Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

juli 2011

Ny Piercing

.

Innkjøp fra Sverige


En eller annen sportsbutikk i Sverige - 1100,-


H&M - 299,-


BikBok - 199,-


Cubus - 249,-


BikBok - 149,-


Sportsbutikk - 399,-


Sportsbutikk - 300,-


Sportsbutikk - 300,-


Gina Tricot - 79,-


BikBok - 199,-

It's Movie Time!. Hva har du gjort i dag?

For The First Time

She's all laid up in bed with a broken heart, while I'm drinking jack all alone in my local bar. And we don't know how, how we got in to this mad situation. Only doing things out of frustration. Trying to make it work but man these times are hard. She needs me now but I can't seem to find the time. I've got a new job now on the unemployment line. And we don't know how, how we got into this mess. Is it god's test? Someone help us cause we're doing our best. Trying to make it work, but man these times are hard. But we're gonna start by drinking old cheap bottles of wine. Sit talking up all night, saying things we haven't for a while, a while yeah. We're smiling but we're close tears. Even after all these years, we just now got the feeling that we're meeting for the first time. She's in line at the Dole with her head held high. While I just lost my job, but didn't lose my pride. But we both know how, how we're gonna make it work when it hurts. When you pick yourself up, you get kicked to the dirt. Trying to make it work, but man these times are hard. But we're gonna start by drinking old cheap bottles of wine. Sit talking up all night, doing things we haven't for a while, a while yeah. We're smiling but we're close to tears. Even after all these years, we just now got the feeling that we're meeting for the first time. Yeah, drinking old cheap bottles of wine. Sit talking up all night, saying thing we haven't for a while. We're smiling but we're close to tears. Even after all these years, we just now got the feeling that we're meeting for the first time. Yeah, for the first time. Oh, for the first time. Yeah, for the first time. Oh, these times are hard. Yeah, they're making us crazy. Don't give up on me baby. Oh, these times are hard. Yeah, they're making us crazy. Don't give up on me baby. Oh, these times are hard. Yeah, they're making us crazy. Don't give up on me baby. Oh, these times are hard. Yeah, they're making us crazy. Don't give up on me baby.

Tips; Hva man kan gjøre når man kjeder seg

Nå som det er sommerferie så er det ikke alltid det er så mye å gjøre om dagene. Selvfølgelig er det herlig å slappe av og være litt aleine iblant, men hva når alle vennene dine er på ferie og du ikke har noe å finne på. Da er det greit å få en del tips til hva du kan gjøre. Derfor tenkte jeg og dele mine tips med dere..


Baking
Hva er vell mer morro enn å bake en skikkelig stor og saftig kake? Kanskje en du aldri har bakt før? Eller så kan du jo prøve å mikse litt og lage din egen oppskrift, din egen spesial? Det er jo alltid spennende, og ikke minst så får du jo spise den etterpå. Eller så kan du kanskje gi den til noen og overraske dem?


Les
Har du god tid så kan du jo finne frem en skikkelig god bok og lese litt. Kanskje foreldrene dine eller noen du kjenner kan anbefale deg ei bok å lese. Enten om du liker å lese eller ei. Hvis du virkelig bestemmer deg for å lese om noe du liker, så kan jeg nesten garantere deg at du vil bli hekta. Dra på biblioteket, spør de som jobber der om de har noe å anbefale..


Fornøyelsespark
Tusenfryd, Dyreparken, Bø sommerland, Legoland, Liseberg, Heidepark.. Det finnes alltid mange muligheter så dra og fornøy deg i sommerferien. Kanskje det blir en spontanreise, men hva er vell bedre enn det? Dra med familie eller venner, hvis noen er hjemme!


Tren
I ferien blir det ofte til at vi spiser masse snop og usunn mat. Da anbefaler jeg virkelig en treningsøkt. Enten det er å ta noen sit-ups og arm-hevinger hjemme, eller det er å dra på et treningsstudio eller ta en joggetur i heia. Alt hjelper. Selv prøver jeg å jogge i heia hver dag, og det hjelper masse på humøret. I tillegg får du den beste følelsen etterpå! Hva med å springe noen turer opp og ned i trappa? Det er ganske god trening.


Bad
Sola steiker og du kjenner at du koker av varme. Hva skal du gjøre for å kjøle deg ned? Ahaaa, hente is i fryseboksen. Woops, den spiste du jo opp i går. Hva med å ta et bad i stedet?


Finn Inspirasjon
Når jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, så leter jeg ofte etter inspirasjon. Mine tips er å søke etter sminke tips og frisyrer på youtube. Du finner alt muligt! Se i blad, søk på nettet og bli inspirert av forskjellige klesstiler. Kanskje du kan mikse litt neste gang du skal ut med venner? En blogg jeg anbefaler når det gjelder forskjellige antrekk er Denne! Våg å bli inspirert og kle deg annerledes! Livet er for kort til å bare være en i mengden!


Spadag
Ta et godt å varmt bad, tenn stearinlys og ha rolig musikk i bakgrunnen. Ha en skikkelig spadag! Smør deg inn såper og kremer. Barber leggene. Ta ansiktsmaske og marser tinningene. Slapp av og tøm hodet for stressende tanker. Kanskje du også kan prøve deg på litt Yoga?


Gå tur i heia
Ta deg tid og gå en lang tur i heia. Ta med mat, lag et bål og gå en plass du aldri har vært før. Kanskje du finner en yndlingsplass som bare blir din? Er det vann i nærheten, så ikke la noe stoppe deg fra å ta et bad. Kanskje et nakenbad? Haha.. Jeg virkelig anbefaler dette! Stillheten. Kanskje du også er heldig og får se noen spennende dyr.


Se film
Er det litt seint og de andre har lagt seg for å sove? Sett på en god og koselig film. Finn fram litt snaks, kanskje noe sunt? Det fins veldig masse god, sunn snaks. Så er det bare å lene seg tilbake og nyyyte en herlig film.


Ta bilder
Finn fram et kamera, enten det er nytt eller gammelt, og ta bilder. Bilder som du vanligvis kanskje ikke pleier å ta. Legg merke til detaljer og ha en fotoshoot. Etterpå kan du legge dem inn på dataen og redigere dem i forskjellige programmer. Eks: Picnik , Picasa , Photoscape

. Hva gjør du når du kjeder deg?

Det er ofte Fake!

Filmen forklarer vell en del. Som sagt så er det meste vi ser ofte fake. Bilder på nett, i blad, på plakater osv.. De virker så perfekte og vi tenker at vi vil bli som dem. Det fører ofte til dårlig selvbilde, men så må burde vi også huske. Det er sjeldent det er uredigert!

Kattunger


For 3 dager siden fikk vi 5 kattunger! Fytti, så herlige de alle sammen er. Vi har bestemt oss for å beholde 2, og 1 skal snart gis bort. Vi har fortsatt 2 til så det er bare si ifra om du gjerne vil ha en.

Tips; 10 Kjærlighetsfilmer

Er det noe jeg elsker så er det å se en koselig, søt og trist kjærlighetsfilm seint på kveld. Når jeg er aleine, har god tid og kan nyte en skjønn film med litt snaks. Det blir nesten ikke bedre. Såå jeg tenkte at jeg kunne dele mine 10 favorittfilmer med dere. Kan hende jeg har fler også, men tar de 10 første jeg kommer på..


Titanic
Er det en film jeg virkelig elsker så er det denne. Husker jeg begynte å se den som ganske ung, og allerede da var det min favoritt.
En søt, morsom, actionfull, romantisk, nydelig film. Alt i ett! Har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har sett den. 30? 40?


Dear John
Første gang jeg så filmen ble jeg veldig skuffet. Tror nok det var fordi jeg hadde ganske store forventninger til den,
men så bestemte jeg meg for å se den en gang til. Det var da jeg innså at den var utrolig skjønn.


The prince and me
Kjenner meg ofte litt igjen i denne. Den handler om ei jente som er helt normal.
Hun har en jobb, går på skole og lever et vanlig liv, men hun aner egentlig ikke hva hun har i vente.


A walk to remember
Hvem har vel ikke denne som en favoritt? En fantastisk film full av kjærlighet og romantikk.
Noe jeg også liker ved denne er at den ikke er så forutsigbar. Det skjer uventa ting. Og forbered deg, det vil bli en tårefull kveld!


10 things i hate about you
Jeg virkelig digger denne! En søt og morsom film om tenåringer som går på high school. Er det noe jeg liker så er det filmer der high school er
involvert. Tenåringer som gjør tabber, blir forelsket og får problemer som de fleste får i tenårene. Midt i blinken hvis du liker noe av det samme!


How to lose a guy in 10 days
Haha, denne er fantastisk! Perfekt for en kveld hvis du er i dårlig humør og virkelig trenger å bli litt oppmuntret.
Jeg GARANTERER deg at du ikke klarer å la være å le! Og ikke minst så er det en Perfekt datefilm!


The Notebook
Et ord: Nydelig! Er du gira på å se en skjønn, morsom, trist, inspirerende, søt kjærlighetsfilm så bør du virkelig se denne.
Det er desidert den beste kjærlighetsfilmen som er lagt! Har du ikke sett den, så vet du hva du må gjøre.


The last song
Jeg er ganske sikker på at de fleste har sett denne. Hvertfall ettersom Miley er med i den. Jeg er heller ikke et unntak.
En skjønn film med en herlig handling. Ikke minst så er jeg også veldig glad i alle sangene som er med i filmen.


Dirty Dancing
Dance! Jeg elsker de fleste dansefilmer, så denne måtte jo også sees. Av en eller annen grunn så synes jeg den er så koselig, OG inspirerende.
Får alltid lyst til å skru opp på full guffe og begynne å danse. Har du ikke sett den så Anbefales den!


Letters to juliet
Dette er favorittfilmen min for øyeblikket! Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor en gang. Er den egentlig så utrolig bra?
Hvertfall så elsker jeg at den er så varm og skjønn. Den er filmet i roma, en nydelig by. Handlingen er også veldig søt, og ikke minst så er gutten veeeldig kjekk!

. Har du sett noen av dem?
. Har du noen tips til gode kjærlighetsfilmer? 

Bilder; Sverige. Har du vært i Sverige?

Harry Potter
Hadde en kjempe koselig dag i går. Var i Kvinesdal og møtte igjen folk som jeg var på leir med i fjord. Morro å se dem igjen, og hvor mye de hadde forandret seg. Planene i dag er først å ta meg en tur i heia og trene litt. Må også rydde, vaske klær og pakke litt til i morgen. Da reiser jeg til Hamar! Fytti, som jeg gleder meg.. I kveld skal jeg og noen jenter spise kveldsmat og se Harry Potter. Vi skal se første del hjemme, og dra deretter på kino for å se andre del. Blir spennende å se hvordan alt ender...

. Skal du se den siste Harry Potter?

You know that feeling when you're going to sleep and suddenly you see a spider on your wall
I går når jeg skulle legge meg, ante jeg fred og ingen fare. Jeg redde opp senga og gjorde alt klart til å sove. Idet jeg akkuratt hadde funnet den Perfekte stillingen skvatt jeg helt sykt. Gjett hva! Rett ved siden av meg var en giiiga, ekkel, drepende edderkopp! Det første jeg tenkte var 'ånei, nå eg det sikkert 10 flere edderkopper inne på rommet mitt'. Heldigvis var det bare den ene (tror jeg?). Det var hvertfall ikke én vegg som ikke var skikkelig undersøkt.

. Hater du edderkopper? :D

Drar snart til Maren

Nå stikker jeg snart til Maren! Leeeenge siden sist så jeg gleder meg. Skal overnatte hos henne fordi hun er aleine hjemme og skal passe lillesøstra si. Koos!
Åhhh, dette er absolutt mine favorittbilder av Maren. Søøøøøøt <3

. Hva skal du i dag?

And Love Is What It's All About

Ny Mobil


På tirsdag fikk jeg en ny mobil. Endelig! Det har vært forferdelig å ikke få beskjed eller få vite hva som har skjedd i verdenen rundt meg. Særlig når jeg har kjedet meg og har virkelig hatt lyst til å finne på noe. For ca. 2 uker siden var den gamle, som jeg hadde, helt klikk. Den ville ikke slå seg på uansett hva jeg gjorde. Jeg fikk heller ikke bestilt en før i sist uke fordi jeg har vært veldig i tvil om hvilken jeg skulle kjøpe. Planen var kanskje å kjøpe en HTC, men så gadd jeg ikke alikevell. Det hadde uansett endt opp med at den hadde blitt ødelagt etter noen uker. Derfor gikk jeg heller for en billig en. Smart? JEPP.

. Hva slags mobil har du?

Finally..
Endelig er sola kommet tilbake for fullt igjen. Jeg har vært ute i hele dag og solet meg med is, kjeks og musikk. Forhåpentligvis har jeg blitt litt brunere og ikke bare rød. Om ikke så lenge skal jeg ta meg en joggetur. Off, lenge siden sist, og jeg som hadde lovt meg selv å trene nesten hver dag i ferien. Jeg skal hvertfall ikke gi opp. Senere i kveld skal jeg og noen jenter opp i heia og grille og bade. Blir kos!

. Er det sol hos deg? 

Bergen - Bilder


UTROOOOOOOOLIG GØY! Konserten var siiick bra!

I Det Siste...

Har ikke fått skrevet noen skikkelige innlegg i det siste. Tastaturet har vært helt klikk, og ja jeg inrømmer at det var min feil. Jeg var så uheldig og sølte melk på det, men vi har heldigvis fått et nytt et. Uansett, i det siste har jeg:
- Vært på fotballkamp. Pappa, Wibeche og jeg var å så Rosenborg - Viking. Utrolig morro, og det blir ikke lenge til neste gang!
- Tatt nattbad! Kaldt, men som de fleste vet så elsker jeg vann. Spiller ingen rolle om det er 30° eller -30°. Jeg bader nesten uansett.
- Vært på vg-lista. Meg og noen andre venner dro inn til Stavanger på onsdag på vg-lista. Haha, det var gøy det.. Har du gjort noe gøy de siste dagene?
(Jeg har blitt ukens blogg hos Silje)

Arkiv

hits