange fine og jeg klarer bare ikke å bestemme meg. Skal den være lang eller kort? Skal den være med masse glitter og pynt på eller bare ganske enkel? En ting jeg er nokså sikker på er at den skal være kort. For ikke så lenge siden så jeg litt på nettet om det var noen fine kjoler. Det var mange fine og valgte til slutt ut noen favoritter.. Problemet er bare at jeg ikke klarer å velge en! Kan du kanskje hjelpe meg?
HVILKEN SYNES DU JEG SKAL VELGE?

Nelly.com


1) 499,- / 2) 599,-


3) 299,- / 4) 499,-

Illusion.no


5) 329,- / 6) 389,-


7) 329,- / 8) 489,-

. Hvilken likte du best?

Tyskland Tur !

04 - A day in the life, photographs taken throughout your day

TENTRO TUR TIL TYSKLAND


Ble masse kjøring i buss så da ble det masse soving også..


Zorana og Cecilie i bussen :D


Ragnhild, Cecilie og Markus i bussen :D


Markus og Vebjørn i bussen:D

Vi var i fornøyelsesparken (Heide Park). Utrolig gøy!


Ragnhild, Tone og Henrikke. Is er toppen! :D


Med en gang vi kom inn i parken tenkte vi at vi kunne ta en karusell som ikke var så farlig. En liten 'oppvarming'. Da vi så denne berg og dalbanen trodde vi at den var en grei begynnelse.. Gjett hva! Det er den skumleste berg og dalbanen jeg har tatt i hele mitt liv!! Jeg har aldri vært så redd før. Holdt på å begynne å gråte!
Senere fikk vi vite at denne tre-berg og dalbanen er blitt kåret til verdens bratteste. Den er 61° bratt. Fikk virkelig sjokk når jeg fikk vite det, men ble også litt stålt over å ha tatt den.


Sjekk!!!


Tvillingsøstrene :D


Zorana <3

Denne dagen gikk for det meste til å være i Heide Park! Fytti, det var så utrolig gøy! Fikk oppleve mange nye og skumlere karuseller enn jeg noen gang hadde prøvd før.. Blant annet verdens bratteste tre-berg og dalbane! Fikk også tatt en karusell som jeg alltid hadde hatt lyst til ta.. Dere vet den hvor de drar oss ca. 100 m langt opp i lufta og slepper oss utrolig fort ned igjen. Loved it! :D Dette er virkelig et minne jeg kommer til å ta med meg hele livet. Hele turen var virkelig et minne for livet! :D Vil gjerne reise der en gang igjen...

Dagen I Går

Dagen i går gikk for det meste til dans. Dansa etter skolen og ca. til klokka 5. Er ganske herlig å danse igjen.. Har hatt en altfor lang pause nå og kjenner jeg er ganske ute av form. Er helt stiv og har dårlig kondis, men forhåpentligvis skal det bli bedre..
Senere utover dagen måtte jeg levere Jarnes bankkortet hans som jeg hadde hatt i omtrent en uke. Haha, stakkar.. Han hadde visst hatt problemer med å komme seg på bussen og får å skaffe seg mat. I tillegg kjøpte jeg han en pizza som en liten trøst. Videre utover kvelden var jeg med Yvonne og noen andre venner..


. Hva gjorde du igår?

Min Mobil

03 - A photo of your cellphoneNokia 5310


. Hvilken type mobil har du?

In My Bag

Fikk ikke tid til å gjøre utfordringen igår så jeg gjør bare begge idag..

02 - What's in your bag?
Lommeboka mi - Har alltid med meg penger og bankkortet


Rosebud Salven Min - god får det meste, blant annet såre lepper.

Mobilen min - alltid lurt hvis man skal få tak i folk


Headset - pleier ofte å bruke disse til å høre musikk i


Håndkrem - bra å ha, hvertfall om vinteren


Accessorize - pleier ofte å ha med ofte armbånd, strikker o.s.v

Det kan også ofte hende at jeg har med meg en del fler ting hvis jeg skal noe spesielt, men det er dette jeg vanligvis har med.

. Hva har du i veska di?

Outfit

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.

. Hva synest du om outfitet?

Utfordringer

Har sett at det er veldig mange som tar forskjellige utfordringer og slikt. Frista litt til å gjøre det samme så tror jeg også skal prøve..

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What's in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - A song that always get you in good mood.
10 - A song that can make you cry anytime.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - What's always in your make-up bag?
16 - The most beautiful picture of your best friend.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A photo of your faviourite clothing.
21 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 20 days

. Hva synes du om dette?
. Driver du med det samme?

Dark Water

Kom nettopp hjem. Har vært med Andrea idag. Møtte henne kl 12 og planen var egentlig at vi skulle danse, men det ble det ikke så mye av. Ingen av oss var liksom i dansehumør så det ble heller til at vi tok mest pauser. Jaja, vi fant hvertfall ut hvilken sang vi skal danse til.. Etter vi hadde danset bittelitt gikk vi til Andrea. Der leide vi film og tok ansiktsmasker. Herlig!

Ikveld skal jeg nok ikke gjøre så mye mer enn å slappe av. Så nettopp at det skal gå en film på tv. Tror den het 'Dark Water' på tv 2 sebra. Så litt spennende ut så jeg setter nok på tv'en til den tid :)

. Hva har du gjort idag?
. Skal du se film ikveld? (haha, tåpelig spørsmål)

Inspirasjon; Streetstyle


. Hva synes du om bildene?

Makrame Smykke

. Hva synes du?

Film; ROVDYR

Åh, det var herlig å kunne stå opp litt sent idag og ikke kl 7 som vanlig. Elsker helg og elsker lørdager!
Planene for dagen er ikke så store. Senere utover dagen skal jeg kanskje trene litt og ikveld skal jeg være med venner. Har også lyst til å scrappe idag. Fikk tips av Andrea igår at jeg kunne scrappe når jeg ikke har noe annet å gjøre. En super idé, men akkuratt nå skal jeg slappe av litt først og sette på en film; 'Rovdyr'! Noen som har sett den? Selv har jeg sett den en gang før og likte den. Er ganske lenge siden så jeg vil se den igjen!. Hva skal du idag?
. Har du sett Rovdyr?

Sometimes we put up walls...

SNØ!

. Hva synes du om bildene?
. Er det snø der hvor du bor?

Første SNØFNUGG!

Merk deg tiden jeg skriver: 20.10.2010 kl: 20:10! Idag er det en ganske kul og spesiell dato faktisk og det skjedde noe stort på denne dagen i tillegg. Det snødde nemlig for første gang på lenge! Og det var ikke så lite heller. Sjeldent jeg ser så store snøfnugg. Hadde store planer om å gå på ski idag, men det ble det ikke så mye av, hehe. Har hatt en ganske travel dag. Var først å danset med Yvonne og Louise. Deretter var jeg på grunnkurs i 2 timer og nå skal jeg forhåpentligvis snart på kino. Skal se 'Fritt Vilt III' med Louise. Gleder meg! :D. Har det snødd hos deg i år?
. Har du sett Fritt Vilt III?

Ballkjoler

Nå som det begynner å bli ganske kaldt og det nærmer seg vinter så skal vi snart ha skoleball. Eller snart og snart.. Det er jo ikke før om sirka to måneder da, men uansett, folk har begynt å planlegge ganske masse om hvordan det skal se ut, hva de skal ha på seg og ikke minst hvem de skal gå med. Jeg tenkte også snart å kjøpe meg en kjole. Da kunne jeg trengt litt hjelp fra dere!
Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg en lang kjole eller bare en kort (som de fleste har)? Hva synes du er den perfekte lengden? Hvilken farge skulle kjolen isåfall ha vært?

. Hva foretrekker du; lang eller kort kjole på skoleball?
. Hva har du tenkt å gå med?

Ser Film

For en avslappende dag! Har bare vært hjemme og ikke gjort noe. Har vært litt herlig også. Alle trenger noen rolige dager iblant..
Akkuratt nå tenkte jeg å sette på en film. Har ikke noe bedre å gjøre. Dessuten er det evig lenge siden jeg har sett en av mine favoritter 'Girls just want to have fun'. Jeg virkelig digger den! Så den uendelig mange ganger da jeg var liten, så når jeg ser den igjen bringer den opp så mange gode minner :) Tror den er fra 80-tallet eller noe sånt, men det får meg bare til å like den enda mer! Mamma har også sett den mange ganger med meg. Tror det var hun som fåreslo at jeg måtte se den fordi den var ganske populær i hennes ungdom. Ah, jeg virkelig Digger 80-talls filmer! :D

. Har du sett den?

Innkjøp 15/10

. Hva synes du om innkjøpet?

KONSERT

DansernePublikumThe Compass

Fikk også autograf :)


. Hva gjorde du igår?

Inspo; Autumn

TRØØØØTT

Nå er jeg endelig hjemme igjen. Føler jeg nesten har vært borte hele høstferien, men har hatt det utrolig gøy! Hver dag har vært skikkelig koselig og har blitt kjent med mange nye folk. Har stått opp klokka åtte hver dag og lagt meg klokka tre hver kveld så er ganske trøtt. Sov ca. 5 timer i natt så det har blitt ganske lite søvn, men liker å være mye våken når det er ferie! Det er jo slik det skal være! :D

Når vi var på leiren i sommer

. Har du høstferie?
. Har du gjort noe spesielt denne uka?

Besøk i Kveld

Imorgen drar jeg på leir! Skal være der til Torsdag så da blir det ikke så mye blogging. Jaja, er deilig med en liten pause iblant..
I kveld får jeg besøk :) Var hos Andrea igår. Skikkelig koselig! Elsker å snakke med gode venner og rett og slett bare ha det gøy og le! Ellers har jeg ikke så mange planer for dagen. Må nok pakke til imorgen. Tenker også å ta meg en joggetur, men det blir det liksom aldri noe av. Har alltid store planer kvelden før jeg legger meg at jeg skal trene neste dag, men så gidder jeg bare aldri. Må snart skjerpe meg!


Filmen vi kanskje skal se i kveld..

. Hva skal du idag?
. Har du sett Frozen?

Jakt

For et nydelig vær det har vært idag! Skikkelig høst! :D
I hele dag har jeg vært på jakt i Kvinesdal. Jeg stod opp halv syv, utrolig nok, og har vært der helt til kl 18.00. Vi fikk uheldigvis ikke skutt noe. Det var noen som så en elg, men det fikk vi ikke tatt. Jaja, skal opp neste Lørdag også så vi får håpe på noe da :). Hva har du gjort idag?
. Har du vært på Jakt før?

BAKING
FLETTELOFF!!!

. Liker du å Bake?

Regnvær

Fytti som det pøser ned med regn ute, men faktisk har jeg ikke så veldig imot det. Liker selvfølgelig mye bedre sol, men det er ikke slik at jeg hater regn.. Hvertfall om kvelden når man skal til å legge seg for å sove i senga. Da er det deilig å høre at det blåser og er et skikkelig uvær ute mens du kan føle deg trygg og varm under dyna.

Gjett hva! Idag når jeg var hos tannlegen 'bårte' jeg ikke alikevell! Jeg var som sagt veldig nervøs og hadde gruet meg en del. Da det var min tur var det en vikar for legen som hadde meg sist gang. Hun sa at hullet var så lite at det ikke var noe vits. Haha, det var igrunnen en ganske stor lettelse. Jeg hadde grudd meg så utrolig mye for å ta den bedøvelsessprøyta, men så var det ikke noe farlig alikevell. Jaja, da blir det hvertfall et år til neste gang!!

. Regner det der hvor du bor?

Tannlegen

Gjett hva jeg skal imorgen! Jo, nemlig til tannlegen. Var der for 2 uker siden og de sa jeg hadde veldig fine tenner, men ett lite hull. Det betyr: båring! Huff, jeg virkelig hater tannlegen. Har hatt tannlegeskrekk hele livet og å 'båre' gjør det ikke akkuratt noe bedre. Har bårt en gang før og jeg holdt på å døøø! Det var rett og slett ren PINING og nå skjer det igjen, men forhåpentligvis er ikke hullet så stort denne gangen.. Ønske meg lykke til? ;D


En gang da jeg var mye mindre fikk jeg beskjed av mamma at jeg skulle til tannlegen og båre. Jeg husker fortsatt følelsen jeg fikk av å bare høre ordet: 'båre'. Det var helt forferdelig! Det hele endte med at jeg rømte langt opp i heia og gjemte meg fordi jeg var så redd! Haha, ganske morsomt igrunnen og faktisk... utrolig smart!

. Har du 'bårt' hos tannlegen før?
. Har du tannlegeskrekk?

Fått Kattunge!
Idag når pappa kom hjem fra jobb hadde han med en liten kattunge. Det stemmer! Vi har nemlig fått en katt :D
Vi hadde en hvit katt for noen år siden og den hadde vi faktisk i 7 år. Hadde også en hund for ikke så lenge siden, men den solgte vi så nå har vi fått en kattunge igjen.. Den er helt utrolig skjønn! Elsker den allerede :D

. Har du katt eller noen andre dyr?
(Har foressten kommet på topplista til Ida og kom på 7. plass)

True Love...

Hjemme fra Oslo

Igår halv 8 om morgenen kom vi hjem. Fytti, jeg var trøtt da. 7 timer i buss på natta med nesten ingenting søvn er ikke akkuratt noe jeg foretrekker. Da jeg kom hjem la jeg meg med en gang for å sove, noe som var herlig.
Turen har sånn sett vært helt grei. Fredagen kjørte vi for det meste i buss. Om kvelden var det konsert og vi ble kjent med en del andre folk. På lørdagen var vi kort fortalt: i Oslo og handlet, spiste mat, var på konsert igjen om kvelden og reiste hjem etter det. Hele turen har igrunnen vært ganske gøy, men jeg trodde det skulle være fler folk. Ifjor var det minst 100 fler og i tillegg var vi på en bedre plass. Det var liksom så mye større ifjord og litt lite i år, men ellers har det vært ganske gøy! :DIdag er det rett og slett et drittvær ute. Det blåser og regnet pøser ned til gigantiske sølepytter. Planene for dagen er egentlig bare å slappe av. Har kanskje tenkt å ta en meg en joggetur litt senere siden det er evigheter siden sist ellers skal jeg ikke noe spessielt. Får vell se hva dagen bringer..

. Hva har du gjort i helga?
. Hva skal du idag?

Arkiv

hits