Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

mai 2011

Jeg Døøøøøøøør...
Yeeeey, jeg kom opp i Norsk - heldige meg! (ironi) Temaet jeg fikk var noe om 'Makt og motmakt i gammel og moderne litteratur'. Helt Gresk for meg! Jeg vet ikke om jeg bare skal legge meg ned for å dø, eller faktisk prøve å gjøre noe, som bare vil bli forgjeves. Åh, jeg kan virkelig ikke vente til å bli ferdig med dette!
Senere i dag skal Yvonne ut å øvelseskjøre med scooter. Mora skal da kjøre bak henne på motorsykkel og jeg skal sitte på med mora. Haha, gleder meg! Det blir morro!

. Hva skal du i dag?

Would Be PerfectAvlyst

I går dro som sagt meg og Helene til Sandnes for å ta piercing i navlen, men gjett hva! Så uheldige som vi er så var pierceren SYK! Fytti, dere aner ikke hvilken nedtur det var. Jeg kjente med hele meg at jeg var så sykt sint. Vi reiste faktisk til Sandnes for ingen grunn! Vi gikk rundt i hele byen og spurte om det var noen andre plasser det gikk ann å pierce navlen, men enten tok de ikke eller så var det stengt. Vi kunne rett og slett ikke gjøre noe annet enn å vente til fredag. Sååå, ja, da har vi hvertfall noe å se frem til i denne uka..


 

. Har du hatt en fin helg?

Verdens Skjønneste Katt

H E L G
Ahh, DIGG med helg! Hele helga skal jeg være aleine hjemme. De andre skal på hytta, så Maren kommer for å sove hos meg. Blir koselig! Tror ikke hun kommer om så altfor lenge? Hun har vært i Sandnes (stavanger?) på prekast. Sånn audition greier til idol. Lurer veeeeldig på hvordan det har gått. Gleder meg til å få høre..

Planene i morgen er å dra til Sandnes med Helene for å ta piercing i navlen. Huff, jeg gruer meg. Har ikke tenkt på annet i hele dag. Hver gang jeg skal noe som jeg gruer meg til så tenker jeg alltid på det verste som kan skje. Derfor har jeg vært veldig frem og tilbake om jeg skal gjøre det eller ikke. Uansett så har jeg kommet fram til at jeg ikke skal tenke negativt, men heller bare gjøre det.
Hehe, gleder meg..

. Skal du noe spesielt i helga?

Bilder; Gårsdagen

Worst Battle

New JeansPlanene For Dagen

Det var herlig å sove litt lenge for en gangs skyld. Vi fikk fri i dag siden vi skal ha eksamen i morgen. Gruer meg ganske mye siden vi kom opp i MATTE. Det værste faget som det er mulig å komme opp i!! Jeg skal uansett prøve å gjøre mitt beste.
Planene i dag er å sette av litt tid til å kanskje øve litt, rydde rommet, trene og få besøk av jenter i kveld. Føles lenge siden vi, jenter var samlet, men det er kanskje bare min oppfatning? Koselig blir det hvertfall.

. Hva er planene deres for dagen?

Bading På Heia

Æsj, regnet plasker ned til søledammer og det er kaldt ute! Har gått rundt i joggebukse og 2 hettegensere i hele dag, og har fortsatt fryst hele tiden. Jaja, det har hvertfall ikke stoppa meg og Yvonne. Har det noen gang gjort det? Vi har nemlig gjort en ganske minneverdig ting i dag. Det starta med at vi fikk en ganske god idé på skolen i dag. Vi bestemte oss for at i stedet for å sidde hjemme å se på tv, kjede oss og ikke gjøre noe, så skulle vi heller gå ut i regnet og bare nyte det! Og ikke nok med det så bestemte vi oss for å ta en joggetur i heia i kortbukse og singlet. Det stemmer, og så harbarka som vi er, så tok vi faktisk en dukkert på toppen av fjellet i samme slengen!
TRUE STORY!!


Det var ganske kaldt og jeg holdt omtrent på å dø av kulde på veien ned igjen, men det var så sykt verdt det!

. Har du badet i år?

Innkjøp


599,-


1059,-


299,-


479,-


799,-

Alt er fra Landstil

Fikk 6 På Prøvemuntlig

Yess! Fikk 6 på prøvemuntlig i engelsk! Er utrolig glad. Det er min første 6er jeg har gått noen gang! Helt topp!
Planene i dag er å ta en ridetur snart, og trene litt senere. I kveld skal vi feire at jeg fikk min første 6er (haha) så da bestiller vi sikkert kebab og ser en film eller noe.. Av og til digger jeg virkelig torsdager!


Haha, litt komisk bilde..

. Liker du å ha framføringer?

Prøvemuntlig

Disse to dagene har gått til øving til prøvemuntlig. Det stemmer, i morgen skal jeg snakke om 'Utfordringer' i 20 minutt, på ENGELSK. Faktisk så både gleder jeg meg og gruer meg litt. Tror det kommer til å gå nokså bra. Er ferdig med å skrive det jeg skal ha så nå gjenstår bare litt øving.
Resten av kvelden skal jeg trene, dusje, se forskjellige drama-serier og øve litt. Skal ikke på skolen før halv tolv i morgen, så jeg trenger ikke å legge meg så veldig tidlig heller... Herlig!. Hva skal/har du gjort i dag?

Bilder; Ridetur
. Hva har du gjort i dag?

Bloom

LangHelg

LANGHELG! Jeg kan ikke si noe annet enn at det blir digg. Ikke mer skole denne uka var akkuratt det jeg trengte. Er utrolig lei av alle prøvene og tentamene. Vi hadde mattetentamen i går og nynorsk i dag. Er deilig å være ferdig med det!
Planene i dag er å trene litt og kanskje være med venner senere. 

. Har du hatt mye tentamener i år?

Lets Talk About HAIRI det siste har jeg fått ganske slitt hår. Kanskje det skyldes fordi jeg ikke har klipt det på over 1 år. Ja, du hørte rett! Sist jeg klipte det var i fjord noen dager før konfirmasjonen min.De første årene på barneskolen hadde jeg hår ned til rumpa. Jeg husker at jeg var utrolig misfornøyd med det! Det var alltid så stress med det lange, tykke håret, så jeg bestemte meg for å klippe det. Ble ganske forandra, men jeg likte det!
Nå som jeg har blitt større har jeg forandra litt mening igjen. Jeg har nemlig lyst på det lange håret tilbake, så jeg holder på å spare. Derfor har jeg endt opp med å ikke klippe det på 1 år. For meg har det funket ganske bra og det har blitt mye lengre. Frisører anbefaler jo å klippe det nesten hver måned hvis man skal spare, men på meg har det hvertfall funket uten noen klipp. Det er heller ikke så sinnsykt avorlig slitt, men jeg kan se at jeg virkelig må få stusset tuppene. På Lørdag skal jeg stripe og klippe det.. Klipper du deg ofte?

Outfit - 01/05
I dag har jeg vært i konfirmasjon til Ellisiv. Var utrolig koslig. Herlige folk, god mat og morsomme taler. Kan ikke bli bedre..

Arkiv

hits