Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

januar 2011

Jewelries. Liker du smykker?

Familieselskap

I dag hadde vi familieselskap. Jeg har bursdag på tirsdag og Semine på lørdag så da feiret vi me familien i dag. Hadde det kjempe koselig. Har vært en stund siden vi alle har vært samlet så det var morro å se dem igjen. Fikk en del gaver også. Har ikke fått tatt så mange bilder i dag, men jeg kan legge ut bilder av gavene i morgen.
Om ikke så lenge får jeg besøk. Cecilie og Ellisiv kommer. Tror vi kanskje skal se film og finne på noe kos. Har også lagt mat til dem, hehe..


. Hva har/skal du gjøre i dag?

Pizzzzaaaa. Liker du Pizza?

Fredag - beste dagen i uka!

Yes! Endelig fredag! Jeg elsker fredager. Har nok nevnt det et par ganger før, men jeg sier det igjen! Alltid når jeg kommer på skolen og det er fredag er alle i godt humør. Skoledagen pleier å gå ganske fort. I de to siste timene har vi Kunst & Håndverk før vi stikker hjem. Ganske koselig igrunn.
I dag har jeg tenkt å lese litt videre i boka til forfatterprosjektet. Jeg virkelig hater å lese! Hvertfall når det gjelder tykke bøker. Prosjektet snart leveres og jeg er så vidt i gang. Off, må skjerpe meg.. Senere i kveld skal jeg også til Maren og se film. Lenge siden sist så det blir koselig... :D


. Liker du fredager?

De Siste Dagene...

Etter en veldig lang pause er jeg faktisk tilbake igjen. Planen var egentlig å skrive et innlegg på søndag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.
I helga var jeg i Sandnes med Ellisiv. Vi hadde det helt topp! Vi var med folk vi ikke hadde sett på en stund. Skikkelig koselig! I tillegg var vi på kino, restaurant osv.. Svidde av en del penger, men det var verdt det! Jeg elsker å traske rundt i byer!
Jeg har også øvd en del på et prosjekt vi fikk i norsk. Vi fremførte på tirsdag og det gikk sånn tålig greit. Jeg fikk 4/5. Hvis jeg hadde gitt litt mer innsats tror jeg at jeg kanskje kunne fått meg opp på 5ern, men jeg er fornøyd...
fant noen fine og 'klare' bilder fra helga, haha...

. Har du gjort noe gøy i det siste?

Bloggpause

Har ikke hatt tid til blogging og slikt i dag. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg så trøtt, så jeg sovna. Om kvelden var jeg i bursdag og nå har jeg nettopp komt hjem. En koselig fredag!
I morgen reiser meg og Ellisiv til Sandnes. Tror vi kanskje skal handle litt og om kvelden skal vi på noe møtegreier. Husker ikke hva det het, men gleder meg! Det blir en utrolig morro helg! Som sagt så får jeg ikke noe tid til bloggen i morgen, men jeg kommer hjem på søndag.. Hva skal du i helga?

I'm Packing!

Skoledagen har vært helt grei. Den er heldigvis over og nå er det helg! Jeg har alltid regnet med torsdag som helg fordi da er det jo snart fredag og fredager pleier å gå så raskt. Kanskje litt rart og vanskelig å forstå, men det er bare slik jeg tenker...
Akkuratt nå holder jeg på å pakke. Meg og Cecilie skal snart til Ellisiv og sove over. Gleder meg! Fikk en skikkelig spontan tanke i stad om at vi kunne dra til henne og bake kake, se film osv. og kose oss litt! Tanken var vellykket!

. Gleder du deg til helg?

En Laaaang Dag..

Har nettopp komt hjem fra skolen. Dagen har vart evig! Å begynne morgenen med 2 timer matte passer virkelig ikke helt for meg. Matte er verst! Vi slutta også med dobbel time norsk. Jaja, er glad dagen er over..
I dag skal meg og noen andre øve på en dans. Skal snart fremføres! Gleder meg, men vi mangler fortsatt å finne på noe helt til slutt. Håper vi finner på det meste i dag.

. Syns du dagen har vært lang?

ICE ICE Baby!

. Liker du is?

Kakao. Liker du kakao?

Strømmen gikk

Har vært hjemme i dag. Kjente helt fra da jeg våkna at jeg ikke kom til å gå på skolen. Har også vært veldig mye våken i natt, men jeg begynner å bli bedre.
Klokka 10 i dag gikk strømmen. Jeg hadde ik Jeg skjønte ingenting fordi det var bare vårt hus det var helt mørkt i. Jeg ringte pappa og han sa jeg måtte dra ut masse ledninger. Jeg er ikke akkuratt noen spesialist når det gjelder strøm og slikt, men jeg fikk faktisk til å fikse det til slutt.. Har strømmen gått hos deg i det siste? haha

En Morro Fredag

I går var jeg i selskap hos Simen. Var skikkelig koselig! Vi snakket om alt mulig, så film og bare hadde det morro. Uheldigvis måtte jeg gå litt tidlig fordi jeg følte meg ganske syk, men det var en av de morsomste fredagene på lenge..
I dag er jeg ikke helt sikker på hva som skjer. Ville egentlig til Bjørnestad i dag, men tror ikke det blir noe. Får heller se om det passer bedre i morgen..

Jaja, nå må jeg tilbake til arbeidet. Holder på å rydde rommet (ser helt bomba ut).


. Hva skal du idag?

Jeg ELSKER Fredager!


I dag da jeg våkna følte jeg meg skikkelig dårlig. Var vond i halsen og hadde skikkelig hodepine. Trodde jeg hadde feber og var syk, men jeg gikk på skolen for det om. Synes alltid at det pleier å være så koselig å være med venner på skolen på fredager, så jeg måtte hvertfall prøve. Nå har jeg hvertfall blitt litt bedre. Hadde jeg vært hjemme, tipper jeg at jeg bare hadde blitt enda mer syk..
Ellers så har dagen som sagt vært veldig koselig. Vi så film i en time og i de to siste timene hadde vi Kunst og Håndverk. Senere i dag skal jeg i selskap. Kos! :D

. Er du syk?
. Liker du fredager?

The BEST Cookies I've ever Tasted!

Trodde først at det var de vanlige sjokolade kjeksene som kjøpes i butikkene, men det var det hvertfall ikke! Disse var mye større og mye bedre! Noen av de beste kjeksene jeg har smakt! :P

. Er du glad i kjeks?

TOPP Humør!!

Føler jeg er i skikkelig godt humør i dag. Fra da jeg vokna har jeg vært glad, og i tillegg har dagen vært ganske koselig. Det viser bare at å ha bra innstilling virkelig funker! :P I de to første timene hadde vi gym. Stikkball tror jeg det het? Var hvertfall veldig morro. Resten av skoledagen var bare ganske avslappende og som sagt; koselig! Kanskje jeg er glad fordi det snart er helg? Da er jeg alltid full av gode tanker om hvor bra helga blir. Dessuten skal vi på slalom denne helga også! FUN!


. Er du i godt humør?
. Gleder du deg til helg?

Hadde vært hyggelig med en stemme HER !!

ONSDAG

I dag har jeg bare vært hjemme og slapt av. Føler meg litt syk. Er vond i halsen og kjenner det verker litt i hodet. Håper jeg bare ikke får feber og blir syk til i morgen. Jeg hater å være hjemme å bare ligge på sofaen fordi jeg har vondt. Om ikke så lenge skal jeg dra og trene litt og senere har jeg tenkt å lese litt videre i boka. Er egentlig ikke et lesemenneske, men jeg har jo ikke akkuratt noe valg..


. Hva har du gjort i dag?
. Liker du å lese?

I Love Salæææd

Noen av det beste jeg vet er salat. Enten om jeg lager det før jeg skal på skolen eller når jeg kommer hjem. Det er skikkelig godt og i tillegg veldig sunt. Pleier ikke å lage det så veldig ofte, fordi jeg kommer nesten aldri på det, men lagte det i dag! Nam! :P. Liker du salat?

Stick It

Satt nettopp på en film. Har vært ganske film-dilla i hele dag, og endelig har jeg fått tid til å sitte meg ned og slappe av med kakao og film. Den heter 'Stick It'. Ganske bra og anbefales! Har sett den en del ganger og synes alltid at den er like gøy. Det handler om ei jente, som for noen år siden drev masse med turn. Etter at hun sluttet har livet gått i feil retning og hun tar feil valg. Hun bryter loven og straffen blir å dra tilbake til turnehallen for å trene seg opp igjen..

. Har du sett filmen?

TIRSDAG

Har nettopp sett en gammel episode av One tree hill. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den serien. Da mener jeg alle episodene om og om igjen, men jeg blir faktisk aldri lei.
Om ikke så lenge har jeg tenkt å gjøre litt lekser og lese videre i boka mi. Har komt ganske langt i boka ettersom jeg satt oppe til klokka 02.00 i går og bare leste. Ganske spennende óg. I kveld tror jeg skal ta meg en tur i treningsstudioet og trene litt. Fikk også ganske lyst til å se en film senere..


. Har du sett One tree hill?
. Hva har/skal du i dag?

Slapp Dag...

Er skrubbsulten! Merker at jeg har spist litt for lite i dag, men vi skal heldigvis snart ha middag.
For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra skolen. Har vært en ganske avslappende dag. Senere tror jeg at jeg skal trene litt, og lese boka mi som jeg har så vidt begynt på. Om ikke så lenge skal vi levere et stort prosjekt i norsken og jeg har nesten ikke begynt. Må virkelig få ræva i gir!


. Har du hatt en avslappende dag?

Gårsdagen

I går var vi på Bjørnestad og stod slalom. Det var mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg hadde egentlig ikke så store forventninger fordi jeg hadde sitt bilder av bakken vi skulle stå i, men det var faktisk skikkelig gøy! Da vi kom hjem var vi med venner. Klokka tre om natta gikk meg, Ellisiv og Jarnes til meg og så Transformers. Var veldig lenge siden vi hadde sett den, så det var på tide. I tillegg er den jo ganske bra. Mot slutten av filmen sovna vi og våkna ikke før klokka syv om morgenen. Haha, morsomt!


. Hva gjorde du i går?
. Har du sett Transformers?

Slalom på Bjørnestad

Meg og Maren la oss til å sove kl 07.00 i dag, og som sagt så har vi nettopp våknet. Har vært en ganske koselig kveld. Tatt masse bilder, sett film og hørt på musikk for fullt. Må gjentas!
Om ikke så lenge drar meg, Cecilie og Ellisiv til Bjørnestad får å stå slalom. Gleder meg! Har aldri vært der før, og i tillegg har jeg så innmari lyst å stå slalom nå.... Hva skal du i dag?

Dagen; Bilder

I dag ble jo som sagt Maren med meg hjem etter skolen. Inger Beathe kom klokka tre, og vi lagte brownies. Denne gangen ble det også ganske vellykket. Kan ikke si kaka var helt fast da, men den smakte hvertfall himmelsk! I 5 tiden stakk Inger ned på YX for å jobbe. Meg og Maren gjor ikke så mye annet enn å høre på musikk, ta bilder og spise enda mer kake.. Great!
Senere i kveld skal vi kanskje se en film. Har nettopp blitt ferdig med en del blogg greier. Holdt på ganske lenge, men ble ferdig til slutt!

. Hva har du gjort i dag?
. Hva synes du om bildene?

BROWNIES. Liker du Brownies?

Alene Hjemme i Helga

Sitter her med Inger Beathe og Maren. Mamma og pappa har dratt til Kvinesdal på hytta, så jeg får huset for meg selv hele helga! Elsker å være alene hjemme, og jeg tror ikke jeg er den eneste? Maren skal sove hos meg i natt. Planen er å lage brownies nå og senere stikke en tur på mega.. Kos! Nå må jeg tilbake til jentene.. ;D. Liker du å være alene hjemme?

Slaps og RegnværFor et vær det er ute! Snøen har blitt til slaps og det er meste ikke til å gå på veiene. Jeg gikk hjem fra skolen i dag, og ble blaut gjennom skoene med en gang. Opprinnelig elsker jeg snø, men når det reiner og snøen blir til slaps, blir jeg bare irritert. Skulle ønske det kanskje var litt kaldere ute slik av man kunne gått på ski, akt osv.. Planen i dag var egentlig å stå slalom med Inger Beathe, men så ble det ikke noe alikevell siden ingen kunne kjøre oss. Håper vi får sjangs en annen gang..

. Er det stygt vær der du bor?

Mye Skolearbeid

I går var jeg med Inger Beathe og Yvonne. Vi var på mega, og senere så vi film; When in Rome. Ganske søt film. Har sett traileren til den en del ganger og den så ikke så gøy ut, men jeg tok feil!
I dag har jeg vært med Yvonne. Senere skal jeg ta en tur i treningsstudioet, og så må jeg begynne på noe prosjektgreier som vi snart skal levere. Kjipt med alt det skolearbeidet dette siste året. Hadde trodd at det ville bli et bra år, men gjett hva? Jeg tok feeeeil.... Har dere mye skolearbeid?
. Har du sett When in Rome?

SNOW

. Liker du snø?

Loooong Day..

FOR en laaaaang dag det har vært. Skolen varte i en eviighet! Alt har bare gått så seint! All jobbingen, alle leksene og alle prøvene vi skal ha fremover! Jeg orker det bare ikke! Kunne virkelig tenkt meg en lengre ferie. Kanskje en uke? Måned? Bare jeg kunne fått litt mer fri..Planene i dag er ikke helt planlagt.. Tror jeg bare skal slappe av og se noen gamle episoder av The OC. Digger den serien!

. Har dagen gått sent for deg også?

Skole I Morgen

I dag har jeg vært hos Maren. Vi så film. Den første var Paranormal Activity. Jeg hadde aldri sett den, og har hørt utrolig mange sier at det er en av værste filmene de har sett osv.. Faktisk syns jeg ikke at den var så skummel. Klart det var en del nifse og ganske skremmende ting, men jeg hadde trodd den skulle være verre. Har hvertfall ingen planer om å se den igjen, hehe.. Den andre vi så var Sorority Boys - morsom!Ellers så har jeg ikke gjort så mye i dag. Har vært å trent i treningsstudioet med pappa. Herlig å trene litt igjen! I morgen begynner skolen. Gleder meg til å se alle igjen, men samtidig kommer til å bli forferdelig med alt arbeidet. Er så lei av skolearbeid, selv om vi har hatt ferie. Kunne tenkt meg en måned til!

. Har du begynt på skolen igjen?
. Hva har du gjort i dag?

Inspirasjon; New YearBilder; Gårsdagen

. Hva synes du om bildene?

Torsdag og Fredag

På Torsdag var jeg hos Maren. Vi så film; The Amityville Horror, spiste altfor masse snop og snakket om alt og ingenting. Var skikkelig koselig! Jeg sov hos henne for neste dag skulle vi stå slalom. Utrolig nok fikk jeg bare sove 2 timer den natta, men jeg var ganske våken dagen etter. Vi sto slalom i Tjørhomfjellet. Det var skikkelig gøy å gjøre det igjen. Slalom er noe av det gøyeste med vinteren!


. Liker du å stå slalom?

Arkiv

hits