Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

februar 2011

Bildeserie - Yvonne


Hahaha, random..

Hadde bare veldig lyst til å legge ut noen av bildene jeg tok av Yvonne i går. Digger den jenta. Stiller alltid opp når jeg er i bilde-humør!

BIFF

Hadde en kjempe koselig lørdag i går. Var med venner, så masse film og meg og Yvonne var ikke i seng før klokka 6. Høydepunktet var nok maten. Vi hadde biff! Utrolig godt. Fløtegratinerte poteter, soppstuing, grønnsaker og god saftig biff - herlig!

Som sagt hadde jeg besøk av Yvonne. Rett før hun gikk i dag tok vi helt av med kameraet. Tok tusen bilder av henne. Utrolig morsomt!
Planen var egentlig at hun skulle komme tilbake snart slik at vi kunne se 'Inception'. Akkuratt nå er hun i stallen så jeg får nok bare vente og se...
Haaahahahahaahaha

. Liker du biff?

Stuck!

Gårsdagen

Hadde en morro dag i går. Når jeg kom hjem lagte meg og Semine muffins. De ble faktisk ganske gode! Litt senere gikk meg og Yvonne å trente. Vi var der i 3 timer! Føltes ganske herlig etterpå, haha. Da jeg kom hjem hadde vi reker, ferske reker! Nam, det var godt! Var veeldig lenge siden sist. I 9 tiden gikk jeg til Jarnes. Vi så film og koste oss. Herlig fredag!


Semine søta :D

. Liker du reker?

Herlig Uke

Denne uka har vært helt utrolig bra! For det første har vi ikke hatt så mange timer fordi vi har øvd på dansen som vi skulle framføre. Det gikk foressten veldig bra. Alle har også vært i veldig godt humør og det får meg i godt humør. Har fått fine meldinger fra folk og alt har bare vært så positivt. I går lånte jeg film på biblioteket: Inception og Piranha. Blir hvertfall film på meg i helga. Har sett Inception en gang før - for en film sier jeg bare! Utrolig bra, men veldig avansert, haha. Så også Piranha på kino. Likte den veldig godt!
I helga skal jeg sove hos Maren. Gleder meg! Vi skal som sagt se maaaaasse film og kose oss!


Jaja, nå må jeg tilbake til arbeidet. Meg og Semine lager sjokolademuffins! Naaaam... Jeg bare elsker å komme hjem fra skolen og lage god og usunn mat, haha! :P

. Har du hatt en bra uke?
. Er du like glad i usunn mat?

Life...

Vegetables


Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så sulten at jeg kunne spist hva som helst. Tror jeg kanskje hadde spist litt for lite? Uansett så bestemte jeg meg for å skjære opp masse grønnsaker og kylling. Mikste det sammen, steikte det og hev litt saus på. Utrolig godt! Noe av det beste jeg vet er å steike grønnsaker! Sunt og samtidig godt!

Om ikke så lenge stikker jeg ned og trener litt sammen med Yvonne. Blir herlig å få trent igjen! Føles som evigheter siden sist. Når jeg kommer hjem står pizza på menyen og har tenkt å se 'The Notebook'. Utrolig søt film!

. Hva er din favorittmiddag?

Åpen Skole

Har vært en ganske herlig skoledag. I 1. time hadde vi klassens time så da bare slappet vi av igrunnen. De to neste timene gikk ganske fort så var det mat. Etter det hadde vi en time til med teori som også gikk ganske fort, og i de 2 siste timene hadde vi generalprøve. Klokka 6 i dag skal vi nemlig ha en åpen dag på skolen vår. Foreldre og venner kan kåmme å se hvordan vi har det. Alle elevene har fått beskjed om en plass de skal være og hvilket fag de skal ha. Jeg fikk musikk og skal danse. Meg og Gunn-Hild skal danse sammen dansen vi hadde på UKM.
Gruer meg litt. Det blir liksom ikke helt det samme uten lyseffektene og i tillegg må vi danse på en veldig liten plass. Jaja, vi skal hvertfall gjøre det beste ut av det! :D

Bilder fra når vi dansa på UKM


Kan jo egentlig legge ut en video fra når vi dansa på UKM med det samme. Alt ble ikke helt vellykket på grunn av få øvelser og en del var ganske useriøst, haha. Vi var egentlig bare med får morro..

Bonus: Spol fram til 4:56 og du får deg en god latter!!!

. Hva skal du i dag?
. Har dere hatt åpen skole noen gang?

My thoughts...

Verste dagen i uka ble den beste!I hele dag har jeg vært oppi skæven med Maren. Vi begynte å gå i 2 tiden og var der i hele 3 timer. Vi lagte bål - ja, dere hørte rett; VI lagte et gigantisk bål sammen! Vi tok også bilder, spiste og snakket om alt mulig. Har ikke hatt en så gøy søndag på leeeeenge. Søndager er som sagt alltid den kjipeste dagen i uka, men denne søndagen var faktisk den beste dagen i uka! Vi stoorkoste oss.
På veien ned igjen rant vi på kjelke, haha. Det ble noen knall og fall, men fytti så utrolig gøy! Lenge siden jeg har akt. Har nesten ikke gjort det i hele vinter.. Jaja, ingenting er bedre enn en tur på heia i nydelig vær!! :D

. Har du hatt en bra søndag?

Ut på Tur!

Hadde en kjempe bra dag i går. Var med venner og koste meg. Topp!
Planen var egentlig at meg og Maren skulle gå på tur opp i heia og kose oss, men vi fikk aldri tid. Dessuten hadde det blitt en nokså hastetur siden jeg skulle være hjemme til klokka syv. Derfor har vi heller tenkt å gå i dag. Blir kos. Det fins nesten ikke noe bedre enn å gå på tur på en søndag. Hvertfall med et så herlig vær som vi har i dag. Digg!
Jaja, må gjøre meg klar og lage noe mat så stikker jeg snart.. Ha en fin søndag! ;)

. Hva skal du i dag?

Laughter - the most important thing

Bursdagselskap

. Hva gjorde du i går kveld?

Inspiration; Summer

. Noen andre som gleder seg til man kan gå i sommerklær?

Kulde

Jeg fryyyyyser til døden. Jeg som trodde det gikk mot vår, har nettopp funnet ut at de har melt veldig kaldt vær fremover. Snøen var jo nesten var borte, så begynte det å snø igjen. Jaja, jeg har egentlig ikke så veldig i mot det. Er ganske glad i snø og jeg kunne godt tenkt meg fler dager opp i trekket. Man må jo nyte vinteren mens den er her. De fleste vil jo savne snøen når det det blir sommer..
I dag har jeg ikke så mange planer. Tror jeg skal ta meg en tur å trene senere, men ellers bare slappe av. Er ganske gira på film så kanskje jeg skal ta ringerunden etterpå og spørre om noen blir med, hehe..

. Liker du vinteren?
. Hva skal du i dag?

SLiker du S'er?

LANG Tirsdag


Denne dagen varte evig! Skolen har gått så utrolig treigt. Endelig er den over hvertfall..
Planene i dag er å trene med Yvonne. Har lagt et nytt treningsprosjekt som jeg skal prøve å følge. Har gjort det en del ganger før, men det har alltid blitt til at jeg bare gir opp. Denne gangen skal jeg virkelig greie det!
I kveld skal jeg og noen andre venner til Ellisiv. Blir koselig! Er lenge siden vi har vært samlet så det blir morro! :D

. Hva skal du i dag?

I det siste....

Leeeeeenge siden sist. Sannheten er at jeg bare ikke har orket å skrive noe denne siste uka.. Har ikke hatt så mye tid på grunn av masse skolearbeid. Har også vært med venner og vært en del borte. Jaja, jeg skal prøve å skjerpe meg.
Sist helg var jeg i Stavanger på impuls med Cecilie, Zorana og Ellisiv. Veldig morro! Vi var på konserter, i byen og handla og bare koste oss. Jeg fikk kjøpt 4 plagg for under 300 kr!
I dag fikk vi også karakterer i norsken etter vi hadde fremvisning om Ivar Aasen. Jeg liker virkelig ikke den mannen, mest av alt fordi han fant opp det kjipeste språket; nynorsk! HATE IT!!! Uansett så er jeg ganske fornøyd med karakteren 5/6! :D

Ellers har det vært utrolig kjipt vær i det siste. I dag blåste det noe helt sykt! Veien er også helt isete og jeg har ikke bare falt 1 gang på sykkelen.. Kan virkelig ikke vente tik sommeren... Har du gjort noe morro i det siste?
. Vil du ha sommer?

Helg

Denne helga blir en av de beste på lenge! Om ikke så lenge skal jeg ned til sentrum for å danse og tøye. I kveld er det nemlig UKM. Gleder meg ganske, men gruer meg også. Etter UKM tar meg og Ellisiv toget til stavanger. Skal være med på noe som heter Impuls. Vi skal være der til søndag. Har hørt ganske masse positivt om det, så jeg gleder meg som en liten unge. For en herlig helg det skal bli!

Ønske oss lykke til på ukm?

Generalprøve

Kom nettopp hjem. Har vært og hatt generalprøve. På fredag er det nemlig ukm og jeg skal være med å danse, meg og 3 andre venner. Jeg både gleder og gruer meg. Det kan enten gå utrolig bra, eller helt forferdelig, men vi får satse på det beste. Det er bare det å delta som er så morro. I år er det faktisk en del innslag og alle er skikkelig bra. Dette blir et bra år!

I fjord var også meg og Louise med og dansa. Video fra dansen:

. Har/skal du være med på ukm?

Brave, but yet Careful

Jeg Har BURSDAG!

I dag vekka mamma og Semine meg med sjokoladekake og pakker. Ble litt overraska, men det var herlig å våkne på den måten. Har hatt en kjempe koselig dag på skolen og dagen har vært ganske bra så langt. Skal snart ned på lundetun for å øve på en dans. Gleder meg. I kveld skal jeg være med familien og spise kebab og se film. Blir koselig. Tusen takk for alle gratulasjoner foressten! :D

Arkiv

hits