Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

januar 2010

Slalom baby, Slalom!

Igår var jeg på slalom med maangen folk! Det var Skaamgøy! :D Siden Tjørhomfjellet var den eneste plassen det var åpent, var det ganske fullt med folk, men det var digg uansett!
Vi gikk hjem halv 4, men hele dagen videre føltes det som om jeg stod på slalom. Det var en skikkelig rar følelse.. HahaKl 8 var det Afterski. Da møttes alle sammen igjen og så "2012". Har sett den før, men det er som sagt en veldig bra film. Hele filmen er så trist og Tenk hvis det skjer i 2012 da?? :S. Har du stått på slalom noen gang?
. Har du sett 2012?

Få tennene hvitere?

Tro det eller ei, men nå nettopp prøvde jeg tipset naturfaglæreren min gav for noen uker siden.
Det er slik at hvis man vill få peisen (ovn) sin renere kan du vaske den med aske faktisk. Veldig ofte når det brenner i ovnen blir vinduene svarte. Et bra tips for å få dem renere er å ta litt aske og vann oppi en skål og vaske dem med papir. Da blir dem rene på et blunk! Jeg prøvde det nettopp..
Vi har også spørt naturfaglæreren vår om det går ann å gjøre det samme med tennene våre får å få dem hvitere. Han sa at det er ganske sannsynelig at det går ann. Promblemet er at jeg vet ikke helt om det er verdt det. Å få masse aske i munnen? Æssj! Kanskje det er giftig? Haha.. Jeg har jo ikke prøvd det, men kanskje?
Før:


Etter:


. Vet du om det går ann å vaske tennene dine med aske så de blir hvitere?
. Har/Hadde du gjort det?

UKAS (Uke 3)

Uke 3:
Ukas Beste dag: Fredag! :D
Ukas Verste dag: Mandag
Ukas Høydepunkt: 80-talls konsert
Ukas nedtur: Altfor kjedelig Lørdag?
Ukas Flause: Når Cecilie klaska en gutt på raua og gikk rundt og sa til alle at det var meg.. Off!! xD
Ukas Mat og drikke: Pappas hjemmelagde knekkebrød og melk :P
Ukas Tv: Vår nye flatskjerm! :D
Ukas Film: Center Stage! (Y)
Ukas Tv-serie: Wildfire <3
Ukas Sang: Top 25 pop 2009 remix
Ukas Gode gjerning: Er mer blogging en god gjerning? xD
Ukas Person: Altfår maangen.. <3


Penger:          


Vennskap:      


Skole:              


Opplevelser:  


Været:             


Shopping:     


Alt i alt:           

HIT OR SHIT?

Hva synes du om denne? Hit eller Shit?
I looove it! :P

Hot or Not?

Det er evig lenge siden jeg har hatt det sååå, now it's the time..
Denne gangen tenkte jeg å spørre hva dere synes om røde lepper. Hot or Not?

Mareritt!

Idag våkna jeg kl 5 om natta av et forferdelig mareritt!
Gjett hva det handla om da! Jo, jeg var nemlig Spidermann.. Haha.
Det var liksom fra film nr. 1 at han han der grønne, onde fyren kom etter meg og skulle drepe meg. Jeg måtte prøve å komme meg vekk hele tiden..  Og mens jeg var mange hundre meter oppe i lufta, greide jeg ikke å få sånn spindelsvev ut fra hendene mine,. Off, det var skummelt. Det endte med at jeg ble drept av han grønne mannen da.
Traagisk slutt.... Pleier du å ha mareritt?

I Avisen??

Gjett hva! Jeg fikk nettopp en telefon om at jeg og Louise skal møtes i sentrum idag og bli intervjuet av avisen eller noe.. Tror det gjelder UKM. Har faktisk blitt intervjuet før en gang første gang jeg var med på UKM og nå skjer det igjen..
Gleder meg! :D

Bildene er fra UKM ifjord:
. Har du noen gang blitt intervjuet av avisen?

UKAS (uke 2)

Jo, jeg har faktisk tenkt å begynne å oppdatere ukas diverse ting hver mandag nå fremover.
Jeg oppdaterer den da på mandager og skriver om ting fra forrige uke..

Uke 2:
Ukas Beste dag: Freedag!
Ukas Verste dag: Tirsdag maiby?
Ukas Høydepunkt: Joakims bursdag
Ukas nedtur: Fikk ikke gå på slalom alikevell :(
Ukas Flause: Falle av sykkelen i sentrum! Hahaha, off..
Ukas Mat og drikke: Raaklett og Cola! :P
Ukas Tv: Vår nye Tv! (Flatskjerm merket "samsung")
Ukas Film: Disturbiia! (Y)
Ukas Tv-serie: Gossip Girl <3
Ukas Sang: Hungover - Kesha
Ukas Gode gjerning: Gi gitarstrenger til Joakim i bursdagsgave! :)
Ukas Person: Cecilie Goolli <3


Penger:         

Vennskap:    

Skole:             

Opplevelser:

Været:           

Shopping:    

Alt i alt:           

DISTURBIA

Ahh, søndag igjen.. Er liksom ikke så veldig glad i søndager for de er så kjipe.. Uansett, nå nettopp så jeg "Disturbia". Det frista meg bare så til å se den og den var knall bra! Den var litt skummel, spennende og gøy. Alt på en gang! Den hadde liksom en gøy handling og var så spennende.. Filmen anbefales!


Terningkast:

. Har du noen gang sett filmen?

Mislykket Pannekaker

Sist Lørdag var jeg på noe såkalt "Magma" der jeg skulle være med i tjenergruppe. Det vil altså si at jeg skulle stå i kiosk å servere og lage mat. Denne gangen skulle vi lage Pannekaker. Vi lagte 2 rører, problemet var bare at den ene var heeeelt mislykka! Cecilie skulle nemlig finne tallerkner til å ha pannekakene på, men så kom hun uheldigvis bort i saltet slik at aaaalt falt ned i den ene røra! Vi fikk jo selvfølgelig helt "hetta" og vi hadde så utrolig dårlig tid. Cecilie gjorde alt mulig for å fikse det, men problemet var at vi hadde ikke sukker. Det funket ikke så veldig bra da akkuratt. Vi hev oppi kiiilo med bakepulver, men innså til slutt at problemet var umulig å løse så det endte opp med at vi måtte kaste hele røra..... :(  Vi er kanskje ikke verdens beste kokker akkuratt? Imotsetning til den andre røra da, så ble den faktisk helt Utmerket! :)


Får latterkraaampe av det bildet! :D

. Liker du å lage mat?
. Skjedd noe liknende med deg før?

Noe av det sykeste!

Noe av det sykeste jeg har sett er dette! Folk som hopper fra fjell og bygninger med en "Wingsuit". Noe av det jeg kaller å "leke med livet". Det hopper først fra et fjell og flyr nedover, til slutt åpner de en fallskjerm før de lander.
Faktisk kunne jeg kanskje tenkt meg det selv en gang. Tenk liksom for et adrenali-kick du får. Skummelt.... Kunne du tenkt deg dette?

Klar For UKM 2010

Gjett hva jeg gjorde idag! Jo, nemlig får noen timer siden meldte jeg meg faktisk på UKM. Meg og Louise skal Danse!
Er ikke helt sikker på hvordan det blir da, men vi dansa hvertfall idag og fant på ganske masse..

For noen måneder siden var vi helt i 100 og mente på at vi skulle danse på UKM, men vi har nesten aldri hatt tid til å danse og vi har bare ikke orket. Nå er det Virkelig Alvor..!
Har vært med på UKM i 3 år.. Første året var jeg 12 år og var ikke gammel nok til å komme videre. Andre året var jeg 13 og danset med 2 andre. Det var virkelig stort for vi kom VIDERE! Det tredje året kom jeg ikke videre da, men vi får håpe på det beste i år.. Danser jo egentli bare for gøy da, men det er jo alltid Stas å komme videre! :D
Dette bildet er fra det andre året når vi kom videre. Det var utrolig gøy!

. Har du vært med på UKM?
. Isåfall, har du noen gang kommet videre?

AVATAR

Igår reiste jeg, mamma, pappa og Ellisiv inn til Sandnes og så "Avatar" på Kino. Jeg må bare si at jeg synes den filmen var gaaanske bra! Det er en "Sci Fi" film og hele filmen har igrunnen bare blitt lagt foran en data. Han som har lagt filmen har også lagt "Titanic" og de har brukt hele 14 år på å planlegge filmen. Det er ikke akkuratt lite sykt da..Hahahaha.. I tillegg var det liksom en slags forsker-film på en måte, men det var ikke vanskelig å forstå. Hvis du leser handlingen av filmen skjønner du kanskje ikke så mye, men den var faktisk ikke så vanskelig å forstå når man begynte å se filmen.. Denne filmen Anbefales!
En ting til som jeg nesten holdt på å glemme! Hvis du skal se filmen, burde du helst Se den i 3D! Det får deg til å leve deg myyye mer inn i filmen..!
TERNINGKAST:. Har du noen gang sett filmen?
. Kunne du tenkt deg å se den?

Arkiv

hits