Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

juni 2011

Butterfly

Lørdag

Planene i dag er ikke så mange. I kveld skal jeg avsted og grille med venner og forhåpentligvis finner vi på noe gøy etter det. Ellers skal jeg ikke noe. Tror jeg tar meg en treningsøkt før det. Har spist utrolig masse drittmat i løpet av ferien, og har nesten ikke hatt tid til å trene. Derfor må jeg jo ta sjangsen når jeg har tid med det første.


Naam, jordbær og is er standard i ferien

. Hva skal du i dag?

New Shoes
Begge para er fra Din Sko

Planer For Sommerferien

  • Konserter! Var i bergen denne helga på Avenged Sevenfold. Det var helt sinnsykt! De var råbra!

  • Bø Sommerland! Husker jeg var der en gang som liten og jeg virkelig elsket det. Det finnes ikke noe bedre enn å være i en vannpark. Jeg lever for vann! Hadde jeg fått valget mellom å være menneske eller havfrue, daaa altså...

  • Festivaler! Om ikke så altfor lenge drar jeg og noen venninner til Hamar på festival. Fyttiii, som jeg gleder meg. Har vært der noen ganger før, men denne gangen skal bli absolutt den beste så langt! Kan ikke vente..

  • Fotballkamp! Jeg tror aldri jeg har vært på en skikkelig fotballkamp før? Åhh, det blir morro!

  • Oslo! Jeg har utrolig nok vært veldig lite i Oslo i løpet av livet mitt. 1 gang eller noe? Gleder meg hvertfall til å dra dit igjen. Er ganske glad i den byen.

  • Sverige! Jeg har aldri vært i Sverige før. Alltid når vennene mine har vært i Sverige, har jeg vært så misunnelig, men denne gangen er det min tur! Endelig kan jeg få kjøpt snop til en billig penge!

  • Ellers i sommer skal jeg bare slappe av, være med venner, dra på hytteturer, trene, sole meg og bli brun, bade, shoppe, ri, gå turer i skogen og spise maaaasse is.


Åhh, jeg bare vet at dette vil bli en av de beste sommerene jeg har hatt. Jeg skal virkelig sørge for at jeg ikke kjeder meg 1 minutt av ferien, men heller bare har det gøy døgnet rundt!

. Skal du noe spesielt i sommer?

Innkjøp fra Bergen

. Har du handlet mye klær i det siste?

Drar Snart

Da drar jeg om noen få timer. Åhh, gleder meg sååå! Sitter her og bare venter på at klokka skal gå litt fortere, men den går faktisk uvanlig seint. Har handla inn god mat, snop, blad og brus til togreisen. Kos! Synes faktisk å reise med tog er en av de beste transportene. Hvertfall hvis jeg er skikkelig i humør til det, som jeg er nå. Det eneste som bekymrer meg er at det kommer til å ta TIMESVIS. Vi er ikke i Bergen før kl. 14.30 i morgen. I tillegg har jeg ødelagt mobilen min, så da blir det NULL musikk. Shit, vet ikke om jeg kommer til å greie det i lengden. Jaja, jeg skal hvertfall prøve å være positiv hele turen!
Haha, litt random bilder..

. Ønske meg god tur?
(Kommentarer vil ikke bli godkjent før jeg kommer hjem) 

Avenged Sevenfold Konsert

Endelig er dagen kommet! I natt tar jeg og noen andre venner toget til Bergen. Grunnen er at på Søndag skal vi på konsert med Avenged Sevenfold. Fyttiii, jeg gleder meg villt!! For en opplevelse det blir.
På fredag, når vi kommer frem, skal vi ta Bybanen. På lørdag skal vi gå rundt i byen, handle, spise god mat, og bare oppleve Bergen. På kvelden er planene å dra på Bergens største kino! På søndag er selveste høydepunktet og dra på konserten. Gleder meg! Det finns virkelig ikke en bedre start på sommeren.... Har du vært i Bergen?

Muffins

. Hva har du gjort i dag?

SOMMERFERIE


Deilig med sol! Lå ute å solte meg både i går og i dag, og det har vært helt blå himmel. Digg!
I går var jeg og en jeng å spilte volleyball og grilte. Kjempe koselig! I kveld er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre enda. Planen er hvertfall å være med venner og leve ut sommerferien for fult! Ja, det stemmer. Har endelig fått ferie og FRI! Ikke mer skole på leenge, noe jeg absolutt trenger. Er drittlei alt som gjelder lekser, prøver og øving!
Gleder meg til lange netter, soling, grilling, bading, trening og å gå i tynne klær fremover. Nå er det faktisk ferie!

. Har du fått ferie?

Piercing

På fredag var jeg, Helene og Yvonne i Sandnes og tok piercing i navlen. Jeg husker jeg grudde meg helt vanvittig mye. Også så 'heldig' som jeg var, så måtte jeg være den som tok sist. Off! Etter at Helene og Yvonne hadde tatt, var jeg på nippet til å trekke meg fordi det så så vondt ut. Det hjalp heller ikke særlig mye når de sa det var noe av det værste de hadde opplevd. Uansett så kunne jeg ikke trekke meg når jeg først hadde reist til Sandnes, bestilt time og hele pakka.
Haha, gjett hva! Min mening er at det ikke var vondt i det hele tatt. Jeg hadde trodd at det skulle være 10 ganger verre så det var så sykt verdt det.

. Har du tatt piercing?

Weekend - BilderWeekend

For øyeblikket holder jeg på å pakke. I morgen reiser jeg nemlig på leir med venner og skal være der til søndag. Da blir det lange netter, mye soling, kanskje litt bading, ingen mobildekning og null blogging. Med andre ord: Digg! Er det noe jeg virkelig elsker så er det en helg uten mobiler, tv og internett, og heller bare bruke tid på være med venner.


Jeg drar ikke før på kvelden i morgen, så på morgenen reiser meg, Helene og Yvonne til Sandnes for å ta percing i navlen. Meg og Helene hadde jo planer om å ta sist helg, men da ble pierceren syk. Jaja, i morgen skjer det virkelig. Både gruer og gleder meg..

. Skal du noe spesielt i helga?

N e e d e d

Arkiv

hits