Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Følelser og Tanker

Lev Livet For Fullt

Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at du ikke angrer noe. Du tok sjangser uten å vite hvordan det ville gå. Du var deg selv uten å bry deg om andres meninger. Du gikk ut i den store verden uredd. Du var glad og spredde glede fordi du visste det ville føre til noe bra. Du elsket så utrolig stort fordi det var den beste følelsen i verden.


Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at det var verdt å leve. DET ER DITT LIV. Gjør hva du elsker, og gjør det ofte. Hvis det er noe du ikke liker, forandr det. Hvis du ikke liker jobben din, så slutt. Hvis du har dårlig tid, slutt å se på tv. Når du spiser, nyt hver bit. Åpn sinnet, armene og hjertet til nye ting og mennesker. Reis ofte. Å gå deg vill, hjelper deg å finne deg selv. Livet er for kort til å bare være en i mengden, så skill deg ut. Kle deg i fargerike klær, våg å vær annerledes. Noen muligheter kommer bare en gang, så grip dem. Vær lykkelig ved å uttrykke takknemlighet og kjærlighet. Ta vare på dine nærmeste og vis at du er glad i dem. Nyt hva sansene dine kan gi deg. Feir små ting i livet ditt. Vær positiv og erkjenn det negative. Ta vare på kroppen din. Forestill deg en god framtid. Livet handler om å møte nye folk, og det du skaper med dem. Så gå ut og skap nye ting, lev dine drømmer, og bær med deg lidenskapen.


Lev livet slik at de få sekundene du har igjen til slutt så kan du tenke over at du virkelig levde livet fullt ut. Livet er kort, altfor kort. Så lev HVER time, HVERT minutt, HVERT sekund av det.

And Love Is What It's All About

Butterfly

Would Be PerfectWorst Battle

Expect Nothing

Flip a Coin

Fears

Imagine...

Silence

Love is...

Stuck!

Life...

My thoughts...

Laughter - the most important thing

Brave, but yet Careful

Don't Lose Hope

Sometimes we put up walls...

True Love...

First love

When I`m older... and my little girl asks me who my first love was I don`t want to have to pull out the old photo album.
I want to be able to point across the room and say: "he is sitting right over there''

If you love Something...

Arkiv

hits