Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

september 2010

Outfit


. Hva synes du om outfitet?

Oslo i Morgen

Skoledagen idag varte uendelig lenge. Føles nesten utrolig at jeg endelig er ferdig med den.
Dagen idag kommer jeg nok til å ta ganske rolig. Jeg skal nemlig til Oslo imorgen tidlig halv 9. Meg og noen til drar på noe som heter Ny Generasjon. Gleder meg utrolig masse. Vi var der i fjord også og det kommer jeg neppe noen gang til å glemme! 6 timer i buss, noe som jeg elsker. Kunne nesten helt ærlig levd i buss døgnet rundt! :D Såå.. Idag blir det hvertfall en del pakking til turen og handling til det jeg skal ha på bussen.

Bilder fra ifjord..

. Har du noen gang vært i Oslo?

Idag har jeg..

Skrevet rapport..

Spist altfor mye frukt..


Laget muffins..

Har også vært på dans, men det har jeg ikke bilde av.

. Hva har du gjort idag?

First love

When I`m older... and my little girl asks me who my first love was I don`t want to have to pull out the old photo album.
I want to be able to point across the room and say: "he is sitting right over there''

Inspo; Vintage

Kvelden i går

Gårsdagen var kjempe koselig. Den startet med at meg, Andrea og Yvonne lagde masse god kveldsmat og så x factor. Deretter fikk vi besøk av 3 gutter som vi så film med.Senere utover kvelden fikk vi også overraskelse-besøk av enda flere gutter fra klassen. Det ble en del kaos ettersom vi har så lite hus og det ble en del folk, men jeg virkelig elsker å ha huset fullt. Jeg føler jeg kunne levd med folk rundt meg døgnet rundt uten å ha blitt lei.


. Liker du å være med mange folk?
. Hva gjorde du igår?

Overnattingsbesøk!

Dagen idag har igrunnen gått ganske fort. Hele uka har gått fort. Føles nesten som om det var mandag igår..
Har igrunnen ikke gjort så mye idag. Er alene hjemme så jeg har gått rundt og ryddet i huset og hørt på musikk på full guffe. Andrea kommer også snart og skal sove hos meg i natt. Gleder meg! Jeg har tenkt å lage masse god mat til hun kommer. Vi skal også se film :D Åh, ingenting er virkelig bedre enn en skikkelig jentekvell alene hjemme.. Hva skal du ikveld?

Fotballtrening

Idag slutta vi ekstra tidlig fordi vi var i Egersund på sånn oljefabrikk-greier. Det gikk ganske fort og følte vi ble så fort ferdige, men det gjør jo ikke noe akkuratt. Er herlig og slutte tidlig! :D Senere idag skal jeg på fotballtrening. Er utrolig lenge siden sist, men har ofte ikke hatt tid og det er nesten noe hver gang som stopper meg, men idag skal jeg uansett. Gleder meg :D. Hva skal du idag?
. Går du på fotball?

HAIR. Er du fornøyd med ditt hår?

Pannekaker
Naaam :P

Dagen idag startet jo som sagt med at jeg var hos tannlegen. Det er ikke sikkert jeg skal ha tannregulering, men jeg skal hvertfall til Egersund og sjekke. Jeg har uheldigvis også et hull, men men, jeg hadde nok aldri uansett klart meg helt liv uten å ha fått noen hull.
Senere idag skal jeg på Pilates og imorgen skal noen fra klassen til Egersund på sånn skole og sjekke hvordan det er å gå der. Jeg hadde også lyst til å sjekke hvordan det var, så da blir jeg også med.. Gleder meg litt. Alltid gøy med litt forandring jo :D

. Hva skal du idag?
. Liker du pannekaker?

What a Lovely Day

Har hatt en kjempe bra dag :D Den startet jo selvfølgelig med skole og idag gikk skolen utrolig fort. Etterpå stakk meg og Maren til sentrum og spiste oss fulle på snop og is. Snop er faktisk aldri bedre enn når man kommer rett hjem fra skolen. Da nyter jeg det! :P Klokka fire gikk vi på dans og etterpå gikk vi hjem til Maren og så film.Imorgen, derimot, kommer ikke dagen til å starte så bra. Jeg skal nemlig til tannlegen, noe som jeg hater! :S For en del måneder siden skrev jeg om at jeg kanskje skulle få tannregulering og imorgen skal jeg sjekke om jeg virkelig skal få det! Gruer meg litt, men samtidig tror jeg det kommer til å bli verdt det. Man må lide får skjønnheten..

. Hva har du gjort idag?
. Har du noen gang brukt tannregulering?

Miley Cyrus Style

De fleste vil nok huske henne fra serien 'Hannah Montana', men personlig så digger jeg stilen hennes! Den laidbacke og rocka stilen er i mine øyner: rå! Hun kombinerer ofte plaggene sine med store smykker og armbånd, noe som passer henne utrolig godt! Love it! :D

. Hva synes du om Miley sin stil?

Bilder; Gårsdagen

. Hva synes du om bildene?
(Har forresten kommet på topplista til Ingrid)

Hårfrisyre

Fytti for en kjip Lørdag. Været er stygt og det er jo ikke vært noe å finne på. Dagen skal forhåpentligvis bli bedre snart. Skal være med venner ikveld.. :D
Nå nettopp fikset jeg håret til lillesøstra mi. Aner ikke hvor lang tid vi brukte, men jeg virkelig elsker å ordne håret til folk. Om det enten gjelder å farge det eller å lage en eller annen frisyre. Mamma har ofte tipset meg om at jeg burde bli frisør siden jeg interesserer meg ganske masse for det.

. Har du noen planer for kvelden?

Streetstyle

. Hva synes du?

Lese Din Blogg?

Akkuratt nå gjør jeg ikke særlig mye, har nettopp spist en utrolig god middag.
Skolen idag har igrunnen vært utrolig chill og den har gått kjempe fort. Jeg kommer virkelig ikke over hvor mye jeg digger fredager. Liker alle fagene vi har og i tillegg 2 timer med kunst & håndverk. Vi har jo heller ikke noen lekser! :DIkveld har jeg tenkt å være med Andrea. Vi skal nemlig se 'The Last Song' nok en gang. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den, men den er så søt! Er hvertfall ikke lei av den filmen enda :P
(og forresten: har utrolig lite å gjøre så jeg tenkte jeg kunne lese noen blogger og kommentere litt.. Vil du at jeg skal lese din?)

. Har du sett 'The Last Song'?
. Vill du at jeg skal lese din blogg?

Dear John

Har vært en ganske koselig dag igrunnen. Den begynte jo selvsagt litt kjipt med 2,5 km. Ble litt misfornøyd med tiden, men er bare glad at jeg er ferdig med det. Vi fikk mulighet til å springe en gang til hvis vi vill, men jeg tror ikke jeg gidder. Videre utover dagen har det vært ganske avslappende. Jeg har nettopp sett 'Dear John' med min bror og søster. Har alltid hatt lyst til å se den og endelig var den kommet inn på tv'en så vi kunne låne den. Ble litt skuffet over filmen igrunnen. Trodde egentlig at den skulle være bedre. Den var liksom så langtrukken, men samtidig utrolig søt da.Imorgen er det fredag igjen! Fytti, jeg virkelig digger fredager. Da er det alltid gøy på skolen! Alle er fulle av energi og er glade for de vet det snart er helg. Jeg er nok heller ikke ett unntak..

. Har du sett 'Dear John'?
. Hva er din favorittdag?

Slik fjerner du Poser under øynene

Trinn 1: Hvis du har poser under øynene om morgenen, hjelper det å trykke på huden rundt øynene. "Morgenposene" skyldes opphopninger i lymfekjertlene gjennom natten.

Trinn 2: Start med å legge en concealer som er ganske lys i gropen under øynene og i øyekroken. Dekk også den røde stripen som ligger ved kanten på undervippene.

Trinn 3: På selve posen kan du legge en litt mørkere nyanse, for eksempel fungerer din vanlige foundation veldig godt. Pass på at nyansene glir over i hverandre.

Trinn 4: Til slutt kan du legge på et meget tynt lag med kremfarget, matt skygge eller litt lyst, matt pudder på posen. Det demper ytterligere.

2,5 km Imorgen

Dagen idag har igrunnen vært helt grei. Vi skrev norsk stil i de 3 siste timene på skolen. Jeg skrev 4 sider! Ble igrunnen ganske fornøyd. Videre utover dagen var jeg på Pilates. Timen gikk uvanelig fort som vanlig. Jeg og Cecilie skulle også egentlig på turn etterpå, men ingen kunne kjøre så det ble det ikke noe av. Savner turnen. Har ikke vært der på ganske lenge nå. Sikkert 3 måneder siden sist eller noe.


Imorgen kommer til å bli en forferdelig dag. Vi skal nemlig begynne skoledagen med å springe 2,5 km. Fytti, jeg kommer sikkert til å dø! 2,5 med min kondis er absolutt ikke en bra kombinasjon. Har ikke trent en dritt i sommerferien. Har liksom akkuratt begynt å trene for alvor og plutselig kommer gymlæreren og sier at vi skal springe 2,5 km denne uka?! Huff, jeg gruer meg..

Ønske meg lykke til? :)
Younghearts; pics. Hva synes du om bildene?

Bilder; igårGratulerer med dagen Cecilie

Dagen idag har igrunnen vært ganske koselig. Vi skrev stil i de 3 siste timene på skolen. Jeg skrev utrolig nok 4 sider, noe som er veldig uvanelig til å være meg. Har også ryddet litt av rommet og nettopp komt hjem fra Flekkefjord. Vi var noen jenter som var der for å feire dagen til Cecilie. Hun har nemlig bursdag idag! Gratulerer :D Da måtte vi jo selvfølgelig gjøre noe ut av dagen og da ble det en pizza på deling og masse dessert. NAM! :P


Love You <3

. Hva har du gjort idag?

Min Uke

Sorry for veldig dårlig blogging i det siste. Har bare ikke hatt så veldig mye tid til det.
Siden sist har jeg:

Vært på Tysklandtur med klassen

Vært i Tropical Island (stort badeland)


Vært alene hjemme siden resten av familien er på Tyrkia-tur. Har blitt en del rot.

Vært masse med Maren og bodd hos henne imens resten har vært på ferie

Vært på åpent hus med masse folk og venner!

Har faktisk også klipt side-pannelugg på meg selv :)

Har hvertfall hatt en helt topp uke! Vært med masse venner og har nesten ikke kjedet meg en gang! :D
(Har forresten også fått meg ny header)

. Har du gjort noe spessielt denne uka?

Hjemme igjen

Bilder: Maren

Endelig hjemme igjen.. Fytti, jeg mener virkelig at jeg aldri skal flytte fra Norge. Elsker virkelig dette landet! :D
Turen har vært kjempegøy. Har opplevd og lært utrolig masse nytt. Berlin var virkelig mer annerledes enn jeg hadde trodd. Trodde egentlig at det skulle være ganske likt Norge, men det var det faktisk ikke. Har hatt det utrolig gøy og vill nok alltid huske denne turen, men som sagt; Borte bra, men hjemme best! :D

Arkiv

hits