Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

mars 2010

NOKA Strawberry milkshake diet

Gjett hva! Nå nettopp tenkte jeg at jeg kunne smake Noka bare for gøy. Det er slags slanke-diett som skal få deg til å bli slankere. Den gir faktisk veldig bra resultat hvis du trener hardt innimellom og spiser sunt. Jeg tror ikke akkuratt det er så veldig bra for unger opp til 18 år for da er man i "voksefasen".
Uansett så tenkte jeg at jeg bare skulle smake det, og det er noe av det mest KVALMESTE jeg har vært borti!!! Jeg brakk meg flere ganger og det er noe jeg aldri skal prøve å smake igjen!

Det så igrunnen ikke så vondt ut og jeg trodde ikke det skulle være ekkelt, men jeg tok definitivt feil!

Oppskrift:
2,5 dl iskald skummet- eller lettmelk

3 måleskjeer pulver (kan kjøpes på nettet og på VITA)

Rist shakeren i 8-10 sekunderTerningkast: (p.g.a veldig god virkning)

. Har du smakt Noka før?
. Isåfall, hva synes du om den?

Workshop!

Heisann. Forrige uke og på Mandag i denne uka har vært utrolig gøy. Som sikkert noen av dere vet så har vi nemlig hatt Workshop! 3 Profosjonelle fra New York kom til oss og skulle lære oss mange forskjellige danser. Det har vært hardt med mye trening, men gøy! På Tirsdag fremførte vi dansene foran publikum. Det gikk kjempe bra og jeg glemte nesten ikke noen ting. Publikum virket også veldig fornøyde og var overrasket over at vi hadde greid å lære så mye på bare en uke.


Meg som står i brunt og blått og lager en slags figur

De 3 profosjonelle danserne fra New York hadde også sin egen forestilling. Liker du å danse?
. Har du vært med på noe liknende før?

Klippekrans!

Heisann! Nå er det mandag igjen og for å være ærlig så hater jeg mandager. Tanken på at jeg har en hel uke foran meg er så trøttende.
Uansett. I de 3 første timene idag hadde vi matlaging! Vi lagte nemlig klippekrans og det var utrolig godt! Den ble spist opp ganske fort så jeg tok med meg oppskrifta hjem og tenkte at jeg kunne bake idag! Har ikke begynt enda, men det begynner snart å bli kveld så jeg må nok komme i gang straks. Blir kanskje ferdig til Farmen begynner?. Har du lagt/smakt klippekrans før?

Vil Du Ha En Kommentar?

Har hatt en nokså kjedelig dag igrunnen. Har hatt vondt i hodet og bare slappet av.
Uansett, så har jeg ikke så mye ellers å gjøre så jeg tenkte jeg kunne lese et par blogger og kommentere.. Bare legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet hvis du har lyst på en kommentar! ;D

Hit or Shit?

Nå nettopp hørte jeg faktisk en sang av Miley Cyrus: "When I Look At You".
Hører igrunnen ikke så veldig mye på henne, men denne sangen var skikkelig fin! Er ikke sikker på om den er ny eller noe? Har hvertfall aldri hørt den før..
Hva synes du?

Arkiv

hits