Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

mai 2010

Vår nye BÅT

Gjett hva? Som du sikkert vet siden du leste overskrifta, men igår kveld kom pappa hjem med en Båt?! Jeg ble ganske overrasket, men samtidig superglad! Mens han har vært borte, har han kjøpt en båt. Det er skjærgårdsjeep som ikke er så stor (2-takt 25 HK), men det er jo bare for gøy..
Aller først snakte vi om å kjøpe en firehjuler til å ha på hytta.. Det ble det plutselig ikke noe av alikevell. :( Det er snakk om at firehjulinger i terrenget kanskje skal bli forbudt i Norge fordi det er så mange som blir drept av det.. Jeg hadde igrunnen aller mest lyst på en firehjuler da, men så ble det en båt. Går jo fint det også :). Liker du å kjøre båt?

Hvordan bli BIKINIFIN til Sommeren!

Nå som det snart er sommer og tid for bading er det mange som har forberedt seg på å se fin ut i Bikini. Jeg leste nettopp en måte det går ann å bli fin på uten slanking:

SØRG FOR AT DU FØLER DEG GLAD INNVENDIG
Vil du være bikiniklar , er det som sagt bare å glemme slankingen. Det er likevel mye du kan gjøre på kort tid for å føle deg bedre og lettere i kroppen.

Forberedelse: Fyll kjøleskapet med frisk, sunn og naturlig mat. Fjern eller tillintegjør alle usunne fristelser. Bestill gjerne den massasjen du har drømt om i en halv evighet og hamstre inn blader, filmer og stearinlys.
Vask huset så du de neste dagene kan fokusere på deg selv uten å la øynene vandre til støvdottene på gulvet. Skift også på sengen, så du har en ren og delikat seng å krype opp i.

DAG 1: Begynn kvelden med å spise et lett måltid, som for eksempel grillet fisk med salat eller dampede grønnsaker. Drikk masse vann ved siden av og avslutt med urtete. Se en komedie eller les en bok som får deg til å le.
Ta deretter et langt deilig bad med tente lys plassert langs baderkarkanten. Prøv den meditasjonsvideoen du fikk til jul i fjor og ta en tidlig kveld.

DAG 2: Stå opp tidlig, bøy og tøy litt og følg deretter opp med sunne lette måltider. Gå tur og mediter mellom spisingen. Den første rensedagen er det lett å føle seg litt rastløs. Du kan også oppleve diaré, rennende nese, sår hals, dårlig ånde eller mild feber. Dette er tegn på at kroppen din renser ut, og det går over på en dag eller to.

DAG 3: Du vil føle deg bedre. Nå er sukker, pasta og brød som har det med å blokkere tarmsystemet ditt ute av det.
Fortsett å puste dypt, slappe av og strekke musklene dine. Konsentrer deg nå om tankevirksomheten din og fjern giftige tanker fra systemet. Ikke legg skylden på andre eller ta sorger på forskudd. Dersom du ikke er lykkelig, finn ut hva du kan gjøre for å forandre det. Sett deg spesifikke mål og prioriter å nå dem.KJØR EN OMGANG YTRE KROPPSPLEIE
Myk, glatt og gyllen hud, og velstelte føtter gjør underverker for både selvfølelse og framtoning. Slik går du fram.

FOTPLEIE


Fotbad: Plasser føttene i et deilig fotbad. Ikke bruk for varmt vann. Fyll vannet med et spesialprodukt for føtter. Du kan også bruke grønnsåpe, som virker desinfiserende, mineralsalt eller vanlig såpe. Ikke bli sittende for lenge med føttene i vann. 10 minutter er nok!

Fil i vei: Bruk en fotfil og fjern rester av hard hud. Ikke ta for hardt i - det er bedre å file lite og ofte, enn mye og sjelden. Unngå fotfiler av stål. En peelingkrem til slutt fjerner død hud og gir god massasje. Skyll av etter bruk. Kaldt vann aktiverer blodsirkulasjonen!

Klipp neglene: Klipp neglene rett av, og fil dem i fasong. Vær forsiktig med å klippe eller file dem for langt ned i kantene - det kan gi inngrodde negler.

Neglebånd: Bruk den spisse enden av en neglefil, eller eventuelt en spesialpinne for neglebånd, og skyv neglebåndene ned. Det samme redskapet er perfekt til å rense under neglekanten.

Smør deg inn: Masser føttene med en fet krem. Har du ikke et spesialprodukt for føtter, så velg en tykk body lotion som ikke er for fet. En fotbalsam trekker lettere inn i huden og er et godt alternativ til krem og lotion. Det fins en rekke spesialprodukter for alle mulige forskjellige behov, fra kløende føtter til sprukken hud. Fri gjerne til en snill ektemann eller kjæreste for ekstra velvære!

Mot sprekker: Hvis du har sprekker i føttene, fins det midler mot dette som er vel verdt et forsøk. Prøv for eksempel Scholls cracked heels creme.

Høyt i været: La kremen trekke godt inn mens du sitter eller ligger med føttene hevet, for eksempel på armlenet til sofaen.

Renselse Fjern alle rester av gammel lakk med en neglelakkfjerner. Det kan av og til være nødvendig å bruke en vattpinne for å komme til i kantene. Tørk av.

Lekker lakk: Bruk en underlakk, det gjør at neglene ikke så lett gulner.

Eksperthjelp: Besøk gjerne en fotterapeut et par ganger i året. For å holde det jevnlig ved like må du gå cirka annenhver måned.HÅRFJERNING

BARBERING
Fordeler: Det er raskt og enkelt.
Ulemper: Det vokser raskt stubber ut igjen.
Bruk det på: Beina, i armhulene, bikinikanten.
1. Barber deg når du er i dusjen eller badekaret.
Barberingen er enklere og mer effektiv på bløtgjorte hår. Bruk barbergelé eller en kremet såpe, så glir høvelen lettere.
2. Barber deg i god tid før strandturen, så unngår du irritasjon av sol og saltvann. Unngå også å barbere solbrent hud
3. Barberbladene lever ikke evig. Nye, skarpe barberblader gir en tettere og glattere barbering, og gjør det lettere å unngå kutt og hudirritasjoner.
Bruk rennende vann til å fjerne rester av hår fra bladene. Da holder de lenger.
4. Knehasene og anklene er vanskeligere å barber e. Spar disse områdene til slutt, så barbergeleen får lengre tid til å bløtgjøre hårene.
Ikke legg for hardt trykk på høvelen. Bruk varsomme strøk i den retningen du føler mest behagelig.
5. Skyll med kaldt vann etter barberingen.
Det lukker porene.
Smør til slutt huden inn med en mild fuktighetskrem. Da unngår du å få tørr eller nuppete hud.HUDEN
Skrubb. Døde hudceller må bort, og det er på tide å gi hele kroppen en real peeling. Du kan bruke en hampvott eller en kornpeeling i dusjen. Skrubb mot hjertet i oppadgående sirkelbevegelser. Bruk litt ekstra tid på områder der huden har lett for å bli tørr og ru, som for eksempel albuer og knær.

Fukt. Avslutt ditt eget lille kroppsspa med en god dose bodylotion. Unn deg å sløse litt, da føler du deg garantert fantastisk etterpå.

Selvbruning. Det er viktig at du har skrubbet huden før du starter. Du kan godt smøre deg inn med et tynt lag bodylotion før du begynne å smøre deg inn med selvbruningskremen.
Nederst ved anklene, i knehasene og på albuene kan du også smøre på en litt fetere krem, for eksempel et tynt lag vaselin, hvis du har lett for å få skjolder her.

  • Vil du ha en svakere brunfarge kan du blande bodylotion og selvbruningskrem.
  • Er du uvant med å bruke selvbruner kan det være lurt å velge en som har farget krem eller skum. Da ser du med engang hvor du har smurt deg, og det blir lettere å få det jevnt. Det er ikke særlig forskjell på skum, krem eller spray. Det er rett og slett en smakssak. Resultatet blir det samme.
  • Husk å vaske hendene veldig godt etter at du har sprayet eller smurt deg inn. Ellers kan du få veldig skjoldete hender.
  • La kremen trekke godt inn og bli ordentlig tørr før du kler på deg.


FINN BEKINIEN SOM PASSER DEG


Korte bein: Velg badedrakter og bikinitruser med høy beinskjæring. Hold deg unna shorts og tverrstriper som «krymper» deg enda mer. Hele, ensfargede badedrakter skaper en lengre silhuett.

Store pupper: Tenk støtte. Bøyler, spiler og brede stropper er mest behagelig. Halterneck avlaster tunge
pupper. Overdelen må være stor nok, så det ikke flyter ut. Badedrakter medinnebygd bh er fint.

Små pupper: Trekanttopper og strapless passer perfekt til små pupper. Vil du utvide brystmålet, kan du velge en topp med padding, push-up og løse innlegg og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver er fint for deg som ønsker former.

Rund mage: Se etter badetøy med ekstra stram elastikk, spesielt over «problemområdet». I spesialbutikker for undertøy får du spesialutgaver med hold-inn-effekt. Litt rotete mønstre, mørke farger og strategiske draperinger, gir også en slankende effekt.

Guttekropp: Du kler tverrstriper og store, klare mønstre. Fargeinndelinger som illuderer innsving i livet, er noe du kan se etter, og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver, er fint for deg som ønsker former.

Brede hofter: Er du større over baken enn rundt brystet, er det fint å balansere med vattert topp, eventuelt lys farge på toppen og mørk på trusen. Du ser generelt slankere ut med mørkere farger. Hipstershorts kan være fint for deg med lange bein.. Gleder du deg til sommeren?

Sangene Jeg Hører på


Inna - Hot


Kevin Rudolf feat. Lil Wayne & Jay Sean & Birdman - I Made It


Keri Hilson - I Like


Chris Brown - Crawl


One Republic - All The Right Moves


Pitbull ft. Akon - Shut it Down


Lady Gaga - Alejandro


Karpe Diem & Andreas Grega - Ruter 

. Hører du på noen av de samme?

DIGG Helg!

Sorry for lite blogging i det siste. Jeg har nemlig ikke hatt mulighet til det for jeg har vært på hytta. Og der er det selvfølgelig ikke trådløs nettverk.. -.-
Men helga har vært kjempegøy. Det er jo ekstra deilig med langhelg! På Fredag sykla jeg og venner til Hovsherad. Der bada vi og spiste snop. Utover kvelden ble det fotball.. DIGG! På Lørdag var jeg på konsert og klokka tolv om natta kom pappa å henta meg. Da kjørte vi opp til hytta vår og koste oss. På søndag om kvelden gikk jeg og pappa på kino og så The Prince of Persia. Vi begge likte filmen kjempe godt. Det var jo en eventyrfilm, men det var midt i blinken! :D

Bildene er tatt av:  Andrea
. Hva har du gjort i helga?
. Har du sett/skal se The Prince of Persia?

Min Hverdags-Sminke

Sminken jeg bruker til hverdagen:


Først tar jeg på en fuktighetskrem og venter i 15 min eller noe til den er tørket litt


Så påfører jeg denne foundationen


Etterpå tar jeg enten på litt pudder eller rush.. Dette er en shimmer powder kjøpt på H&M


Jeg pleier også å markere øyebrynene med denne fra Dior


Før mascaraen tar jeg av og til på en dipliner eller eyeliner for å gjøre øynene litt større


Til slutt tar jeg på denne mascaraen fra Max Factor


Det kan også hende jeg bruker en lypsyl til leppene. Denne er kjøpt på Landstil

. Bruker du sminke?
. Noe av det samme?

RipsFromasj!

Aah, fytti! Det er så utrolig herlig vær for tida. Tror det er omtrent 25° C. Vi kan jo gå i kortbukser og slikt.. Jeg bare elsker sommerklær og alt ved sommeren!

I hele går gjorde jeg igrunnen ikke så mye. Så jeg bestemte meg for å lage en liten fromasj (tror jeg det kalles)? Det lages på 1-2-3 og er superlett, samtidig skikkelig godt!
Man kan lage det med hvilke bær som helst tror jeg igrunnen. Jeg har lagt det før med blåbær og det var skikkelig godt, men igår hadde vi ikke blåbær. I stedet for fant jeg masse ripsbær.
Resultatet til slutt ble igrunnen ganske bra. Det ble litt søtt og jeg kunne ikke spise for mye, men det var igrunnen godt.


Først vispet jeg fløte og sukker sammen til det ble en god krem.. Jeg er ikke helt sikker på hvor mye sukker eller fløte man skal ha. Jeg prøvde meg bare litt frem rett og slett... Bestem heller selv. Kanskje du liker den sur? Eller søt?


Når det var blitt til krem, rørte jeg forsiktig ripsen inn i kremen. Bestem selv hvor mye rips du vil ha..


Til slutt tok jeg det oppi en skål. Man kan eventuelt pynte den med forskjellig kjeks og slikt. Eller så kan du bare strø litt rips oppå, slik som jeg gjorde..

. Er det fint vær der du bor?
. Har du smakt noen typer fromasjer før?

Hvorfor Bloggen kalles Kia95

Det er mange som har lurt på hvorfor bloggen min heter Kia og at jeg skulle lage et innlegg om det. Jeg heter faktisk ikke Kia, men Karoline.
Grunnen til at bloggen min ikke heter Karoline er fordi det allerede er tatt og da gidder jeg ikke å begynne å skrive masse tall og slikt. "Karoline" er tatt, "Karoline95" er tatt, "Kaaroline" er tatt og mange, mange fler. Derfor bestemte jeg meg bare for å skrive en K som er den første bokstaven i navnet mitt. I som er første bokstav i etternavnet mitt. A som er den andre bokstaven i navnet mitt.. Og 95 som da er året jeg ble født i, enkelt og greit..Ellers idag så har jeg ikke gjort så mye. Det har vært helt herlig vær med sol og ikke en eneste sky på himmelen så jeg har vært ute og solt meg :D. Jeg bare elsker tanken på at det går mot sommer...
Dessuten så er det faktisk bare en måned til skolen slutter og det er SOMMERFERIE!. Hva har du gjort idag?
. Gleder du deg til Sommerferien?

VS

Hvem liker du best av Blake og Leighton?

16. Mai i Hallen

I går kveld var jeg i Nordan-hallen. Vi pleier nemlig å ha det slik at hver 16.mai er det opplegg i hallen. Da var det masse forskjellige oppblåste aktiviteter der (Vet ikke hva det kalles). Liksom sånn hoppeslått og slikt. Det var blant annet Rodeo, Tvillingfotball, Sumobryting og Guitar-Hero i tillegg.
Senere utover kvelden var det loddtrekning. Premien var en liten mini pc..
Rundt tolvtiden var det salg av gratis grillmat og brus. Det var en koslig kveld.

Bildene er tatt av: Maren
. Hva har du gjort i helga?

Shopping i Sandnes!

I dag har jeg vært i Sandnes og handlet med mamma og Wibeche. Egentlig skulle jeg bare ha en ny badedrakt, men jeg kunne ikke holde meg. Det var liksom så mye nytt og fint så jeg kjøpte litt ekstra..
Faktisk liker jeg egentlig ikke så godt å shoppe. Jeg synes bare at det liksom ikke er så gøy, men jeg liker jo å ha nye klær i skapet da. Det går greit i noen timer, men etter hvert blir jeg ganske lei.
Jeg bor jo på en ganske liten plass så jeg må liksom reise en time får å kåmme til en plass der det er et bra handlesenter. Så jeg pleier ikke å handle så ofte, men det er jo kjekt en gang i blant.

 

 

 

 . Liker du å shoppe?

På Kino med Maren

Idag klokka 13.00 reiste jeg og Maren til Sandnes for å gå på kino. Vi tok tog bort og hjem igjen.
Fytti, jeg elsker virkelig tog, hehe! Og dagen idag var skikkelig gøy. Vi koste oss hele tiden og det var kjempe fint vær. Vi kjøpte også skikkelig masse snop. Jeg holdt nesten på å spy for jeg ble så kvalm av alt jeg spiste. Haha, men det er godt med litt snop iblant :D

Hvis dere lurer så var det altså "The Last Song" vi så. Filmen var skikkelig bra og samtidig veldig trist. Jeg kunne høre at nesten alle i salen grein og meg og Maren var nesten de eneste som greide å holde tårene tilbake. Hehe, men filmen var skikkelig søt.
Det var liksom litt annerledes å se Miley spille i en slik film. Jeg er så vant med henne og den der "Hannah Montana" serien. Men hun er jo på vei å bli voksen. Jeg likte henne ganske godt i en annen versjon liksom. Filmen kan anbefales! :). Liker du å ta tog?
. Har du sett/skal se The Last Song?

Vært i Konfirmasjon!

I hele dag har jeg vært i Konfirmasjon til Maren!


Maren <3  (Foto: Maren sitt)

Det har vært utrolig kjekt. Hun kom kledd i en søt, hvit kjole og håret oppsatt med en tiara i. Hun var utrolig fin! Hun feirte komfen sammen med Inger Beathe så vi ble jo en del folk. Vi spiste, koste oss og som sagt, tok en GOD del med bilder.. Jeg koste meg hele tiden, og det var nesten ikke et minutt hvor jeg ikke ledde eller hadde det gøy. Det ble sagt så mye morsomt og det var masse gøye leker. Dette var virkelig en koselig dag.


Maren og Inger Beathe - Nydeliige <3  (Foto: Maren sitt)

. Har du vært i noen Konfirmasjoner i det siste?

I Love Fridays!

Morgendagen kommer til å bli topp! I de 2 første timene på skolen skal vi ha vanlig time, men i de neste 4 timene skal vi på tur. Vi kunne enten velge en kort tur eller en lang. Jeg trenger jo igrunnen litt trim så jeg valgte den lange turen. Hehe.. Uansett, vi på som bor på Moi er ganske kjent får å gå tur i heia. Og den lange turen tror jeg går opp mot et fjell som heter "Nasa". Ja, helt seriøst. Vi har faktisk et fjell her på moi som likner helt sykt på et ansikt. Uansett, det skal bli herlig med en liten tur på heia :D Love it!


NasaOm kvelden skal jeg også på Volleyballturnering i hallen. Er ikke helt sikker på om jeg skal være med enda, hehe. Men det kunne vært gøy! Ellers så skal jeg sikkert bare se på. Jaja, tror at det blir en bra dag i morgen! :D

. Pleier du noen gang å gå tur i heia?
. Hva skal du imorgen?

Ryddet i Smykkeskrinet Vårt

Gjett hva jeg har gjort? Kanskje overskrifta sier det hele, men i 2 timer har jeg ryddet i smykkeskrinet vårt. Før jeg begynte var bare alt en eneste gigantisk dusse, men jeg fikk løst alt opp til slutt. Jeg sorterte smykker, øredobber, armbånd, ringer osv. Resultatet ble bra til slutt og nå har vi endelig litt orden i smykkene våre :)


Her holder jeg fortsatt på å sortere


En av dussene jeg fikk løst opp i til slutt


resultatet til slutt


Og ikke nok med det.. Jeg fikk nemlig ikke plass til alt i det  "lille" smykkeskrinet vårt så vi har hamret opp knagger på veggen som det kan henge smykker på.
Føler nesten at vi er en liten smykke-familie? Haha

. Hva synes du?
. Bruker du ofte smykker, armbånd, ringer osv..?

Vil du si meg en MORSOM film?

Hei, idag var skoledagen igrunnen helt grei. Har ikke kjedet meg eller hatt det skikkelig gøy liksom. Uansett. Er det noen andre som er enig i at denne uka har gått Sinnsykt seint? Forrige uke gikk veldig fort, men denne har vart EVIIG! Begynner å bli ganske lei av skole nå så det skal bli deilig med Sommerferie om noen uker. Den ferien skal jeg sørge for at blir skikkelig bra, hehe.

Har ikke så mye å gjør nå så jeg tenkte at du kunne tipse meg om en morsom film? Har liksom ikke så mye å gjør nå, så vil du anbefale en film jeg kunne sett? Har litt lyst på en god latter :)


HIT or SHIT?

Hva synes du om den nye låta til Miley?
HIT or SHIT?

Skal Kanskje til Kongeparken!

Neste Torsdag, Fredag og Mandag skal vi ha fri fra skolen. Og da har nemlig meg og Maren planlagt en tur til Kongeparken! Det er ikke helt sikkert om det kommer til å bli noe av det, men vi har hvertfall begynt å legge planer. En av dagene skal vi kjøre til Kristiansand og rett og slett bare kose oss :D Jeg har blitt ganske vandt med karuseller og slikt nå, haha. Etter jeg var i Heide Park kommer nok Kongeparken til å virke litt lite, men bare stemningen blir gøy. Det blir altså bare for kos.Jeg har selv vært i Kongeparken mange ganger og det er alltid like gøy! De har også fått en del nye ting som vi kan prøve :)


Elsker vannsklia! <3


Slegga (tror jeg den heter?) har jeg aldri tatt før. Gleder meg til å prøve den!

. Liker du å være i fornøyelsesparker?

Arkiv

hits