Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

mars 2011

Uka

De siste dagene har vært skikkelig morro. På tirsdag var meg og Yvonne å trente i evigheter. Ble sykt stiv dagen etterpå. I går var jeg og mange andre venner på konsert. Synes det var helt okei. Hadde nok veldig store forventninger, men det var jo morro for det om.
I går fikk jeg også svar fra skolen jeg hadde søkt på i lyngdal. Søkte på idrett, men er ikke kommet inn på førstevalget. Er på ventelista for øyeblikket, men kom inn på naturbruk. Har kanskje tenkt å gå hestelinja så det kan jo bli gøy..
Mamma har nettopp lagt brownies. Ville prøve en forandring så hun tok sjokoladebiter på toppen. Nam!. Har du gjort noe morro denne uka?

Inspiring

Mandag

I dag hadde vi heldagsprøve i nynorsk. Fy søren så dårlig det ble. Tror aldri jeg har skrevet noe så dårlig før. Jeg skrev en fortelling om utdanning. Av en eller annen grunn virka historien mye bedre oppi hodet mitt enn når jeg fikk det ned på arket. Mangel på null fantasi! Niks. Null. Nada.
Om ikke så lenge stikker jeg for å trene. En uke siden sist så det blir herlig! I kveld er planene å se film med Ellisiv og Yvonne. Tror vi skal se Saw 7. Æhh, jeg som blir så redd av ingenting og nå skal jeg se en film med 18 års grense. Har sett 1'en og 2'en. Geniale filmer, så jeg må se den siste også.. Wish me luck!. Hva skal du i dag?

Hahaha, Jeg Dør!!

Hahahaaa..

IKKE MER SNOP!

Dette året hadde jeg egentlig store planer om redusere sukker inntaket mitt. Hadde tenkt å ikke spise så mye snop og godteri og jeg hadde trodd jeg skulle klare det, MEN det har gått ekstremt dårlig! Med en gang jeg tar en sjokoladebit greier jeg ikke å begrense meg. Jeg spiser rett og slett til jeg føler at jeg må spy. Derfor har jeg nå bestemt meg for en ting. Jeg skal ikke spise snop i hele april og mai. Når jeg sier snop mener jeg; Sjokolade, godteri, chips og kjeks. Ja, jeg vet. Synes det er ganske sykt jeg også, men jeg SKAL klare det!


. Har du noen gang holdt deg fra snop?

Mer Snø. Er det snø hos deg?

HELG

HELG!!
Denne uka har gått vanvittig fort. I går var det mandag og allerede i dag er det fredag. Ukene har gått ganske fort i det siste. I dag har jeg tenkt å trene og har lyst å finne på noe morro i kveld. Er ganske mange som skal reise bort i helga, så jeg håper at vi som er igjen finner på noe gøy.
Stilen jeg skrev i går tror jeg ble nokså bra? Fant heldigvis ut hva jeg kunne skrive om til slutt. Skrev om en mann som skulle på date, men så gikk alt gale.. Haha, gleder meg til å få den tilbake.


. Synes du uka har gått fort?
. Hva skal du i dag?

Skriver Stil

Akkuratt nå holder jeg på å skrive stil i nynorsk. Skal levere den i morgen og har nettopp begynt. Vet ikke helt hvordan dette skal gå. Har skrevet så mange stiler i det siste så jeg føler jeg helt tom for idéer. Alle er oppbrukt.
Jaja, jeg har hvertfall fått en del hjelp av folk så jeg er nokså godt i gang. Har en anelse om hva jeg kan skrive om, men det forundrer meg ikke om dette kommer til å ta hele natta.... Liker du å skrive stil?

Stress

Planene for dagen er å lage middag nå, trene etterpå og slappe av i kveld. Ganske normal dag som vanlig. Må også øve på tysk leksa som vi skal fremføre i morgen! Æh, tysk er absolutt det værste faget. Nå fremover blir det altfor masse å øve på. Skal ha framføring i norsk, bli ferdig med nynorsk stilen til fredag, heldagsprøve i nynorsk på mandag, og engelsk referat. Blir gal av å tenke på det! Jaja, det beste er vel å begynne så raskt som mulig å øve..


. Hva skal du i dag?
. Har du mye lekser, prøver osv..?

Mandag - Starten på en ny uke

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste. Jeg har bare ikke orket å blogge så mye i helga, fordi sannheten er at jeg har hatt bedre ting å gjøre. Uansett, skal skjerpe meg nå..
Har nettopp kommet hjem fra trening. Føler allerede at jeg begynner å bli stiv. Tanken på at det er mandag i dag er forferdelig. Sykt så fort helga har gått. Det var jo nettopp fredag, og nå er det starten på en ny uke igjen. Jeg vil ha fri!!! Om ikke så lenge må jeg ta fram naturfagboka og begynne å lese. Må også begynne på engelskboka mi. Huff, å lese når jeg vet jeg ikke har noe valg er det verste! Jaja, når jeg er ferdig tror jeg at jeg skal se en episode av One tree hill. Må jo få noe ros for treninga mi i dag...

Haha, jeg vet, men jeg hadde ikke så god tid..

. Liker du mandager?

I Still Haven't Found What I'm Looking For

I have climbed highest mountains. I have run through the fields. Only to be with you. Only to be with you. I have run. I have crawled. I have scaled these city walls. These city walls. Only to be with you. But I still haven't found what I'm looking for. But I still haven't found what I'm looking for. I have kissed honey lips. Felt the healing in her fingertips. It burned like a fire. This burning desire. I have spoke with the tongue of angels. I have held the hand of a devil. It was warm in the night. I was cold as a stone. But I still haven't found what I'm looking for. But I still haven't found what I'm looking for. I believe in the Kingdom Come. Then all the colors will bleed into one. Bleed into one. But yes I'm still running. You broke the bonds. And you loosed the chains. Carried the cross. Of my shame. Oh my shame. You know I believe it.
But I still haven't found what I'm looking for.
But I still haven't found what I'm looking for.
But I still haven't found what I'm looking for...

 

. Hva synes du om sangen?

Torsdag


Har hatt en helt grei dag. Har egentlig bare vært hjemme og sett masse forskjellige serier og litt film. Jaja, trenger noen slike dager i blant, hehe.. Om ikke så lenge stikker jeg til Jarnes. Aner ikke hva vi skal gjøre? Er vell bare for sosialitetslivets skyld? (Er det et ord?)
(Foressten, Miriam du er kul! Haha, fornøyd?)

. Hva har du gjort i dag?

Inspirasjon; Love

Fears

Tirsdag


Ganske random bilder egentlig. Han var bare så søt når han lå å sov i stad..

I dag hadde vi Engelsk stil på skolen. Vi skulle gjøre 2 små oppgaver og skrive en stil. Oppgavene aner jeg ikke hvordan gikk. Skjønte ikke helt oppgavene, men får håpe jeg gjorde noe rett. Stilen ble på 8 ½ sider. Lengste stilen jeg har skrevet noen gang, men jeg vet ikke om den var noe god, hehe...

Om ikke så lenge har jeg tenkt å gå ned å trene. Planene er egentlig å bare trene mandag-onsdag-fredag-søndag, men siden meg og Yvonne bare tok vekter i går så stikker jeg heller ned å tar med en tur på tredemølla etterpå. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg til Yvonne og se Istid. Haha, digger den filmen! Syns de fleste filmer er best på engelsk, men Istid er faktisk best på norsk. Sid utmerker seg spesielt! Så skjønn og morsom. Hadde det vært en person kunne jeg ærlig giftet meg med ham! Etter filmen er det Paradise Hotel..

. Hvor lang er den lengste stilen du har skrevet? (Haha)
. Liker du Istid?

Imagine...

Farging Av Hår

Akkuratt nå sitter jeg på skolen og har forbereding i engelsk. Ganske slækk.. Skal ha heldagsprøve i morgen.
Om 2 timer stikker vi hjem. Meg og Yvonne skal farge håret til Ellisiv. Planene er at det skal bli brunt, men det hadde ikke akkuratt forundret meg hvis det ble noen andre farger enn planlagt. Har aldri farget hår før, så det kan bli spennende. Klokka seks skal meg og Yvonne trene og halv 10 er det paradise hotel som står på programmet! :D

Haha, random bilde..

. Har du farget hår før?

Ferien er OVER

Bilde tatt av: Andreas

Æææh, allerede i morgen er det skole igjen. Kjenner på hele meg at jeg bare ikke orker. Det har vært altfor herlig med ferie. Jeg har hvertfall hatt en bra avslutning på ferien. I går var jeg, Andreas og Ellisiv på slalom i Tjørhomfjellet. Utrolig morro! Kommer virkelig til å savne det når det begynner å gå mot vår. Det er så gøy! Når jeg kom hjem stakk jeg til noen venner og så film. Paranormal activity 2 faktisk, eller deler av den. Skal aldri se den igjen! 1'en var ikke så aller verst, men denne var forferdelig! Hadde egentlig planer om se enda en film aleine når jeg kom hjem igjen, men jeg klarte det bare ikke. Var altfor redd! Jeg har kanskje lært at jeg ikke må se slike filmer, eller?

. Har du hatt en fin helg?
. Liker du å se skumle filmer?

Slaaalom


Holder på å sovne hvert minutt. Er altfor trøtt etter bare å ha sovet 5 timer i natt. Om ca. 1 time drar jeg og noen andre venner på slalom til Tjørhomfjellet. Gleder meg! Er veldig lenge siden sist jeg har vært der, og jeg elsker de bakkene! Håper at det kanskje blir litt fint vær utover dagen, hvertfall ikke regn! Tror de har meldt overskyet, men det går sikkert fint det.
Planene for kvelden har jeg ikke lagt enda. Håper det skjer noe morro. Orker ikke å være hjemme på en lørdags kveld, hehe..

. Hva skal du i dag?
. Er det fint vær der du bor?

Kveldsmat

Hadde som sagt besøk i går. Vi hadde kveldsmat, snakte om alt mulig og koste oss.
I dag har jeg vært å trent med Yvonne i 3 timer, og nå sitter vi her og ser Norske Talenter med dip og grønnsaker. Kos!

. Hva har du gjort i dag?

Skoleboller. Liker du skoleboller?

Ferien Tar Snart Slutt...

Har hatt en ganske slapp dag. Bare lugget på sofaen og sett på forskjellige program på tv. Tanken på at ferien snart er over er ganske kjip. Det har vært så herlig å sove lenge og vær våken til sent på natta. Å besøke venner og snakke og se film til sent på kveld har vært digg! Skal få besøk av noen venner i kveld også. Kos! Holder på å lage skoleboller nå så får håpe jeg blir ferdig til de kommer..


. Hva har du gjort i dag?
. Har du hatt en fin uke?

It's Movie Time!


Nå som vi har ferie har jeg sett veldig mye film. Det har nesten ikke vært en kveld uten film, men jeg liker det! Alltid like herlig å komme hjem på kvelden, lage litt kakao og skjære opp frukt og sette på en film!
Disse tre filmene har jeg virkelig fått sansen for.
My sister's keeper er en skikkelig tankevekkende og trist film. Meg og noen venner så den. Ikke mange tørre øyne, nei..
A walk to remember anbefales virkelig! Både utrolig søt og veldig trist. En av de beste filmene jeg har sett!
Girls just want to have fun anbefales å se med noen venner. Eventuelt hvis dere har en jentekveld, så er denne en slager!

. Liker du å se film?
. Har du sett noen av disse?

Paradise Hotel

Jeg hadde egentlig planer om å ikke se Paradise Hotel i år, men jeg klarte bare ikke å dy meg. Har sett de to første episodene og er allerede hekta.. Selv synes jeg det egentlig er skikkelig teit. All dramatikken osv. Kunne aldri tenkt meg å vært med på det selv, men det er noe i meg som ikke får meg til å slutte å se på det.
Har allerede fått meg noen favoritter. Håper hvertfall Madelen kommer langt og jeg har noe for han Ole Christian også.. Jaja, gleder meg til å se resten!. Følger du med på Paradise Hotel?
. Har du fått noen favoritter?

Vinner av Vurdering

Vinneren av vurdering ble Helene! (http://heella.blogg.no/)


Header:
Jeg liker headeren. Selv om det ikke er noe bilde, og det bare står tre ord så synes jeg den passer ganske godt. Kanskje det kan bli litt kjedelig. Det første man legger merke til når man skal lese en blogg er jo headeren. Da blir man litt mer tiltrukket av bloggen hvis det er et bilde, men jeg liker headeren din!
Karakter: 4+


Design:
Du har et ganske enkelt design, noe som jeg liker. Hadde det vært altfor masse farger og masse rot så hadde jeg bare blitt gal av å lese den. Jeg synes fargene og utseendet er kjempe fint.
Karakter: 5+


Skrivemåte og bilder:
Innleggene dine er fine. Du varierer mellom mye og lite skrift, noe som er bra. Bildene dine liker jeg veldig godt og de har god kvalitet. Jeg må også tilføye at det er veldig bra at du skriver om forskjellige ting. At du ikke bare skriver om hverdagen din, men også har gjettekonkurranse og får oss til å delta med i bloggen din (hvis du skjønner)... Du skriver også veldig feilfritt!
Karakter: 6


Konklusjon:
Bloggen din i helhet liker jeg utrolig godt. Oversiktlig og fin! Du tar fine bilder og bilder av deg selv, noe som fenger lesere! Sier bare at du har fått en ny leser ;)

Karakter i helhet: 5+

. Leser du bloggen til Helene?

Vil DU Bli Vurdert?

Tenkte jeg skulle vurdere en blogg. Har aldri gjort noe slikt før så dette blir som sagt første gang.
Bli med og du blir kanskje vurdert! Bare skriv bloggen din unger i kommentarfeltet! Og hvem vet, kanskje jeg blir fast leser av bloggen?

Lørdag - Søndag

Har hatt en super helg. Var alene hjemme så jeg hadde masse besøk, var med venner og Maren sov over hos meg hele helga. Vi så en del film og koste oss. Fikk også kjøpt min første pakke med påskeegg - NAAM! På søndag dro jeg til Bjørnestad på slalom med noen venner. Merka jeg har blitt litt bedre siden sist og det var bare helt ekstremt gøy. Har planer om å dra til Tjørhomfjellet en dag senere i ferien eller til helga. Gleder meg!


Omtrent det eneste bildet jeg har tatt i heeele helga, haha...

Nå må jeg stikke. Skal til Cecilie fordi vi har FERIE!!

. Har du hatt en fin helg?

HelgHadde en super kveld i går. Var først å trente med Yvonne i 3 timer, så stakk meg og Maren hjem. Vi så film, tok bilder og koste oss. Planene for i dag er å se 'Piranha'. Så den på kino for ikke så lenge siden. Hadde ikke så store forventninger til filmen, men den var faktisk ganske bra så jeg lånte den på biblioteket. Vi skal også lage brownies. Den kaka er virkelig bare best. Og i kveld får vi besøk! :D

. Hva skal du i dag?

Silence

Inspirasjon; Sommer

Love turns winter into summer

Gleder meg ufattelig mye til sommeren. Sol, varme, bading. Kan drømme meg vekk i timesvis
når jeg tenker på det.. Denne sommeren skal bli den beste på leeeeenge.. Har så mange planer
for hva jeg skal gjøre. Can't wait..

. Gleder du deg til sommeren?

FERIE

YEEEEES! Endelig har vi vinterferie! Hele denne uka har jeg misunnet alle som har hatt ferie. Er veldig skolelei så jeg har bare ventet på dette øyeblikket. Endelig er det her! Kan sove lenge og være med venner mens de andre er på skolen. Love it! Har planer om å reise opp til Bjørnestad i ferien også. Herlig!

I dag slutta jeg klokka 11 på skolen. Vi hadde heldagsprøve i norsk og jeg ble ferdig allerede da. Fikk altså veldig tidlig ferie. I 4 eller 5-tiden skal Yvonne og meg trene og i kveld får jeg besøk av Maren. Er alene hjemme denne helga så det blir en DIGG helg!

. Har du ferie neste uke?

Dilla På Bøker

Yvonne stakk nettopp. Vi så '13 going on 30'. Ganske morsom film - en av mine favoritter!

Har hatt en ganske koselig dag. Vi hadde bare fire timer på skolen. I de to første hadde vi matteprøve og i de to siste satt vi for det meste på data og leste sakprega tekster. Da jeg kom hjem leste jeg ut boka mi som jeg lånte på biblioteket for en uke siden. Det er en serie så jeg skal låne bok nr. 2 i morgen. Gleder meg. Har fått ganske stor interesse for bøker i det siste. Aner ikke hvorfor. Før leste jeg aldri og nå gleder jeg meg til å lese hver dag jeg kommer hjem fra skolen.


. Liker du å lese bøker?
. Har du noen bøker å anbefale?

Love is...

Nytt Design

Har endelig fått lagt meg nytt design. Tok eeeevig, men er ganske fornøyd nå. Hva synes du?

Skitur

Har hatt en helt super dag. Vi var på slalomtur med klassen på Bjørnestad. Været var helt nydelig og alle var i topp humør. Perfekt! Vi var ikke så få heller, og jeg er fast bestemt på at jeg skal opp der en gang til i neste uke.

Må nok tilbake og øve litt på matteprøven vi skal ha i morgen. Kan ikke en dritt og har ikke øvd så veldig masse heller..
Foressten så har jeg tenkt å lage nytt design i morgen. Er så lei av det gamle..

. Har du hatt en fin dag?

APPELSIN. Liker du appelsin?

Gamle Bilder

Savner den tida...

. Savner du din barndom?

Arkiv

hits