Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

juli 2010

Candy out Vegetables in!

Dette blir en tøff måned. I hele august skal jeg nemlig ikke spise snop eller chips! Grunnen til at jeg vill holde meg er at jeg har spist ganske masse i det siste. Noe som kanskje ikke kommer som et sjokk siden det er jo ferie og ferie betyr Usunn mat, men nå er det slutt på det! Haha, ønsk meg lykke til..Trøtt? Meg? Aldri! Haha, jeg er aldri trøtt lengre. Jeg føler jeg kunne vært våken i mange, mange timer! Kanskje fordi jeg stod opp ganske sent idag? Men jeg har hvertfall ikke tenkt å legge meg enda. Tror det blir litt mer film på meg utover kvelden. Jeg har nettopp leid filmen Material Girls så jeg får kose meg med den og som sagt.. Grønnsaker!


. Har du noen gang holdt deg fra snop?
. Har du sett Material Girls?

Nye Klær

Off, det pøser ned me regn ute og himmelen er helt grå. Det er heller ikke lenge til ferien er over. Skulle så gjerne hatt fint vær de siste ukene nå..
Igår spørte søskenbarnet mitt om jeg hadde lyst å arve en pose med klær av henne. Selvfølgelig sa jeg ja. Tenk deg.. En pose med klær helt gratis! Thank you.. Jeg har hatt ganske mange søskenbarn og folk jeg har arvet klær av. Det er igrunnen ganske praktisk. Jeg kan få klærne så slipper de å måtte kaste dem.Noen av klærne jeg arvet:

Hvit kjole


Grå kjole

Hvit topp

. Er det fint vær hos deg?
. Hva synes du om klærne?

Hvilken farge synes du jeg skal velge?

Siden jeg har utrooolig lite å gjøre tenkte jeg at jeg kunne lakkere neglene mine. Vi har som sagt et stort lass med neglelakker, men jeg skjønner ikke helt hvor vi har alle fra? Tror de fleste er mamma sine, siden jeg nesten aldri har sett henne uten lakkerte negler, haha! Da skjønner dere sikkert at jeg ikke klarer å velge hvilken av dem jeg skal bruke.. Jeg har plukket ut noen men Hvilken synes du jeg skal velge?If you love Something...

I Love Snickers Is!

Idag stod jeg opp klokka 11 og stakk ned til butikken. Der satt Andrea og Anne Turid så jeg satt meg bare ned sammen med dem. Vi gjor ikke så mye igrunnen, bare det normale som å snakke og spise snop! Utrolig nok spiste jeg 3 Snickers-iser! Jeg greide bare ikke å stoppe. Det er så utrolig godt!
Senere idag har jeg tenkt å ha jentebesøk. Jeg tror vi skal se Grease 2 og ta manikyr og pedikyr. Jeg virkelig elsker slike kvelder! Ingenting er bedre enn en god og fresh jentekvell med gossip :D

. Liker du Snickers is?
. Hva har du gjort idag?

Tannregulering?

Endelig er det helt utrolig fint vær ute! Jeg skal bare skrive et kjapt innlegg og så skal jeg ut og slikke sool! :P

Jeg har lenge tenkt på at jeg ikke har så veldig pene tenner.. Ikke det at jeg har hatt tusen hull, men de sitter liksom veldig skjeivt. Derfor bruker jeg ofte å smile uten tenner på bilder og slikt. Det er jo ikke akkuratt positivt? Jeg har alltid hatt lyst til å ha pene tenner når jeg smiler. Såå jeg har tenkt litt og den eneste utveien er vel å ha tannregulering? Hva synes dere? Er det verdt å bruke tannregulering for å få et fint smil?

Gårsdagen

Nå kom jeg nettopp hjem fra ballbingen. Fytti, det er nesten alltid like gøy der :D
Som sagt så hadde jeg besøk igår. Vi så først filmen 'Snakes on a plane'. Ikke den beste filmen jeg har sett, men den var helt grei. Klokka 12 på kvelden gikk de fleste og da var vi bare jenter igjen. Da ble det en del jentesnakk og knipsing av bilder. Slike kvelder er helt topp! :D


Inger Beathe og Ida Sofie <3

Meg

Ida Sofie og Meg

Meg og Cecilie

Inger Beathe, Cecilie og Ida Sofie

Ikveld tror jeg vi har planlagt å spille Fifa. Jeg er ikke helt sikker enda, men håper hvertfall det skjer noe gøy!

. Hva skal du ikveld?

Baking

Idag har det faktisk vært fint vær! Det var rimelig på tide..
Ikveld har jeg kanskje tenkt å ha besøk, hvis det ikke skjer noe annet. Og når man har besøk må man jo ha noe snaks, så jeg har bakt Snickers kake i 2 timer idag. Det tar kanskje ikke så lang tid å bake en slik kake hvis man er 'proff', men det var min første gang så jeg måtte jo sørge for at det ikke skjedde noe galt. :P Resultatet ble ganske bra og jeg tror Snickers kake er en av mine favoritter!

. Hva er din favorittkake?

Jeg Elsker FRUKT

Får en kjip dag.. Jeg har ikke gjort noe annet en å vært inne å latet meg. Først fra Datan og så over til TVen og så over til Datan igjen.. Hva skal man gjøre på slike dager som dette igrunnen? Det regner ute samtidig som det er varmt. Venner er på ferie og ingen er hjemme. Slike dager som dette hater jeg virkelig! Menmen, skal prøve å ikke virke så altfor negativ..
Senere ikveld tror jeg at meg og mamma skal leie filmen 'Troia' på TVen. Jeg så litt av filmen igår, men fikk aldri sett den ferdig. I tillegg står det et fruktfat nede og venter på meg. Ahh, jeg elsker virkelig frukt!! :D

. Hva har du gjort idag?
. Hva er din yndlingsfilm?

2010 - Et år jeg vil ALLTID Huske!

Det slo meg akkurat at 2010 er et år som har vært og som fortsatt kommer til å bli helt fantastisk! Jeg har opplevd så masse og det kommer til å fortsette.. Snart skal jeg til Berlin med klassen og jeg har en følelse av at det vil bli skikkelig GØY! Jeg har også opplevd en del ting som jeg ikke kommer til å skrive her på bloggen, men som jeg virkelig aldri hadde trodd ville skje med meg.

En del av tingene som har skjedd i år:
00/0 - Var på Weekend (Husker ikke dato)
03/2 - Var med på UKM å dansa
17/2 - Var med i en Revy som het Reveenka
20/4 - Var på Tentro tur til Danmark og Tyskland
27/4 - Min Konfirmasjon
28/6 - Var på hyttetur med venninner som var skikkelig gøy!
30/6 - Var på VG-lista i Stavanger
10/7 - Var i bryllup for første gang til mitt søskenbarn
12/7 - Var i Saronsdal på leir som var helt utrolig gøy!


Revy

Saronsdal

Konfirmasjon

Tentro tur

Bryllup

Som sagt så er det mer i vente:
00/0 - Ny Generasjon (vet ikke dato)
00/0 - Enda flere hytteturer med venninner
12/8 - Leir på Lunden
29/8 - Tyskland tur med klassen
Og sikkert flere ting også som jeg ikke kommer på...


Ny Generasjon i fjord

. Har du gjort noe skikkelig gøy i år?
. Skal du noe spessielt som du gleder deg til?

Overraskende Frokost

Gjett hvor tidlig jeg stod opp idag?! Jo, nemlig klokka seks. Grunnen var at jeg skulle overraske mamma med en god frokost fordi hun har bursdag. Og hun står alltid opp så tidlig og det betyr at jeg må stå opp enda tidligere.. Jeg lagte egg og bacon, te, vanlig brød med pålegg og arme riddere som jeg ikke tror ble helt vellykket? De smakte hvertfall godt.. 
Når hun våknet ble hun skikkelig overrasket. Hun hadde hørt en del bråk, men ante ikke at hun skulle våkne til en ferdiglagt frokost. Jaja, hun ble hvertfall veldig glad. Kanskje du kan gjøre noe lignende neste gang moren din har bursdag?


I tillegg satt jeg også oppe igår kveld og lagte henne et kort.. Hva er din favorittfrokost?

bloglovin

Min Uke

Sorry for altfor dårlig blogging, men jeg har ikke hatt mulighet til internett. I hele uka har jeg enten vært på leir, i bryllup, på hytta eller med venner. Det har vært helt utrolig gøy og jeg føler virkelig at sommerferien er her!
I 5 dager har jeg vært på leir i Saronsdal. Vi har stått på vannski, skutt med gevær, spilt golf, vært i badeland, vært på stranda og mye mer.. Forrige lørdag var jeg også i bryllup. Det var skikkelig fint og bruden var helt nydelig. Mange har sakt til meg at bryllup alltid er så kjedelig, men det var det tvert imot.


Meg (blått), Ellisiv, Torill Yvonne

Ellisiv, megBruden

SARONSDAL

. Hva har du gjort i det siste?
. Hva synes du om bildene?

En Herlig Dag!

Sorry for lite blogging. Jeg har nesten ikke vært hjemme idag. Først dro jeg ned til sentrum for å møte Maren. Senere dro vi hjem til henne og spilte Wii, haha. Jeg digger virkelig det spillet! Vi har nesten ikke gjort annet. De har også trampolinen oppe så vi har hoppt ganske mye. Fytti for en herlig dag. Alltid gøy å være med henne! :DBegynner å få det litt travelt nå.. Skal til ei venninne kl 10 og jeg har enda ikke kledd meg! Jaja, dere får fortsatt ha en fin kveld! ;). Liker du å spille Wii?
. Hva har du gjort idag?

Hvilken Kjole synes DU jeg skal velge?

Igår var jeg å prøvde en del kjoler til bryllupet på Lørdag. Søskenbarnet mitt skal nemlig gifte seg... Det var kjempe mange fine kjoler å velge mellom og til slutt stod det bare mellom 2 kjoler. Problemet er bare at jeg klarer ikke å velge hvilken av dem jeg skal bruke. Sååå spørsmålet er; Hvilken synes du jeg skal velge?Pakke i Posten!

Det har vært en litt kjip dag, må jeg ærlig innrømme. Jeg har nesten ikke gjort noen ting. Himmelen er overskyet og det er nokså klamt ute.. Jaja, dagen er fortsatt ung. Senere skal jeg nok ned til sentrum og ta sol og videre utover dagen får jeg bare se hva som skjer..

MEN, over til overskriften.. Som sagt så fikk vi pakke i posten idag! Det stod at den var til mamma, men hun kunne ikke huske at hun hadde bestilt noe. Det var liksom litt merkelig? Men, for det om så var det masse fornuftig i pakken som vi faktisk trengte! Blant annet ny parfyme. Den siste jeg hadde, var blitt ganske gammel og oppbrukt, så det var midt i blinken! Vi fikk også en krem som gjør at huden begynner å glinse. Vet jeg er dårlig å forklare, men jeg har faktisk alltid hatt lyst en slik krem!
Body Shimmer


Body Spray. Denne luktet skikkelig godt!


Parfyme

. Er det fint vær hos deg?
. Bruker du noe av det samme?

10 sunne Frukter

I nesten hele dag har jeg vært i ballbingen å spilt fotball. Fytti, det er så utrolig gøy! Været har vært helt på topp, eller det har nesten vært for varmt. For en herlig dag! :DMEN.. Over til temaet. De fleste vet vel kanskje at frukt ikke er så utrolig sunt. Det funker jo å spise det en gang iblant, men ikke for mye av det. Det er nemlig veldig masse sukker i de fleste frukter. Problemet er jo bare at det er så utrolig godt. Så, jeg leste nettopp i et blad om hvilke frukter som ikke er så sunne og hvilke som du trygt kan spise;

10 du bør være litt forsiktig med:
Banan
Fiken
Solbær
Mango
Druer
Kiwi
Ananas
Kirsebær
Pære
Eple

10 du trygt kan spise:
Honningmelon
Rabarbra
Kantaluppmelon
Vannmelon
Jordbær
Aprikos
Bjørnebær
Plomme
Grapefrukt
Nektarin

. Liker du å spille fotball?
. Hva er din favorittfrukt?

Innkjøpet fra Onsdag

Akkuratt nå er jeg nokså irritert! Hvordan kunne Argentina tape kampen?!!! De fikk ikke skårt ett mål og i stedet så fikk Tyskland 4 mål?! Fytti, for en trist kamp.. :(På onsdag, rett før vi skulle på VG-lista, merka jeg at jeg hadde en del penger igjen etter shoppinga. Problemet var bare at jeg ikke kunne handle mer klær fordi vi hadde altfor dårlig tid til det.. Alltid når jeg er på shopping pleier jeg å bruke ALLE pengene mine, så dette må nok ha vært første gang jeg har hatt penger igjen, haha!
Som dere kanskje ser så handlet jeg ikke så veldig mye, men er kjempe fornøyd med alt! :D


Cardigan 199,-


Kjole 299,-


Genser 149,-


Genser 99,-


Armbånd 59,-


Veske (vet ikke pris)

. Hvem holder du med i VM?
. Hva synes du om innkjøpet?

bloglovin

Ny Glattetang!

For en herlig dag.. Som vanlig så har det vært utrolig varmt og masse sol. Helt blå himmel også! Jeg lå ute i sola fra 1 til halv 4 så jeg håper jeg har fått litt farge på kroppen nå. :D Jeg er ikke akkuratt den personen som er mest glad i å sole meg, så for at jeg skulle klare å holde ut så jeg film på dataen. Jeg plasserte den bare i skyggen mens jeg lå i sola og da kommer jeg jo ikke på at jeg soler meg! Så...det er et tips til dere som ikke har så god tålmodighet i sola ;D

I går var mamma i byen og gjett hva hun kom hjem med... Du har sikkert allerede skjønt det, men hun kom hvertfall hjem med en helt ny glattetang! Det trenkte jeg virkelig nå. Glattetanga mi er utrolig gammel og har blitt ganske dårlig. Såå det var midt i blinken!

. Hva du solt deg mye i det siste?
. Bruker du glattetang?

bloglovin

Arkiv

hits