Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

april 2010

Helga Blir SUUUUPER!!

YEESS! Endelig Helg. Jeg har faktisk planer om å gjøre denne Helga skikkelig gøy. Kl seks idag skal jeg på banen og spille fotball med mange folk. Senere i kveld skal vi sikkert bare finne på noe og kose oss! :)
I morgen har jeg tenkt meg en tur til byen, men det er ikke helt sikkert enda. Jeg blir alene hjemme i morgen så jeg vet ikke om det er noen som kan kjøre meg. Hvis jeg ikke skal til byen, skal jeg spille fotball på banen igjen. Så skal vi på trimmen og etterpå skal vi bade UTE! Gleder meg skikkelig til å bade ute for første gang i år. Hehe, hvis jeg tør da :)
I morgen kveld skal jeg sammen med mange andre til Lyngdal på noe møte greier. (Ikke helt sikker på hva det er). Jaja, jeg bare vet at denne helga blir SUPER!
Blir hvertfall en del fotball på meg..


Inger Beathe på fotballbanen :)


Inger Beathe in Action, haha. Og halve meg

. Hva skal du i helga?
. Liker du å spille fotball?

Lat Onsdag!

Heisann! For en lat dag. Jeg har nesten ikke gjort noe fornuftig, men bare sett på TV og latet meg.
Skulle egentlig på turn idag, men vi har ikke fått noen til å kjøre oss. Vi har nemlig ikke mulighet til å gå til turnen får den ligger over 1 mil herfra og i tillegg slutter det ganske sent. Jaja, kan kanskje ta noen små treningsøkter hjemme.

Uansett, tok noen søte bilder av hunden min i sted. Se:
. Hva skal/har du gjort idag?
. Hva synes du om bildene?

Redd for VULKANUTBRUDD!

Dere har kanskje hørt om vulkanen i Yellowstone? Det er altså en Gigantisk vulkan i Yellowstone nasjonalpark som jeg begynner å bekymre meg litt for. Vi hadde om vulkanen på skolen idag og læreren vår lærte oss masse om den. I tillegg har det vært ganske masse snakk om den på tv og slikt. Grunnen til at jeg er redd for at den skal ha utbrudd er fordi den er enorm og det kan skje mye gale hvis det skjer.

Vulkanen pleier å ha utbrudd hvert 600 000 år og nå har det nemlig gått så mange år. Grunnen til at det er farlig hvis den får utbrudd er fordi da dekker det seg et tykt lag med aske rundt jorda og vi får klimaendringer. Nemlig det blir Istid i mange 1000 år. Da får jo ikke planter og ting som vi dyrker vokst og vi vil ikke få mat. Det vil blant annet kanskje bli masse krig og folk vil dø av kulde. Det kommer til å bli et problem og mennesker vil bli utryddet.


ParkenNå er det jo ikke sikkert at den vil få utbrudd i vår tid eller i våres barn sin tid, men en eller annen gang vil det skje.
Jeg håper bare at ikke jeg lever når det skjer. Vil veldig gjerne ikke oppleve det!


Et random bilde av en vulkan i Mexico

. Har du hørt om dette før?
. Er du redd for vulkanen i Yellowstone Nasjonalpark?

Min Konfirmasjon!

Igår hadde jeg Konfirmasjon. Fytti det var en bra dag. Koste meg veldig og fikk vært med alle i familien hele dagen. Masse god mat og det ble en hau med bilder. Fikk også mange penger i tillegg til Bunad for over 30 000 kr. Ble skikkelig fornøyd og fikk også tatt et konfirmasjonsbilde som jeg likte ganske godt. Det måtte hvertfall bli et vellykka konfirmasjonsbilde ettersom vi tok så sinnsykt mange! Jaja. Dagen var bare HELT TOPP!


Dette er noen som ble konfirmert. Vi var 14 stk.


Jeg hadde Koltbord som er kanskje ganske vanlig? Det var hvertfall godt!


Oss med Hardangerbunad! Den ble kåret til 2.plass av Norges fineste bunader!


Fikk også lekt "Modell" en god del


Til slutt må jeg også si at Meg og Maren fikk oss en tur i min Onkel sin nye Ford Lightning!

. Skal du ha/har hatt konfirmasjon?
. Hva synes du om bildene?

Filmer Jeg Skal Se!. Har du tenkt å se noen av disse?
. Hva er din favorittfilm?

Vi Skal Bade ute 1. Mai!

Idag, på skolen, diskuterte vi og snakka om at vi gledet oss så til sommeren. Og det er helt sant. Jeg kan bare ikke vente til Den varmen, bading og bare kose meg døgnet rundt. Gå i tynne klær og fine kjoler, gå på camping og kose meg med herlige venner! Det blir helt topp..SÅ! Vi bestemte oss får å begynne sommeren litt tidlig i år. Nemlig 1. Mai skal vi bade ute! Haha, jeg kan nesten ikke vente. Det kommer nok til å bli litt kaldt? Men det er verdt det! :). Har du badet ute i år?
. Gleder du deg til sommeren?

Shopping i TYSKLAND

Når vi var i Tyskland fikk vi handlet i byen i noen timer. Det var en skikkelig koselig by og jeg likte butikkene, men det var en del som var ganske dyrt. MEN idet vi fikk se Cubus butikken ble det en del klær på oss.
Her er noe av det jeg handlet:Vi fant også en skikkelig stor skobutikk, med mange nydelige sko til en billig pris! Og siden det snart er sommer måtte jeg ha meg et par sko. Det var virkelig en PERFEKT butikk!


. Hva synes du?

Inspo Vegg!

Har tenkt lenge på at jeg skal lage det og gjett hva?! I hele går, helt siden kl 16.00 - 20.00, satt jeg å jobbet og jobbet for å lage ferdig en inspo vegg. Ante ikke at det skulle ta så lang tid, men ble fornøyd med resultatet til slutt! :) Det ble på en måte en sommer-inspo vegg og nå er den klar til å henges opp! :)

. Hva synes du?

Fruktsalat

Nå nettopp lagte jeg en hel skål med fruktsalat. Vi hadde skikkelig mye frukt i kjøleskapet og fikk så utrolig lyst på det!
Tok litt lang tid å lage får det var så mye å skjære opp helt alene, men det er verdt det. Gleder meg til å spise! :D
Så det ikke godt ut?


. Liker du fruktsalat?

Hjemme Igjen

Som dere sikkert vet så var jeg i Tyskland denne helga. Altså fra torsdag til søndag. Fytti, den turen var bare så utrolig gøy! Har ikke hatt det så gøy på mange år. Jeg ble kjent med mange folk, møtte på nye opplevelser og rett og slett bare koste med døgnet rundt. En hel dag var vi i "Heide Park" (tivoli) og tok karuseller. Jeg fikk skikkelig adrenalin-kick og bare hadde det skikkelig gøy med venner! Jeg fikk også handlet meg nye klær til sommeren og snakket en del tysk. Turen var bare helt TOPP!
Ich finde Deutschland ist eine gemütlich Land!  Haha, var det rett? xP

Colossos (heide-park, alemanha)
Dette er en av Berg og Dalbanene i 'Heide Park'. Det er Europas største/bratteste tre-berg og dalbane (61°)
(Får ikke inn noen bilder akkuratt nå for det har skjedd noe gale, men det kommer!)

. Har du vært i Tyskland før?
. Har du noen gang vært i Heide Park/andre tivolier?

HIT or SHIT?

Italobrothers - Stamp On The Ground er årets russesang. Hva synes du om den?
HIT OR SHIT?

Tyskland, Here i Come!

Gjett hva? I natt klokka 5 skal jeg reise til Tyskland med tentro! Tentro er altså nesten det samme som konfirmasjonsmøter bare litt annerledes. Og de som er ledere har nemlig bestemt at vi skal til Tyskland på tur! Jeg gleder meg utrolig masse og klarer nesten ikke vente. I tillegg er det ikke bare oss, men ungdommer fra mange andre plasser. Det blir hele Sør-Rogaland! Vi skal også reise med buss og jeg elsker buss! Fytti, jeg gleder meg!

Vi blir der fra Torsdag til Søndag. En av dagene skal vi til "Hayden Park". Det er et MEGASTORT tivoli og jeg bare elsker tivoli! En annen dag skal vi shoppe! Tipper jeg kommer til å komme hjem igjen med en del poser klær, ja. Resten av turen blir det nok bare masse kjøring og kos. Det blir helt TOPP!

. Har du vært i Tyskland før?

Ødelagte Fliseklemmer?

Flere ganger har jeg hatt fliseklemmer som har blitt slitt eller ødelagt. Nemlig at det på tuppen av fliseklemma har falt av og det gjør utrolig vondt å ta dem i i håret. Det er akkuratt som om det skjærer i hodebunnen når du tar dem i.
Et tips er å ta litt neglelakk på tuppen der den er skarp. La det tørke i noen minutt og vips så er den god igjen!


. Har du prøvd dette før?

Joggetur

Igår var det utrolig fint vær. Det var ikke en eneste sky på himmelen og bare sol så jeg måtte komme meg ut. Jeg bestemte meg for å jogge en tur med Laiko. Det var utrolig deilig å få trent i heia igjen. Det var ikke en eneste snøklump å se. I love it! Det begynner å nerme seg vår!

 

. Har du jogget i år?
. Gleder du deg til sommer?

Hos Frisøren

Igår var jeg hos frisøren! Det var herlig å få klippet det igjen siden det er så lenge siden sist. Skal også snart ha konfirmasjon så jeg måtte få klippet det før det hvertfall.
Jeg stripte og klippet det og ble veldig fornøyd. Prisen var heller ikke så gale.

Et før og etter bilde.. (Det synes kanskje ikke så godt på grunn av lys og slik)
  

. Er det lenge siden du var hos frisøren?

Hvem kler kjolen best?

Hvem kler kjolen best?
Blake Lively vs. Victoria Beckham

Ikke spist snop på en Måned!

Gjett hva! Om noen få minutt har jeg greid å holde meg uten snop i en hel måned! Er ganske stolt av meg selv nå!
Jeg bare venter til klokka slår 00:00 for da kan jeg ta min første sjokoladebit på en hel måned! Påskeegget ligger å venter på meg og det skal bli herlig å kunne spise snop igjen! :D. Har du noen gang holdt deg fra snop?

FAN av Blake Lively

I det siste har jeg fulgt ganske mye med på serien "Gossip Girl". Den er utrolig bra og ANBEFALES! Den går på kanal FEM hver mandag kl 20.00 og er nå inni sin tredje sesong. Det er kanskje litt vanskelig å skjønne ting og vite hvem som er hvem hvis du begynner å se episoder mitt i sesongen, men hvis du følger med noen ganger hver mandag fremover så skjønner du sikkert mer og mer.Uansett, i det siste har jeg også blitt ganske stor fan av Blake Lively (Serena Van der Woodsen).
Jeg vet ikke helt hvorfor. Legger bare veldig mye merke til henne i serien og digger stilen hennes, både på hvordan hun er og oppfører seg og hvordan hun kler seg!
Liker også at hun og Nate Archibald har noe på gang for tiden (i serien). Synes de passer perfekt sammen!

. Hva synes du om serien "Gossip Girl"?
. Hva er din mening om Blake Lively (Serena)?

Shopping på Gina Tricot

I går reiste jeg inn til Sandnes for å handle klær til konfirmasjon. Ikke til min for jeg skal ha bunad, men jeg skal nemlig i en annen konfirmasjon også.
Det endte opp med at jeg reiste hjem igjen med kjole, smykke, øredobber, belte, jakke og hårpynt fra Gina Tricot. Er ganske glad i den butikken. Finner alltid så mye fint der!


Kjole kr. 199 


Jakke kr. 249
Belte kr. 79


(Beklager dårlig kamera)
. Liker du Gina Tricot?

Arkiv

hits