Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

juni 2010

VG Lista 2010 Stavanger!Fytti for en herlig dag! Jeg er så fornøyd med innkjøpet. Har nesten alt jeg trenger nå i sommeren. Skal legge ut bilder senere av hva jeg har kjøpt..
Som sagt så var vi på VG-lista i Stavanger idag og gjett hva...Vi stod helt fremst! Det ble ganske mye dytting og pressing, men det var absolutt verdt det. Det føltes helt uvirkelig å se dem stå rett foran meg, liksom de som vi ser på TV?! Vi kom også en del på storskjerm og det var helt utrolig gøy! Jeg var helt utslitt etter all skrikinga og det verket i bena, men for en sinnsyk opplevelse. Jeg skal så sykt gå neste år også!

Noen av sangene som var med:


Sirius - Fucked Up


Bjørn Johan Muri - Yes Man


Tone Damli Aaberge - I love you


A1 - Don't want to lose you again

VG-Lista Stavanger i morgen!

ÅH, det trekker en del ned på humøret når det er stygt vær altså. I hele dag har det for det meste regnet, men heldigvis så er det ikke så kaldt. I kveld skal Yvonne sove hos meg. Fytti jeg digger den jenta. Hun gjør liksom alt så koslig. Vi skal nok se en film og ikke legge oss så alt for sent. Vi skal nemlig opp tidlig i morgen. Vg-lista skal jo være i Stavanger så vi må nok en tur bort der, og får å få tid til litt shopping før vg-lista så må vi jo reise tidlig. Tipper det blir en helt topp dag i morgen. Håper bare på fint vær!. Var/Skal du på VG-lista?

Bilder fra Turen

Turen var kjempe koslig. Vi koste oss døgnet rundt og det har vært fint vær hele tiden.
På søndagen reiste vi opp og begynte å pakke ut. Om kvelden så vi filmen "Parent trap". En gammel, men utrolig morsom og bra film. Neste morgen gikk vi til byen. Det tok en og en halv time å gå så det var ikke så kort akkuratt, men hjem igjen tok vi heldigvis taxi. Senere utover dagen spilte vi Golf og om kvelden så vi film igjen.. I dag reiste vi som sagt hjem.. Savner det litt, men vi skal forhåpentligvis til hytta en gang til senere i ferien..
Vi hopte også MASSE på trampolina... Hva synes du om bildene?
. Hva har du gjort de siste dagene?

Hyttetur med jenter

Meg og noen andre jenter har planlagt en hyttetur! Vi har lenge tenkt på det og nå skjer det, endelig. Vi skal være der til tirsdag og det betyr null blogging og bare kos..
I morgen har vi nok tenkt å spille en del golf. Hytta ligger nemlig rett ved golf-banen så det er jo ganske praktisk. Vi skal også en tur ned til byen forhåpentligvis..
Jeg gleder meg! Sist gang var vi 3 jenter som reiste opp. Det var også skikkelig koslig, men jeg følte det ble litt få liksom. Jaja, denne gangen skal bli perfekt! I tillegg har de meldt ganske så fint vær! :D. Pleier du å dra på hytta?

Vanilla ICECREAM

Yess! Endelig skinner sola skikkelig! Himmelen er helt klar blå og det er nesten vindstille. Kan det bli bedre? Jeg har vært ute å solt meg ganske lenge nå, og da er det super godt å avkjøle seg ned litt med....
Vanilla ICE ICE BABY!!Bare for meg selv... Hva er din favorittis? 

Planer for Sommerferien

Okei, nå som sommerferien er godt i gang burde man jo ha noe å gjøre de forskjellige dagene...
For å være ærlig så er jeg faktisk ikke så glad i sommerferie. Jeg synest det er helt greit å gå på skole og treffe venner der liksom, men ferie en gang i blant er jo herlig. Hvertfall hvis man har lagt noen planer for de forskjellige dagene.Mine Planer for ferien:

25/6 - Bryllup (Vielsen)
28/6 - Hyttetur med venninner (kanskje)
30/6 - VG-lista
10/7 - Bryllup
12/7 - Saronsdal
00/0 - Leir (vet ikke dato enda)

Som dere kanskje ser så har jeg i grunnen ikke så veldig mange store planer i ferien. Kommer nok for det meste til å være med venner og kose meg. Jeg har også planer om å sole meg mye, bade, spille en del fotball og resten av tiden skal jeg bare slappe av.. Håper på en bra sommerferie!. Har du noen spesielle planer for sommerferien?
. Noen tips til hva man kan gjøre i ferien?

I LOVE...

STRAWBERRYS..!


Huff! Kjedelig med stygt vær igjen.. Været var jo helt på topp i går? Hva skjedde? I dag er det helt overskyet. Ingen sol å se, men temperaturen er der fortsatt.. Heldigvis så er det ikke så kaldt.
I dag har jeg vært på mega. Planen var egentlig at mange folk skulle møtes der, men plutselig var vi bare tre stykk? Jaja, vi lagte det gøy får det om.. :D Nå har jeg nettopp sett 2. omgang av kampen mellom Slovakia og Italia. For en kamp, hehe.. Senere i kveld har jeg tenkt å bade. Må jo prøve å lage noe sommer ut av ferien..

KONGEPARKEN

I hele går var meg og Maren i Kongeparken, endelig! Vi tok buss bort og var der i sikkert 5 ½ timer. Det var skikkelig gøy og ikke minst koooos! En av berg og dalbanene tok vi sikkert 14 ganger. Rekorden var 31 ganger og vi hadde en liten tanke om at vi kanskje skulle slå den, men vi gadd ikke til slutt... Når man først er der må man jo ha det gøy å ikke være så veldig innstilt på å slå en rekord.
Dagen videre var super! Jeg sov hos Maren og vi så filmen Bring It On - In it to win it. Vi spilte også Wii i går kveld og i hele dag har vi bare vært ute og solt oss.. Håper jeg har blitt en del brunere nå.... Har har du gjort i dag?

Kan ikke vente...

Til den nye dansefilmen "Streetdance" ut. Jeg gleder meg til å se den. Elsker nesten alle filmer som har noe med dansing å gjøre. Driver jo en del med dans selv, så det er jo kult å få tips til forskjellige triks og slikt.. Skal du se filmen?

Tur til Gursligruvene

I dag stod jeg opp klokka 10. Var utrolig trøtt fordi meg og Yvonne hadde sett 'Arn' til klokka 2 i natt, så det var bare så vidt jeg fikk meg opp fra senga. Vi skulle nemlig på tur med hele familien i dag. Det innebærer altså morfar, mormor, tanter og onkler.. Turen gikk til Gursligruvene. Det var skikkelig herlig å komme seg ut litt. Jeg har alltid likt å gå på tur i heia, helt siden jeg var en liten unge og denne turen var ikke ett unntak. Været var herlig! Unger badet. I tillegg fant vi også en kano som vi tok ut på vannet. Det var morro.Gursligruvene er jo kjent for sine huler inni fjellet så vi måtte selvfølgelig klatre litt i dem. Det var litt skummelt og ikke minst farlig.. Det er nemlig mange plasser inni gruvene det er hull som man kan falle ned i. Hullene er minst 20-30 meter dype så vi måtte være forsiktige. Man kan jo heller ikke se noe for det er helt mørkt. Det var ganske spennende.På veien opp møtte vi på ei gammel hytte såkalt 'Jentehytta'
. Liker du å gå tur i heia?

I LOVE Wii!

Kongepark-turen ble utsatt igjen til en dag senere i uka..

Vi fikk ikke gått til Kongeparken i dag alikevell, men det stopper ikke oss! Vi skal nemlig dra en annen dag i uka! Siden meg, Inger Beathe og Maren stod opp kl 8 i dag så samlet vi oss hos Maren og spilte Wii.. Maren hadde nettopp kjøpt seg det så vi måtte jo prøve det ut! Hun hadde kjøpt 3 spill og det var skikkelig gøy.


Inger Beathe var skikkelig konsentrert!

OG....

Maren og de hadde nemlig fått seg ny klokke på veggen! Sjekk hvor rå! Jeg digger virkelig huset deres!

. Hva har du gjort idag?
. Liker du å spille Wii?

Jeg kommer ikke til å få sove i natt!!

Okei, filmen var kanskje ikke så skummel, men den var hvertfall bedre og skumlere enn toen. Ble også en ganske så bra slutt..Rett etter at vi fikk fri fra skolen idag, planlagte meg og Yvonne å se en fim. Jeg så at "The Grudge 3" var kommet på TV'en så vi ble enige om å se den.. Vi samlet masse chips og dip! Popcorn skulle vi i grunnen også ha, men den ble helt svidd av vår 15 år gamle micro-ovn, hehe...
Filmen var i grunnen sånn sett bra. Så den kan anbefales!

. Liker du skrekkfilmer?

KONGEPARKEN

YESS! Endelig har sommerferien begynt! Det føles igrunnen helt uvirkelig. Det virker liksom ikke som om at jeg skal ha fri så lenge..? Det får meg til å bli så glad! Ordet "SOMMERFERIE" er virkelig fantastisk! :DI Kveld har jeg og mange andre venner tenkt å samle oss og se "VG-lista" på TV. Blir koselig.
Og gjett hva jeg skal i morgen! Kanskje du allerede har skjønt det, men meg, Maren og Inger Beathe skal nemlig til kongeparken! Det er ett år siden jeg har vært der nå, så det skal bli skikkelig gøy å dra der igjen.. Selve parken er så koselig! Det er ikke akkuratt de mest største karusellene som er der, men bare å være i Kongeparken er skikkelig gøy!Åhhhh... Gleder meg! :D

. Har du sommerferie?
. Liker du å være på tivoli?

Servitør for 10. Klasse

Får en herlig dag! Det har vært utrolig varmt og jeg har bare solt meg dagen lang. Nå er det også bare dagen i morgen så er det sommerferie! Tanken på å kunne gå i fine kjoler, bade, gå på leir og rett og slett bare kose seg døgnet rundt er fantastisk. Kan nesten ikke vente...I kveld var det også avslutning for 10. trinn. De var samlet i gymsalen og hadde litt underholdning, samtidig som vi i 9. klasse serverte dem. Det var hamburgere, smørbrød og masse kaker, så vi fikk restene. Det var skikkelig koselig og det vil bli litt trist uten 10. klasse, men samtidig blir det gøy å være størst på skolen da..

. Har du/ gleder du deg til sommeferie?
. Har du noen gang vært servitør?

Laiko, min Beste!

Det er helt nydelig vær ute. For bare håpe at det varer. Var jo slik i fjord også, det begynte med kjempefin vær, men når selve sommerferien begynte var det bare stykt vær hele tiden. Jaja, jeg skal prøve å være optimistisk..


Akkuratt nå føler jeg meg ikke så veldig i hundre.. Vi har nemlig solgt min beste venn, Laiko! De var her nettopp og hentet ham. Det var veldig trist fordi de som kjøpte ham bor nemlig veldig langt borte, så vi får liksom aldri mer se Laiko igjen.. Får håpe at de som skal ha ham, tar godt vare og passer godt på ham da. De virket hvertfall veldig greie.


<3


. Har du fint vær hos deg?
. Liker du hunder?

En Slapp dag

Skriver bare et kjapt innlegg om dagen min..

Først i dag hadde jeg egentlig tenkt å gå i ballbingen, men det ble det ikke noe av. Så jeg har for det meste bare vært hjemme.. Jeg så kampen mellom Serbia - Ghana. Hadde egentlig trodd at Serbia skulle vinne, men tok nok feil.
Kl 18.00 gikk jeg og noen til opp til Varden. Jeg følte at jeg måtte komme meg litt ut så det var en herlig tur. På veien opp møtte jeg også Yvonne som ridde. Fytti det skulle vært gøy å hatt en hest i blant... Hva har du gjort idag?

Sykkeltur

I forgårs var jeg på sykkeltur med venner. Vi sykla ikke så veldig langt, omtrent 4 mil eller noe. Vi skulle egentlig også bade, men det ble det ikke så mye av akkuratt.Yvonne bade :)

FRI i Morgen

Ahh, is fra isbilen er virkelig best!


I 3 timer på skolen idag hadde vi Orientering. Jeg hadde faktisk gledet meg til det for det var så lenge siden sist, men det viste seg at det ikke var så gøy alikevell. Det var skikkelig tungt! Når skolen var ferdig badet jeg. Det var herlig, men samtidig ganske kaldt også, hehe :D

I morgen har vi endelig FRI! Fytti, det er herlig med null skole, men samtidig er jeg faktisk ganske glad i skolen også. Synes det er gøy å treffe vennene mine og komme meg litt ut og være sosial. I tillegg så blir jo dagen lengre når man må stå opp tidlig. Jeg har heller ikke noen planer for i morgen som jeg vet? Kanskje lage meg selv en liten spa-dag? Hehe :)

Our School

. Liker du is fra Isbilen?
. Liker du skolen?


Weekend til Helga

Matte tentamen idag gikk.. greit? Jeg føler ikke at jeg kommer til å få en ganske god karakter akkuratt, men det er bare deilig å være ferdig med den! :)
Ellers idag så er det kjempe fint vær! Sola skinner som vanlig og det er deilig temperatur. Om en time skal jeg på leir/weekend med en del folk.. Vi har planlagt å spille masse fotball og i tillegg har jeg tenkt å bade for første gang i år.. Gleder meg og føler at det kommer til å bli en helt Topp Helg! :D

. Hva skal du i Helga?

One Piece, ja takk!

Idag hadde vi nynorsk tentamen. Jeg synes igrunnen at det gikk ganske bra. Skrev fire siden og ble fornøyd med stilen min.. Endelig er vi snart ferdig med tentamene. Mangler bare matten og engelsken igjen. Gruer meg skikkelig til matten i morgen. Er virkelig dårlig i det faget og i tillegg har jeg glemt bøkene så jeg får ikke øvd. Jaja, får prøve mitt beste.. Ønske meg lykke til? :PJeg har ganske lenge hatt lyst på en One Piece. Og gjett hva! Nå får jeg en....
I nesten hele uka har mamma og noen av hennes venner vært på noe sånn jobb-greier langt, langt bort herfra. Og hun ringte meg nettopp og sa at hun kunne kjøpe meg en One Piece mens hun var der. Jeg ble skikkelig glad og valgte en grå en. Selv synes jeg kanskje ikke at det er det mest peneste antrekket? Men de ser utrolig herlige ut, så nå venter jeg bare på at hun skal komme hjem! :D. Har du One Piece?

Nyter liver akkuratt nå

Fytti for et herlig vær det er ute! Helt skyfritt og sola varmer skikkelig godt :D
Idag hadde vi tysk tentamen. Jeg føler i grunnen det gikk nokså bra, men det var veldig mange oppgaver så jeg ble ikke ferdig med alle. :S Jaja, jeg får vel se.. Akkuratt nå koser jeg meg med is og ser Dirty Dancing faktisk. Av en eller annen grunn så er jeg ganske glad i den filmen og føler at jeg ikke kan bli lei av den. Den er så søt liksom.
Naam, is!!

Senere i kveld skal jeg møte venner og være med dem. Vet ikke helt hva vi skal gjøre, men hvertfall kose oss.. Og til helga skal jeg på leir! Vi har planlagt å spille fotball hele nettene. Fytti, kan det bli bedre?! :D

Weekend for 2 år siden:
. Hva har/skal du gjøre idag?
. Pleier du å gå på leirer?

Arkiv

hits