Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

april 2011

F R E D A G

Nå har jeg nettopp komt hjem fra en treningsøkt med pappa. Ganske tungt, men det var vel verdt det. Planene for i kveld er ikke lagt enda. Skal sikkert være med venner og finne på noe. Orker hvertfall ikke å sitte hjemme og kjede meg.
Tanken på at det er fredag i dag og 2 tentamener er overstått er digg! Endelig helg igjen!


Verdens skjønneste katt

. Hva skal du i helga?

Øvelseskjøring FAIL

Okei, så var det noen uker siden det skjedde, men jeg har bare ikke hatt tid til å skrive om det før nå.
Som sagt, jeg husker ikke helt hvilken dag det var, men det var hvertfall da en av de store opplevelsene mine skjedde. Jeg satt meg nemlig bak et bilratt for første gang. Pappa kom for å hente meg, Anne Turid og Yvonne. Helt plutselig spørte jeg ganske spontant om jeg kunne få kjøre hjem. Jeg fikk selvsagt lov, men det ble ikke helt som forventa. For å si det slik, så måtte de som var passasjerer ha ganske god tålmodighet. Hvis jeg skal være HELT ærlig så innrømmer jeg at jeg kjørte opp en lang oppoverbakke i 1. gir, hehe. Det var også en sopebil som tok oss igjen, utrolig nok?!Jaja, første gang kan jo ikke være den beste? Jeg har hvertfall planer om å øve mye så ikke andre folk måtte passe seg når jeg kommer kjørende. Som om det noen gang ville skjedd? Haha.
Det var foressten noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge. Kan ikke huske sist jeg har vært så redd og ledd samtidig. 

. Har du kjørt bil før?

Outfit - 27/04
?. Hva synes du?

Ferien Går Mot Slutten

Siste dag i påskeferien allerede? Det har gått altfor fort. Den starta jo nettopp? Jeg har gjort noe hver dag i denne ferien. Det har vært den beste ferien på lenge.

Mandag: Trente jeg og grilte på kvelden.
Tirsdag: Grilte på ettermiddagen, og fikk masse besøk på kvelden. (kommer bilder)
Onsdag: Surfa hele dagen, og gikk til Andrea på kvelden.
Torsdag: Dro til Østrem og sov over på heia med en gjeng.
Fredag: Meg og Yvonne dro på ridetur i heia.
Lørdag: Tok en ridetur alene og var med venner på kvelden.
Søndag: Jeg og mange andre gikk opp til gursligruvene og grilte og koste oss. På kvelden fikk jeg besøk.. Har du hatt en fin ferie?

Ridetur

Nå har jeg nettopp vært å ridd. For en herlig tur. Det har omtrent ikke vært en dag hvor ikke har vært på tur i heia i ferien. Og alltid har det vært like fint vær! Digg!
Var utrolig lenge siden sist jeg hadde ridd. Er det noe jeg har drevet mye med opp igjennom tidene så er det hest. Fra jeg var ca. 5 år til 13 år drev jeg med hest. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg slutta. Tror det var på grunn av lite tid og sånt, men jeg har veldig lyst til å begynne igjen. Det kan være jeg skal gå på en hestelinje på vidergående så da kommer jeg hvertfall til å drive en del med det.

. Hva har du gjort i dag?

Påsketur

Bilder: Sondre Hamre

Vi hadde en fantastisk tur på heia i går og i dag. Været var helt topp og det var herlig å gå. Vi reiste opp i går og sov over til i dag. Noen sov i hytte og andre sov ute under åpen himmel. Til hvert måltid var det grilling og kos. Turen var nesten ubeskrivelig. Det var så godt å komme seg litt vekk. Alle var i godt humør og fint vær hele tiden. Helt ærlig så var det omtrent bedre å sove ute enn å sove hjemme i ei seng.
Sier 4 ord: En utrolig bra Påsketur!

. Har du vært på påsketur i ferien?

Hjemme ALENE

Om ikke så lenge stikker jeg for å grille og kose meg med venner. Litt kjipt at det er overskyet, men heldigvis regner det ikke. Er nokså god temperatur ute også. Etterpå får vi se om vi finner på noe. Det er jo ferie såå..
Jeg er alene hjemme fra i dag til fredag. Alle er på hytta så meg og Lennart er igjen hjemme. Herlig! Alltid gøy å være alene uten foreldre. Hvem er vel ikke enig?


. Hva skal du i dag?

Only Hope


There's a song that's inside of my soul. It's the one that I've tried to write over and over again. I'm awake in the infinite cold. But you sing to me over and over and over again. So, I lay my head back down. And I lift my hands and pray. To be only yours, I pray, to be only yours. I know now you're my only hope. Sing to me the song of the stars. Of your galaxy dancing and laughing and laughing again. When it feels like my dreams are so far. Sing to me of the plans that you have for me over again. So I lay my head back down. And I lift my hands and pray. To be only yours, I pray, to be only yours. I know now, you're my only hope. I give you my destiny. I'm giving you all of me. I want your symphony, singing in all that I am. At the top of my lungs, I'm giving it back. So I lay my head back down. And I lift my hands and pray. To be only yours, I pray, to be only yours. I pray, to be only yours. I know now you're my only hope.

Nyter Ferien

Endelig ferie! Har veldig mange planer til ferien - noe som jeg elsker! Det skal virkelig ikke bli en dag hvor jeg kjeder meg. Dessuten har de meldt nydelig vær hele uka. Herlig!
Mandag: Trening og solarium. Grilling på kvelden.
Tirsdag: Være med venner hele dagen, og få besøk på kvelden.
Onsdag: Surfing
Torsdag: Ri på langtur med Yvonne.
Fredag: Kanskje ta en ridetur på dagen, og være med venner på kvelden.

Kan ikkje gjøre noe annet enn å glede meg hver dag for hva jeg skal gjøre neste dag. For en super uke!


. Hva skal du i ferien?

WANTED - Sommerklær

Aner ikke hvor lenge jeg har ønsket meg det nå, men av en eller annen grunn glemmer jeg alltid å kjøpe det. Hver gang jeg drar for å handle klær surrer hodet mitt helt, og jeg glømmer hva jeg egentlig må ha. Jeg kjøper heller bare det som er fint. I år skal jeg ta meg sammen, og holde meg til handlelista.


Bikini fra H&M. Trenger virkelig en ny bikini i år. Kanskje 2?


Debbie Pants fra Bik bok. Vil ha til sommeren!


Jumpsuit fra Nelly.com. Har alltid ønsket meg en slik, men har aldri fått kjøpt det. Skal virkelig få kjøpt til sommeren.


Nye ringer. Disse fra H&M.


Dongeri Shorts fra H&M. De fra i fjord er helt slitt. Må huske å skrive det ned på handlelista!


Body er et must have. Det blir jo brukt til det meste. Har selv utrolig lyst på! Denne er fra Bik Bok.


Solbriller! Har ganske mange solbriller, men jeg bare elsker å kjøpe nye. Det er jo alltid stas å gå på en butikk og prøve nye solbriller. Tror jeg trenger noen nye i år også.


Som dere sikkert ser så har jeg planer om å dra på handletur om ikke så lenge. Derfor har dagen min gått til å bla gjennom butikker på nettet og se hva jeg trenger. Disse ble noen av favorittene. Kan virkelig ikke vente med å få kjøpt nye klær til sommeren..

. Noen andre enn meg som har planer om å kjøpe sommerklær?

Inspiration; Blk/Wht

MUK

I kveld er planene å dra på en liten konsert. Folk skal spille, synge og danse. Jeg skal selv være med på 3 danseinnslag. Gleder meg. Tror det kommer til å gå nokså bra, men er samtidig litt redd for å dumme meg ut. Et av danseinnslagene skal ha litt humor i seg, men er ikke sikker på om det blir morsomt. Jaja, det får gå slik det går.. Har hvertfall planer om å ta en del bilder så dere kan få se hvordan kvelden var.
Været er helt herlig ute. Føles som om jeg kunne gått i shorts og bikini. Merker sommeren nærmer seg..

. Hva skal du i dag?

Trening og Solarium


Kreativ overskrift må jeg da si.. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og solarium. Herlig! Har planer om å lage en rutine om hvor mange ganger jeg skal ta solarium før sommeren slik at jeg kan bli litt brun i år. Jeg kan enda huske i fjord når alle vennene mine gikk rundt med solbrune kropper, og jeg så ut som et lik. Det skal ikke skje i år..
Om ikke så lenge stikker jeg ut med noen venner. Er allerede sent ute så jeg tror jeg må gjøre meg klar snart.

. Hva har du gjort i dag?

S O L


Herlig vær fremover..

Nå har jeg nettopp kommet hjem. For et herlig vær det har vært i dag. Solen steiker og det er helt blå himmel. Nesten helt skyfri. Slike dager som dette kunne jeg vært ute hele dagen. Ingenting er bedre enn å dra på heia, bade og sole seg ute på en dag som denne.
I dag hadde vi matteprøve i de 2 første timene. Sier 3 ord: Det gikk rævva! For det første ble jeg ikke ferdig. For det andre brukte jeg en halv time på en oppgave som jeg ikke greide uansett. Gruer meg til å få den tilbake..
Om ikke så lenge stikker jeg for å trene. Blir deilig å komme seg ut igjen. Før jeg stikker tror jeg at jeg skal se en episode av Paradise. Fikk ikke sett episoden i går.

. Har du fint vær?

Expect Nothing

Hjemme Igjen

Har hatt en kjempe morro helg. På fredag reiste meg og noen venner på hytta. Da vi var kommet fram lagte vi mat, spilte spill, så norske talenter og koste oss. Vi la oss ikke før i 6-tiden på morgenen, så det ble nokså lite søvn. På Lørdagen var planene å dra til byen, men butikkene stengte nokså tidlig så vi droppa det. Vi tenkte også å spille golf, men selvfølgelig var det stengt. I stedet for var vi bare på hytta og slapte av. Været var helt nydelig så vi lå ute og solte oss og masserte hverandre. Herlig! På kvelden lagte vi verdens beste middag, og koste oss.

Jeg glemte kameraet, så dette var omtrent det eneste bilde som ble tatt. Av: Cecilie

Har spist veldig masse dritt mat denne helga så nå tar jeg meg en tur og trener. Etterpå stikker jeg ut med noen venner.

. Har du hatt en gøy helg?

H Y T T E T U R

Om ikke så lenge drar jeg og noen venner til Kvinesdal på hyttetur. Gleder meg enormt! Har planlagt masse av dette for lenge siden, men vi har alltid utsatt det. Vi var nesten helt sikre på å dra sist helg, men så kunne vi ikke alikevell. Derfor er det nå planlagt at vi SKAL dra denne helga. Fytti, det blir så gøy. Vi skal være der helt til Søndag så det blir null blogging i helga. Herlig med fri!


. Hva skal du i helga?

Torsdaaaag

Om ikke så lenge stikker jeg ned til sentrum for å danse med Cecilie. Håper jeg orker. Har vært veldig trøtt i hele dag, noe som jeg ikke skjønner fordi jeg la meg tidlig i går og på tirsdag. Uansett.. Det er torsdag i dag! Liker ganske godt torsdager for da føles det allerede som om det er helg. Denne uka har gått vanvittig fort. Kanskje fordi jeg har gjort noe gøy hver dag omtrent? Har nesten ikke vært en gang jeg har kjedet meg..


Som jeg sa i går så hadde jeg tenkt å se Charlie St. Cloud, men jeg fikk ikke tid. Hadde en del andre ting å gjøre så jeg skal heller se den i kveld. Da har jeg noe å se fram til i kveld også..

. Hva skal du i dag?

En Gøy Uke

De siste dagene har jeg hatt det utrolig gøy!
På mandag feirte vi bursdagen til Yvonne. Ellisiv hadde bakt kake som hun tok med seg på skolen. Klokka 16.00 gikk meg, Zorana, Andrea og Yvonne til Varden. For en herlig tur. Det var en del snø i heia, men vi hadde det supert. Når vi kom hjem bakte vi enda mer kake. Andrea bakte muffins, og vi så film. En av de beste dagene på lenge..


I går ble Maren med meg hjem. Vi så film - Saw 7 nok en gang. Ganske grusom film, men av en eller annen grunn frister det alltid å se Saw filmene. Etterpå stakk vi og trente.
Nå er jeg nettopp kommet hjem igjen fra trening, haha.. Er ganske utslitt så tenkte jeg skulle sette på en film. Har planer om å se Charlie St. Cloud. Virker som en ganske bra film..

. Har du hatt en gøy uke så langt?
. Har du sett Charlie St. Cloud? 

Gratulere med dagen Yvonne!


Gratulera så mye me dagen, Yvonne - Nok ei gång! Eg digge deg så stort! De fins ikkje ein dag når eg e me deg og me ikkje ler sammen. Du e verdens morsomaste! E heilt ufatteli gla i deg Yvonne Marie Kuder <3

Robot Boys!

Det er noe av det sykeste jeg har sett! At de klarer å få det til å bli så virkelig. Hver eneste bevegelse. Alt er på likt!
To gutter fra danmark som vant 'Denmark got Talent 2008'. For et TALENT!

Anbefaler dere sterkt å se videoene:

(Dansen begynner 1:50)

. Hva synes dere?

Flip a Coin

Arkiv

hits