Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

august 2010

Forberedelse til Turen

Åh, for et nydelig vær det er ute. Knallblå himmel og herlig temperatur.
Stod opp ganske tidlig idag slik at jeg kan legge meg igjen ikveld før vi skal reise til Tyskland. Jeg gleder meg utrolig mye. Føler at denne turen vill bli helt topp!Idag skal jeg nok ikke gjøre så mye annet enn å forberede meg. Har nettopp vært å handlet masse som jeg skal ha med på bussen. Skal også snart pakke. Utrolig nok får vi bare ha med en bag hver, men jeg skal nok ta den største jeg finner :P
Åh, jeg kan virkelig ikke vente.. Har kjørt buss til Tyskland en gang før med tentro og det var helt sykt gøy. Jeg DIGGER å kjøre buss med mange andre folk! :D. Hva skal du idag?
. Har du vært i Tyskland før?

Bloggen 1 ÅR!

Gjett hva! Idag er faktisk bloggen min 1 år gammel. Jeg har blogget i hele 12 måneder? Virker nesten igrunnen som om det var igår jeg lagte den.
Jeg føler selv at jeg har forandret meg veldig når det gjelder skriving og slikt. Når jeg ser tilbake på de gamle innleggene skrev jeg helt annerledes. Har også blitt bedre til å lage design og bruke html-koder og slikt.

Oooold header...

Navnet til bloggen er ikke mitt egentlige navn. Er en del som tror jeg heter Kia, men jeg heter egentlig Karoline. Grunnen til at jeg kaller den Kia er fordi Karoline allerede er oppbrukt selvfølgelig og da gidder jeg ikke å begynne å skrive masse tall og slikt. Istedetfor så blir det:
K = Første bokstav i fornavnet mitt
I = Første bokstav i etternavnet mitt
A = Andre bokstav i fornavnet mitt


Hehe, gamle bilder fra ifjord..

. Hvor lenge har du blogget?

TYSKLANDTUR snart!

Idag har det igrunnen ikke skjedd så mye. Har vært en gøy dag på skolen idag også faktisk. Har skjedd så mye morsomt og som sagt; jeg DIGGER slike dager! 
Liker virkelig å gå i 10. klasse. Vi er størst og det er jo det siste året på ungdomskolen. :DSiden vi går i 10. klasse så skal vi selvfølgelig på klassetur! Og når reiser vi? Jo, nemlig om to dager. Fra natt til søndag klokka 3 om natta! Noe av det BESTE jeg vet er å bli vekket klokka 3 eller 4 om natta og vite at jeg skal reise på tur. Enten det er til utlandet eller hvor som helst! Jeg virkelig elsker det og denne gangen vil ikke bli et unntak. Gleder meg!!

. Har du vært på klassetur før?
. Noen spessielle plasser du har vært i det siste?

Høst INSPIRASJON. Liker du høstsesongen?

Pilates

Idag var det igrunnen helt passe gøy på skolen. Noen av friminuttene var helt utrolig morsomme. Holdt på å døøøø av latter! :D Var også noen timer som var skikkelig morsomme, haha! Åh, jeg virkelig digger slike dager der alle bare er glade og ingen er sure og prøver å trekke ned på humøret. I dag begynner det noe nytt på musikkskolen som heter pilates. Er ganske mange i klassen som skal begynne og innkludert meg! Gleder meg litt. Er ikke helt sikker på hva det er igrunnen. Har hørt og lest litt om at det er forskjellige, ganske tunge øvelser man gjør, men vet ikke om jeg greier det etter denne lange ferien. Har ikke trent noen ting og har fått veldig dårlig kondis. Huff, hvordan skal dette gå? Jaja, ønsk meg lykke til! :D

. Hva skal du idag?
. Har du noen gang gått på pilates eller noe liknende?

Lese DIN Blogg?

Akkuratt nå har jeg utrolig lite å gjøre på så derfor tenkte jeg at jeg kunne lese ett par blogger og kommentere litt..
Så... Vil du at jeg skal lese din blogg?


Pleiedag

Æsj, jeg virkelig hater søndager! Siste dagen i uka før vi begynner på en ny. Det er heller aldri noe som skjer på søndager. Alle butikkene er stengt og alt virkelig liksom helt.. dødt. Derfor skal jeg heller prøve å gjøre noe ut av dagen idag. Jeg skal nemlig ha en pleiedag hjemme..Da starter jeg med å ta en lang dusj med hårkur og slikt. Håret er aldri bedre enn når det er deilig og mykt! Når jeg er ferdig i dusjen smører jeg kroppen inn med bodylotion og tar ansiktsmaske. Elsker hvordan huden blir etter en god peeling i ansiktet! Jeg har også tenkt å ordne neglene mine. De ser helt slitt ut, så jeg skal file dem og prøve å ordne dem fine igjen. Skal også teste den nye neglelakken min! :D

. Hva skal du idag?
. Pleier du å ha pleiedag?

Kvelden i Bilder

Idag gikk jeg først ned på mega for å møte Maren. Vi var der litt og etterpå gikk vi hjem til meg. Planen var egentlig at vi skulle se en skikkelig skummel grøsser film, men det ble det ikke noe av alikevell. Istedet for spiste vi masse frukt og chips, snakket gossip og tok 100 bilder! :D


Maren & Meg

Naam, frokt! :PMaaren!! Sjå kor brun!

Enchaladas! Nam :P

Meg og Maren
. Hva har du gjort idag?

Drittvær

Fytti som det pøser ned med regn ute! Kjenner jeg begynner å savne sola en del nå. Det har jo ikke vært sol på evigheter som jeg kan huske.. Planen idag var egentlig at jeg skulle ha en skikkelig jentekvell hos meg med mange venner. Det ble det ikke noe av denne gang, men istedet skal jeg møte Maren nede i sentrum snart. Ja, det stemmer. Vi skal nemlig ut i drittværet. Fytti, vi kommer til å bli søkkvåte!

. Hvordan er været hos deg?
. Hva har du gjort idag?

Vant Fotballturnering!

I de tre siste timene på skolen idag hadde vi fotballturnering. Vi ble delt inn i 9 lag og var sirka 8 stk på hvert av lagene. Vi fikk ikke spilt mot alle, men vi spilte først mot tre lag. De som fikk flest mål kom da videre til semifinalen og de som vant semifinalen kom videre til finalen. Gjett hva! Vårt lag vant faktisk hele turneringen! I finalen ble det uavgjort så det ble straffekonk og vi skårte flest mål! Det var helt utrolig gøy å vinne! :P

. Liker du å vinne i noe?

7 Ting som gjør med Lykkelig akkuratt nå!

  • Har blitt vurdert av Kathrine og fikk karakter 6! :)
  • Statistikken min har hevet seg veldig!
  • Har lært en helt ny dans som snart skal fremføres.
  • Skal spille fotball i 3 timer på skolen imorgen.
  • Skal kanskje bytte til et annet større soverom snart! :D
  • Skal til berlin om ca. en uke med klassen.
  • Skal se en gøy film på tv ikveld.


. Er det noe du gleder deg over/til for øyeblikket?

Outfit. Tycks?

bloglovin

Smykker

Idag var mamma med Wibeche i Egersund hos tannlegen. Når de kom hjem igjen hadde mamma kjøpt meg en liten 'gave'. Gjett hva det var da.. enda et smykke og flere armbånd! For ikke så lenge siden var jeg og handla mange smykker på salg så nå begynner jeg å få en del. :D I tillegg fikk jeg også en slik knaggrekke som jeg kan henge smykkene opp på :)

. Har du mange smykker?

bloglovin

Outfit

Litt kjedelig outfit, men slik gikk jeg idag

 

bloglovin

. Tycks?

Baking av muffins

Akkuratt nå ser jeg på Beverly Hills 90210 og koser meg med mine nylagte muffins. En slik kveld som dette er perfekt for meg. Å se på en gøy serie og i tillegg ha noe snaks. Love! Jeg brukte sikkert en halv time på å lage muffinsene. Denne gangen valgte jeg sjokolade og de ble faktisk ganske gode, men jeg kan ikke ha for mange. De er helt sykt mektige. 1 er nok for meg :PCa. 8 muffins
100 g smør
2 stk egg
2 dl sukker
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 dl melk
100 g kokesjokolade

Jeg halverte den så jeg fikk bare 4 muffins 

Varm ovnen på 200 grader. Smelt smøret og ha i melken. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Ha smør og melk i eggedosisen. Bland inn alt det tørre til en jevn blanding. Fyll massen i muffinsformer (muffins-stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer). Ikke fyll helt opp fordi de blir større under steking. Knekk opp kokesjokoladen og fordel bitene i formene. Stek i midten av ovnen på 12-15 minutter. Avkjøl på rist.. Liker du muffins?

Cruise

På Søndag da jeg kom hjem fra leir, hadde mamma og pappa drøfta en del på nettet. De fant da en side om 'hvordan man kan tilbringe sommerenferien'. Blant annet var det et alternativ om å reise på Cruise. Er ikke helt sikker på hvor, men det går hvertfall noen til amerika. Vi reiser da rundt forbi i verden og stopper av og til innom øyer og slikt. Det tar ca. 2 uker eller noe. Skipet er enormt stort. Det er noen som har 18 dekk (18 etasjer) og de inneholder alt mulig rart. Det går ann å bade på skipet, surfe, klatre opp klatrevegger, gå på konserter, danse på diskotek, masse underholdning, delta på forskjellige konkurranser og i tillegg kan du faktisk spise så masse og hvor ofte du vill. Alt er innkludert i prisen. Det er jo selvfølgelig veldig dyrt å dra på Cruise, men tenk hvilken opplevelse?!

Det er ikke helt sikkert at vi skal dra på Cruise altså, men vi har hvertfall begynt å planlegge om at det kunne ha vært en mulighet neste sommer :D Vi har hvertfall veldig lyst!!. Har du dratt på Cruise før?
. Kunne det vært et alternativ for deg?

Fotballtrening!

Idag var det første skoledag etter ferien. Det var faktisk ganske gøy å se alle igjen. Føler en del har blitt litt mer voksne siden sist, noe som er veldig bra. Hater når folk går rundt og oppfører seg som om de skulle være idioter. Nå er det hvertfall bare ett år igjen på ungdomskolen så er det vidergående. Gleder meg til å bli ferdig med dette året. Har planlagt at jeg skal flytte fra denne plassen så fort som mulig!
Jeg har også lenge tenkt at etter sommerferien skal jeg begynne på fotball igjen. Jeg gikk noen ganger i vår, men bestemte meg heller å begynne igjen til høsten fordi da passte det mye bedre. Derfor skal jeg på trening halv 8 idag. Gleder meg.. :D. Når begynner du på skolen?
. Spiller du fotball?

LEIR 2010

Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har blogget på mange dager. Grunnen er som sagt fordi jeg har vært på leir og fikk ikke blogget et innlegg før jeg dro.
Jeg reiste på torsdag og var der til idag. Fytti, det har vært gøy. Jeg har blitt kjent med mange nye folk og denne gangen gikk dagene utrolig fort. Jeg har nemlig vært på denne leiren hvert år og denne gangen gikk det uvanelig fort. Følte den liksom starta igår og nå er den allerede over. Trist.. Savner allerede mangen av folka.. Har du vært på leir før?

Dagen idag

Idag var jeg først litt med Maren! Vi var nede på banen og så på de som trente. Etterpå skulle jeg egentlig hjem, men så møtte jeg masse folk på Napoli. Da satte jeg meg også selvfølgelig ned med dem. Det pøsregnet så vi ble litt blaute siden vi satt ute, haha, men det har ikke vært så mye regn på en god stund nå og dessuten har jeg ikke så mye imot at det regner. Synes faktisk at det er litt koslig hvis man kan sitte inne under et godt teppe, men jeg foretrekker mest sol! :D
Nå har det hvertfall stoppet å regne :)

. Hva foretrekker du; regn eller sol?

Innkjøp

Idag når mamma kom hjem etter hun hadde handlet sa hun at det var halv pris på alle smykker! Jeg hadde lenge ønsket meg masse smykker for jeg har så få. Dessuten digger jeg smykker til forskjellige plagg. Vi kjørte selvsagt ned igjen får å se om det var noen jeg kunne ha. Det var sykt mange fine, men jeg fant til slutt mine 2 favoritter. Jeg kjøpte også et armånd, en ring og solbriller. Ble veldig fornøyd :D


Ring 50,-


Armånd 75,-


Smykke 100,-


Smykke 149,-


Solbriller 99,-. Hva synes du om innkjøpet?
. Liker du å bruke smykker?

Bananmilkshake

God dag! Nå har jeg straks tenkt å lage meg middag, men skal bare blogge et innlegg først..
Dagen igår var igrunnen helt grei. Jeg gjorde egentlig ikke noe spessielt. Når kvelden kom gikk jeg i ballbingen og spilte fotball.
Idag vet jeg heller ikke helt hva jeg skal gjøre. Får se hva dagen bringer.. Faktisk har jeg nettopp lagt banan-milkshake. Nam, det var helt sykt godt. Jeg tror seriøst det er min favorittdrikk. Jeg bare elsker det! :DOppskriften jeg brukte:
2 bananaer
3 store kuler is
2 ts vaniljesukker
H-melk (kommer ann på hvor tykk du vil ha den) Prøv deg frem..


. Hva skal du idag?
. Har du smakt bananmilkshake?

Lauren Conrad - Hot / Not?

Er det virkelig mulig å ikke digge stilen hennes?Rixen

Idag reiste vi med buss til Flekkefjord kl 14.00. Der stod vi på knebrett, vannski og alle slike vann-aktiviteter. Fytti det var gøy, men samtidig også ganske tungt og slitsomt. Tipper jeg har fått trent armene en del idag, ja hehe. De føles nesten helt døde som om de ikke virker. Haha, rar følelse.. Åh, jeg kjenner at jeg savner det litt. Tror vi kanskje skal gå der en gang til i ferien hvis vi får tid. Det var virkelig noe som vi skal oppleve igjen! :D
Om kvelden når vi kom hjem igjen stakk bare meg og Inger Beathe opp til Maren og så film. Vi ville jo ikke at dagen skulle ta slutt så tidlig. Vi så en skrekkfilm som egentlig ikke var så skummel. Den het 'The Crazier'. Syntes den var ganske gøy og det skvatt veldig mye, hehe..


. Har du stått på vannski eller noe liknende før?
. Hva har du gjort idag?

Min Helg

Sorry for veldig dårlig blogging, men sannheten er at jeg ikke har hatt tid. På fredag var jeg i lyngdal hele dagen. Der ble det en del shopping og i sentrum så var det tivoli! Vi så også en del på de som spilt fotball der ettersom det er lyngdal-cup der. Om kvelden fikk jeg besøk av Maren som sov over. Koslig!
På Lørdag var jeg først litt med Maren, og når kvelden kvelden kom hadde jeg masse besøk. Vi så film, spilte kort, hørte på musikk og alt mulig. Endel fikk vi litt fart på denne ferien! Synn at den snart er over da..

Idag har vi tenkt oss en tur på Rixen. For dere som ikke vet hva det er så er det en plass der vi kan stå på vannski, knebrett å alt sånn. I tillegg er det jo kafé der og så er det mulighet for å spille volleyball.. Gleder meg. Det er alltid like morro der, og denne gangene vil ikke bli et unntak! :D

. Hva skal du idag?
. Liker du å stå på vannski?

Hvilken Mascara?

Om ikke så lenge så tror jeg at jeg må kjøpe meg ny mascara, men er ikke helt sikker på hvilken. Nå for tiden fins det jo så mange gode, men jeg klarer bare ikke å bestemme meg hvilken.. Så kan du hjelpe meg? Hva er din favorittmascara?bloglovin

Kosekveld!

Igår var jeg først i ballbingen og spilte litt fotball. Når jeg kom hjem leide meg og Wibeche en film på tven siden vi ikke hadde noen bra på dvd. Vi så Raise Your Voice. Den er så søøt, samtidig litt trist, men skal ikke røpe får mye hvis dere ikke har sett den.. Vi skjærte også opp en del frukt, ettersom jeg ikke kan ha snop, hehe. Det var kooos :)
. Hva gjor du igår?
. Har du sett Raise Your Voice?

INPSO

Gårsdagen

Igår var jeg først hos Maren. Vi så film, lagte fruktsalat, spiste masse is og hørte på musikk på fullt ettersom vi var alene hjemme. :D I ca 8 tiden gikk jeg hjem og fikk et overraskende besøk av Yvonne. Hun skulle egentlig bare hente mobilen sin, men det endte med at vi også så film. Jeg hadde lenge lovt henne at vi skulle se I Know Who Killed Me, men jeg hadde liksom aldri tåret å se den. Hun greide selvfølgelig å overtale meg, noe som hun er mester til. 
Filmen var faktisk ikke så skummel som jeg hadde trodd, bare litt ekkel iblant..

. Har du sett I Know Who Killed Me?
. Hva gjor du igår?

Sol, Film og Sing Star

For en herlig dag det har vært! Sola har steikt og det har nesten ikke vært noe vind. I 5 tiden stakk jeg til Maren. Vi så litt film og sang sing star. Tror vi skal se enda flere filmer utover kvelden ettersom vi ikke er trøtte i det hele tatt. Imorgen skal også foreldrene hennes kanskje avsted til Mandal. Det vil si at vi blir helt alene hjemme som betyr musikk på fullt og synging for FULL HALS!
Og virkelig.. å ta på dynetrekk er ikke helt min ting.... Hva har du gjort idag? 

2 Uker til Skolestart?!

Idag er det faktisk akkuratt 2 uker til skolen begynner! På én måte gleder jeg meg, men på en annen måte blir det litt kjipt å begynne igjen også. Jeg gleder meg aller mest til å se alle folkene igjen. Det er jo mangen av de jeg ikke har sett i hele ferien. Dette året blir vi også størst på skolen! Jeg føler virkelig at dette vil bli et bra år. Alle ser opp til oss og vi kan gjøre som vi vill! Jeg gleder meg :)

Akkuratt nå gjør jeg ikke så mye. Nok en kjedelig dag i ferien.. -.- Får vell lese litt videre i topp-bladet mitt som snart er utlest og kose meg med mine nylagte nudler.. Tror jeg også skal trene litt senere, noe som det har blitt veldig lite av i ferien.

. Gleder du deg til å begynne på skolen igjen?

Arkiv

hits