Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

august 2011

Lev Livet For Fullt

Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at du ikke angrer noe. Du tok sjangser uten å vite hvordan det ville gå. Du var deg selv uten å bry deg om andres meninger. Du gikk ut i den store verden uredd. Du var glad og spredde glede fordi du visste det ville føre til noe bra. Du elsket så utrolig stort fordi det var den beste følelsen i verden.


Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at det var verdt å leve. DET ER DITT LIV. Gjør hva du elsker, og gjør det ofte. Hvis det er noe du ikke liker, forandr det. Hvis du ikke liker jobben din, så slutt. Hvis du har dårlig tid, slutt å se på tv. Når du spiser, nyt hver bit. Åpn sinnet, armene og hjertet til nye ting og mennesker. Reis ofte. Å gå deg vill, hjelper deg å finne deg selv. Livet er for kort til å bare være en i mengden, så skill deg ut. Kle deg i fargerike klær, våg å vær annerledes. Noen muligheter kommer bare en gang, så grip dem. Vær lykkelig ved å uttrykke takknemlighet og kjærlighet. Ta vare på dine nærmeste og vis at du er glad i dem. Nyt hva sansene dine kan gi deg. Feir små ting i livet ditt. Vær positiv og erkjenn det negative. Ta vare på kroppen din. Forestill deg en god framtid. Livet handler om å møte nye folk, og det du skaper med dem. Så gå ut og skap nye ting, lev dine drømmer, og bær med deg lidenskapen.


Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at du virkelig levde livet fullt ut. Livet er kort, altfor kort. Så lev HVER time, HVERT minutt, HVERT sekund av det.

Hvordan MINSKE Søtsuget

Er du ganske lik meg og får ofte søtsug? Når det er kveld og jeg kjeder meg, eller jeg skal se en film, så er det ikke sjeldent at jeg lengter etter litt snaks. Det er da suget kommer etter sjokolade, chips, kaker osv... Det hender også når jeg kjeder meg og ikke klarer å tenke på noe annet enn mat. Det er en utrolig dårlig uvane, og av en eller annen grunn så har jeg bare ikke vilje til å si nei. Jeg har viljestyrke til det meste, men ikke dette.
Det eneste som pleier å hjelpe er hvis jeg kutter det helt ut. Hvis jeg bestemmer meg for å ikke spise snop i en hel måned. Jeg gjorde det i mai og skal også gjøre det i august. Jeg har også tenkt å planlegge hvordan jeg skal klare meg uten for mye av det usunne de neste månedene. Her er mine Tips:

- - - - -- -- - - -- - -- - - -- - -- - -- - - -- - - -- - -- - -- - - -- - - -- - - -- - - -- - - -- --- - - - - -- - -- - -- - - -- -- -  -- - - -- - -- - -- - - -- -  - - 

- Viljestyrke! Ikke gjør noe imot din vilje. Bestemmer du deg for å ikke spise snop, så ikke gjør det! Bestemmer du deg for å bare spise i helgene, så bare spis i helgene! Gå virkelig inn får det, og vær sta. Si nei til deg selv og stå imot fristelsene.

- Sunn snaks! I stedet for å stappe i seg sjokolade og smågodt, så fins det masse annet godt som i tillegg er sunt. Hva med å skjære opp noen grønnsaker på et fat med litt dip til? Nøtter, mandler, bær, en sunn smoothie, frukt er også et alternativ. Tips til sunne og usunne frukter finner du Her.

- Unngå kjedsomhet! Prøv å finne ut noe gøy du kan gjøre hver dag. Vær med venner, tren, lag en sunn middag.. Unngå dager hvor du kjeder deg fordi da er det ofte lett å ta frem chipsen i skapet. Gjør noe gøy så slipper du å tenke konstant på mat. Tips til hva du kan gjøre kan du finne Her.

- Tyggi! Noe annet som har funket for meg er tyggi. Har jeg veldig lyst på noe godt etter middag eller kveldsmat, så tar jeg heller en tyggi eller to. Da får jeg noe å tygge på, og det demper også søtsuget. En slikkepinne kan også funke.

- Spis før! Har du planer om å spise noe søtt, er det lurt å spise et næringsrikt måltid før. Det minsker blodsukkerstigningen og du vil ikke spise like mye usunt som du normalt ellers ville gjort.

- Bli kvitt det usunne! Gå en tur rundt i huset og fjern alt det usunne. Tøm hyller og kjøleskapet for snop. Da vil det bli lettere å ikke småspise når du kjeder deg. Det finnes masse som vi spiser som det ofte er mye mer kalorier i enn vi tror. Jeg får mange ganger sjokk når jeg innser hvor usunt jeg faktisk spiser. Noen skjulte sukkerbomber er: ketsjup, hamburgerbrød, fruktyoghurt, sauser, supper, cornflakes, juice, frokostblandinger, honning, prim og brunost.

. Spiser du mye snop?

Arkiv

hits