Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Hverdag

NY Blogg!

Jeg har nettopp startet en ny blogg sammen med 2 andre jenter!

Besøk den: http://importanceoflife.blogg.no/

Ny Piercing

.

Innkjøp fra Sverige


En eller annen sportsbutikk i Sverige - 1100,-


H&M - 299,-


BikBok - 199,-


Cubus - 249,-


BikBok - 149,-


Sportsbutikk - 399,-


Sportsbutikk - 300,-


Sportsbutikk - 300,-


Gina Tricot - 79,-


BikBok - 199,-

It's Movie Time!. Hva har du gjort i dag?

Det er ofte Fake!

Filmen forklarer vell en del. Som sagt så er det meste vi ser ofte fake. Bilder på nett, i blad, på plakater osv.. De virker så perfekte og vi tenker at vi vil bli som dem. Det fører ofte til dårlig selvbilde, men så må burde vi også huske. Det er sjeldent det er uredigert!

Harry Potter
Hadde en kjempe koselig dag i går. Var i Kvinesdal og møtte igjen folk som jeg var på leir med i fjord. Morro å se dem igjen, og hvor mye de hadde forandret seg. Planene i dag er først å ta meg en tur i heia og trene litt. Må også rydde, vaske klær og pakke litt til i morgen. Da reiser jeg til Hamar! Fytti, som jeg gleder meg.. I kveld skal jeg og noen jenter spise kveldsmat og se Harry Potter. Vi skal se første del hjemme, og dra deretter på kino for å se andre del. Blir spennende å se hvordan alt ender...

. Skal du se den siste Harry Potter?

You know that feeling when you're going to sleep and suddenly you see a spider on your wall
I går når jeg skulle legge meg, ante jeg fred og ingen fare. Jeg redde opp senga og gjorde alt klart til å sove. Idet jeg akkuratt hadde funnet den Perfekte stillingen skvatt jeg helt sykt. Gjett hva! Rett ved siden av meg var en giiiga, ekkel, drepende edderkopp! Det første jeg tenkte var 'ånei, nå eg det sikkert 10 flere edderkopper inne på rommet mitt'. Heldigvis var det bare den ene (tror jeg?). Det var hvertfall ikke én vegg som ikke var skikkelig undersøkt.

. Hater du edderkopper? :D

Drar snart til Maren

Nå stikker jeg snart til Maren! Leeeenge siden sist så jeg gleder meg. Skal overnatte hos henne fordi hun er aleine hjemme og skal passe lillesøstra si. Koos!
Åhhh, dette er absolutt mine favorittbilder av Maren. Søøøøøøt <3

. Hva skal du i dag?

Ny Mobil


På tirsdag fikk jeg en ny mobil. Endelig! Det har vært forferdelig å ikke få beskjed eller få vite hva som har skjedd i verdenen rundt meg. Særlig når jeg har kjedet meg og har virkelig hatt lyst til å finne på noe. For ca. 2 uker siden var den gamle, som jeg hadde, helt klikk. Den ville ikke slå seg på uansett hva jeg gjorde. Jeg fikk heller ikke bestilt en før i sist uke fordi jeg har vært veldig i tvil om hvilken jeg skulle kjøpe. Planen var kanskje å kjøpe en HTC, men så gadd jeg ikke alikevell. Det hadde uansett endt opp med at den hadde blitt ødelagt etter noen uker. Derfor gikk jeg heller for en billig en. Smart? JEPP.

. Hva slags mobil har du?

Finally..
Endelig er sola kommet tilbake for fullt igjen. Jeg har vært ute i hele dag og solet meg med is, kjeks og musikk. Forhåpentligvis har jeg blitt litt brunere og ikke bare rød. Om ikke så lenge skal jeg ta meg en joggetur. Off, lenge siden sist, og jeg som hadde lovt meg selv å trene nesten hver dag i ferien. Jeg skal hvertfall ikke gi opp. Senere i kveld skal jeg og noen jenter opp i heia og grille og bade. Blir kos!

. Er det sol hos deg? 

Bergen - Bilder


UTROOOOOOOOLIG GØY! Konserten var siiick bra!

I Det Siste...

Har ikke fått skrevet noen skikkelige innlegg i det siste. Tastaturet har vært helt klikk, og ja jeg inrømmer at det var min feil. Jeg var så uheldig og sølte melk på det, men vi har heldigvis fått et nytt et. Uansett, i det siste har jeg:
- Vært på fotballkamp. Pappa, Wibeche og jeg var å så Rosenborg - Viking. Utrolig morro, og det blir ikke lenge til neste gang!
- Tatt nattbad! Kaldt, men som de fleste vet så elsker jeg vann. Spiller ingen rolle om det er 30° eller -30°. Jeg bader nesten uansett.
- Vært på vg-lista. Meg og noen andre venner dro inn til Stavanger på onsdag på vg-lista. Haha, det var gøy det.. Har du gjort noe gøy de siste dagene?
(Jeg har blitt ukens blogg hos Silje)

Lørdag

Planene i dag er ikke så mange. I kveld skal jeg avsted og grille med venner og forhåpentligvis finner vi på noe gøy etter det. Ellers skal jeg ikke noe. Tror jeg tar meg en treningsøkt før det. Har spist utrolig masse drittmat i løpet av ferien, og har nesten ikke hatt tid til å trene. Derfor må jeg jo ta sjangsen når jeg har tid med det første.


Naam, jordbær og is er standard i ferien

. Hva skal du i dag?

New Shoes
Begge para er fra Din Sko

Planer For Sommerferien

  • Konserter! Var i bergen denne helga på Avenged Sevenfold. Det var helt sinnsykt! De var råbra!

  • Bø Sommerland! Husker jeg var der en gang som liten og jeg virkelig elsket det. Det finnes ikke noe bedre enn å være i en vannpark. Jeg lever for vann! Hadde jeg fått valget mellom å være menneske eller havfrue, daaa altså...

  • Festivaler! Om ikke så altfor lenge drar jeg og noen venninner til Hamar på festival. Fyttiii, som jeg gleder meg. Har vært der noen ganger før, men denne gangen skal bli absolutt den beste så langt! Kan ikke vente..

  • Fotballkamp! Jeg tror aldri jeg har vært på en skikkelig fotballkamp før? Åhh, det blir morro!

  • Oslo! Jeg har utrolig nok vært veldig lite i Oslo i løpet av livet mitt. 1 gang eller noe? Gleder meg hvertfall til å dra dit igjen. Er ganske glad i den byen.

  • Sverige! Jeg har aldri vært i Sverige før. Alltid når vennene mine har vært i Sverige, har jeg vært så misunnelig, men denne gangen er det min tur! Endelig kan jeg få kjøpt snop til en billig penge!

  • Ellers i sommer skal jeg bare slappe av, være med venner, dra på hytteturer, trene, sole meg og bli brun, bade, shoppe, ri, gå turer i skogen og spise maaaasse is.


Åhh, jeg bare vet at dette vil bli en av de beste sommerene jeg har hatt. Jeg skal virkelig sørge for at jeg ikke kjeder meg 1 minutt av ferien, men heller bare har det gøy døgnet rundt!

. Skal du noe spesielt i sommer?

Innkjøp fra Bergen

. Har du handlet mye klær i det siste?

Drar Snart

Da drar jeg om noen få timer. Åhh, gleder meg sååå! Sitter her og bare venter på at klokka skal gå litt fortere, men den går faktisk uvanlig seint. Har handla inn god mat, snop, blad og brus til togreisen. Kos! Synes faktisk å reise med tog er en av de beste transportene. Hvertfall hvis jeg er skikkelig i humør til det, som jeg er nå. Det eneste som bekymrer meg er at det kommer til å ta TIMESVIS. Vi er ikke i Bergen før kl. 14.30 i morgen. I tillegg har jeg ødelagt mobilen min, så da blir det NULL musikk. Shit, vet ikke om jeg kommer til å greie det i lengden. Jaja, jeg skal hvertfall prøve å være positiv hele turen!
Haha, litt random bilder..

. Ønske meg god tur?
(Kommentarer vil ikke bli godkjent før jeg kommer hjem) 

Avenged Sevenfold Konsert

Endelig er dagen kommet! I natt tar jeg og noen andre venner toget til Bergen. Grunnen er at på Søndag skal vi på konsert med Avenged Sevenfold. Fyttiii, jeg gleder meg villt!! For en opplevelse det blir.
På fredag, når vi kommer frem, skal vi ta Bybanen. På lørdag skal vi gå rundt i byen, handle, spise god mat, og bare oppleve Bergen. På kvelden er planene å dra på Bergens største kino! På søndag er selveste høydepunktet og dra på konserten. Gleder meg! Det finns virkelig ikke en bedre start på sommeren.... Har du vært i Bergen?

Muffins

. Hva har du gjort i dag?

SOMMERFERIE


Deilig med sol! Lå ute å solte meg både i går og i dag, og det har vært helt blå himmel. Digg!
I går var jeg og en jeng å spilte volleyball og grilte. Kjempe koselig! I kveld er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre enda. Planen er hvertfall å være med venner og leve ut sommerferien for fult! Ja, det stemmer. Har endelig fått ferie og FRI! Ikke mer skole på leenge, noe jeg absolutt trenger. Er drittlei alt som gjelder lekser, prøver og øving!
Gleder meg til lange netter, soling, grilling, bading, trening og å gå i tynne klær fremover. Nå er det faktisk ferie!

. Har du fått ferie?

Piercing

På fredag var jeg, Helene og Yvonne i Sandnes og tok piercing i navlen. Jeg husker jeg grudde meg helt vanvittig mye. Også så 'heldig' som jeg var, så måtte jeg være den som tok sist. Off! Etter at Helene og Yvonne hadde tatt, var jeg på nippet til å trekke meg fordi det så så vondt ut. Det hjalp heller ikke særlig mye når de sa det var noe av det værste de hadde opplevd. Uansett så kunne jeg ikke trekke meg når jeg først hadde reist til Sandnes, bestilt time og hele pakka.
Haha, gjett hva! Min mening er at det ikke var vondt i det hele tatt. Jeg hadde trodd at det skulle være 10 ganger verre så det var så sykt verdt det.

. Har du tatt piercing?

Weekend

For øyeblikket holder jeg på å pakke. I morgen reiser jeg nemlig på leir med venner og skal være der til søndag. Da blir det lange netter, mye soling, kanskje litt bading, ingen mobildekning og null blogging. Med andre ord: Digg! Er det noe jeg virkelig elsker så er det en helg uten mobiler, tv og internett, og heller bare bruke tid på være med venner.


Jeg drar ikke før på kvelden i morgen, så på morgenen reiser meg, Helene og Yvonne til Sandnes for å ta percing i navlen. Meg og Helene hadde jo planer om å ta sist helg, men da ble pierceren syk. Jaja, i morgen skjer det virkelig. Både gruer og gleder meg..

. Skal du noe spesielt i helga?

Jeg Døøøøøøøør...
Yeeeey, jeg kom opp i Norsk - heldige meg! (ironi) Temaet jeg fikk var noe om 'Makt og motmakt i gammel og moderne litteratur'. Helt Gresk for meg! Jeg vet ikke om jeg bare skal legge meg ned for å dø, eller faktisk prøve å gjøre noe, som bare vil bli forgjeves. Åh, jeg kan virkelig ikke vente til å bli ferdig med dette!
Senere i dag skal Yvonne ut å øvelseskjøre med scooter. Mora skal da kjøre bak henne på motorsykkel og jeg skal sitte på med mora. Haha, gleder meg! Det blir morro!

. Hva skal du i dag?

Avlyst

I går dro som sagt meg og Helene til Sandnes for å ta piercing i navlen, men gjett hva! Så uheldige som vi er så var pierceren SYK! Fytti, dere aner ikke hvilken nedtur det var. Jeg kjente med hele meg at jeg var så sykt sint. Vi reiste faktisk til Sandnes for ingen grunn! Vi gikk rundt i hele byen og spurte om det var noen andre plasser det gikk ann å pierce navlen, men enten tok de ikke eller så var det stengt. Vi kunne rett og slett ikke gjøre noe annet enn å vente til fredag. Sååå, ja, da har vi hvertfall noe å se frem til i denne uka..


 

. Har du hatt en fin helg?

H E L G
Ahh, DIGG med helg! Hele helga skal jeg være aleine hjemme. De andre skal på hytta, så Maren kommer for å sove hos meg. Blir koselig! Tror ikke hun kommer om så altfor lenge? Hun har vært i Sandnes (stavanger?) på prekast. Sånn audition greier til idol. Lurer veeeeldig på hvordan det har gått. Gleder meg til å få høre..

Planene i morgen er å dra til Sandnes med Helene for å ta piercing i navlen. Huff, jeg gruer meg. Har ikke tenkt på annet i hele dag. Hver gang jeg skal noe som jeg gruer meg til så tenker jeg alltid på det verste som kan skje. Derfor har jeg vært veldig frem og tilbake om jeg skal gjøre det eller ikke. Uansett så har jeg kommet fram til at jeg ikke skal tenke negativt, men heller bare gjøre det.
Hehe, gleder meg..

. Skal du noe spesielt i helga?

New JeansPlanene For Dagen

Det var herlig å sove litt lenge for en gangs skyld. Vi fikk fri i dag siden vi skal ha eksamen i morgen. Gruer meg ganske mye siden vi kom opp i MATTE. Det værste faget som det er mulig å komme opp i!! Jeg skal uansett prøve å gjøre mitt beste.
Planene i dag er å sette av litt tid til å kanskje øve litt, rydde rommet, trene og få besøk av jenter i kveld. Føles lenge siden vi, jenter var samlet, men det er kanskje bare min oppfatning? Koselig blir det hvertfall.

. Hva er planene deres for dagen?

Bading På Heia

Æsj, regnet plasker ned til søledammer og det er kaldt ute! Har gått rundt i joggebukse og 2 hettegensere i hele dag, og har fortsatt fryst hele tiden. Jaja, det har hvertfall ikke stoppa meg og Yvonne. Har det noen gang gjort det? Vi har nemlig gjort en ganske minneverdig ting i dag. Det starta med at vi fikk en ganske god idé på skolen i dag. Vi bestemte oss for at i stedet for å sidde hjemme å se på tv, kjede oss og ikke gjøre noe, så skulle vi heller gå ut i regnet og bare nyte det! Og ikke nok med det så bestemte vi oss for å ta en joggetur i heia i kortbukse og singlet. Det stemmer, og så harbarka som vi er, så tok vi faktisk en dukkert på toppen av fjellet i samme slengen!
TRUE STORY!!


Det var ganske kaldt og jeg holdt omtrent på å dø av kulde på veien ned igjen, men det var så sykt verdt det!

. Har du badet i år?

Innkjøp


599,-


1059,-


299,-


479,-


799,-

Alt er fra Landstil

Fikk 6 På Prøvemuntlig

Yess! Fikk 6 på prøvemuntlig i engelsk! Er utrolig glad. Det er min første 6er jeg har gått noen gang! Helt topp!
Planene i dag er å ta en ridetur snart, og trene litt senere. I kveld skal vi feire at jeg fikk min første 6er (haha) så da bestiller vi sikkert kebab og ser en film eller noe.. Av og til digger jeg virkelig torsdager!


Haha, litt komisk bilde..

. Liker du å ha framføringer?

Prøvemuntlig

Disse to dagene har gått til øving til prøvemuntlig. Det stemmer, i morgen skal jeg snakke om 'Utfordringer' i 20 minutt, på ENGELSK. Faktisk så både gleder jeg meg og gruer meg litt. Tror det kommer til å gå nokså bra. Er ferdig med å skrive det jeg skal ha så nå gjenstår bare litt øving.
Resten av kvelden skal jeg trene, dusje, se forskjellige drama-serier og øve litt. Skal ikke på skolen før halv tolv i morgen, så jeg trenger ikke å legge meg så veldig tidlig heller... Herlig!. Hva skal/har du gjort i dag?

LangHelg

LANGHELG! Jeg kan ikke si noe annet enn at det blir digg. Ikke mer skole denne uka var akkuratt det jeg trengte. Er utrolig lei av alle prøvene og tentamene. Vi hadde mattetentamen i går og nynorsk i dag. Er deilig å være ferdig med det!
Planene i dag er å trene litt og kanskje være med venner senere. 

. Har du hatt mye tentamener i år?

Lets Talk About HAIRI det siste har jeg fått ganske slitt hår. Kanskje det skyldes fordi jeg ikke har klipt det på over 1 år. Ja, du hørte rett! Sist jeg klipte det var i fjord noen dager før konfirmasjonen min.De første årene på barneskolen hadde jeg hår ned til rumpa. Jeg husker at jeg var utrolig misfornøyd med det! Det var alltid så stress med det lange, tykke håret, så jeg bestemte meg for å klippe det. Ble ganske forandra, men jeg likte det!
Nå som jeg har blitt større har jeg forandra litt mening igjen. Jeg har nemlig lyst på det lange håret tilbake, så jeg holder på å spare. Derfor har jeg endt opp med å ikke klippe det på 1 år. For meg har det funket ganske bra og det har blitt mye lengre. Frisører anbefaler jo å klippe det nesten hver måned hvis man skal spare, men på meg har det hvertfall funket uten noen klipp. Det er heller ikke så sinnsykt avorlig slitt, men jeg kan se at jeg virkelig må få stusset tuppene. På Lørdag skal jeg stripe og klippe det.. Klipper du deg ofte?

F R E D A G

Nå har jeg nettopp komt hjem fra en treningsøkt med pappa. Ganske tungt, men det var vel verdt det. Planene for i kveld er ikke lagt enda. Skal sikkert være med venner og finne på noe. Orker hvertfall ikke å sitte hjemme og kjede meg.
Tanken på at det er fredag i dag og 2 tentamener er overstått er digg! Endelig helg igjen!


Verdens skjønneste katt

. Hva skal du i helga?

Øvelseskjøring FAIL

Okei, så var det noen uker siden det skjedde, men jeg har bare ikke hatt tid til å skrive om det før nå.
Som sagt, jeg husker ikke helt hvilken dag det var, men det var hvertfall da en av de store opplevelsene mine skjedde. Jeg satt meg nemlig bak et bilratt for første gang. Pappa kom for å hente meg, Anne Turid og Yvonne. Helt plutselig spørte jeg ganske spontant om jeg kunne få kjøre hjem. Jeg fikk selvsagt lov, men det ble ikke helt som forventa. For å si det slik, så måtte de som var passasjerer ha ganske god tålmodighet. Hvis jeg skal være HELT ærlig så innrømmer jeg at jeg kjørte opp en lang oppoverbakke i 1. gir, hehe. Det var også en sopebil som tok oss igjen, utrolig nok?!Jaja, første gang kan jo ikke være den beste? Jeg har hvertfall planer om å øve mye så ikke andre folk måtte passe seg når jeg kommer kjørende. Som om det noen gang ville skjedd? Haha.
Det var foressten noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge. Kan ikke huske sist jeg har vært så redd og ledd samtidig. 

. Har du kjørt bil før?

Ferien Går Mot Slutten

Siste dag i påskeferien allerede? Det har gått altfor fort. Den starta jo nettopp? Jeg har gjort noe hver dag i denne ferien. Det har vært den beste ferien på lenge.

Mandag: Trente jeg og grilte på kvelden.
Tirsdag: Grilte på ettermiddagen, og fikk masse besøk på kvelden. (kommer bilder)
Onsdag: Surfa hele dagen, og gikk til Andrea på kvelden.
Torsdag: Dro til Østrem og sov over på heia med en gjeng.
Fredag: Meg og Yvonne dro på ridetur i heia.
Lørdag: Tok en ridetur alene og var med venner på kvelden.
Søndag: Jeg og mange andre gikk opp til gursligruvene og grilte og koste oss. På kvelden fikk jeg besøk.. Har du hatt en fin ferie?

Ridetur

Nå har jeg nettopp vært å ridd. For en herlig tur. Det har omtrent ikke vært en dag hvor ikke har vært på tur i heia i ferien. Og alltid har det vært like fint vær! Digg!
Var utrolig lenge siden sist jeg hadde ridd. Er det noe jeg har drevet mye med opp igjennom tidene så er det hest. Fra jeg var ca. 5 år til 13 år drev jeg med hest. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg slutta. Tror det var på grunn av lite tid og sånt, men jeg har veldig lyst til å begynne igjen. Det kan være jeg skal gå på en hestelinje på vidergående så da kommer jeg hvertfall til å drive en del med det.

. Hva har du gjort i dag?

Påsketur

Bilder: Sondre Hamre

Vi hadde en fantastisk tur på heia i går og i dag. Været var helt topp og det var herlig å gå. Vi reiste opp i går og sov over til i dag. Noen sov i hytte og andre sov ute under åpen himmel. Til hvert måltid var det grilling og kos. Turen var nesten ubeskrivelig. Det var så godt å komme seg litt vekk. Alle var i godt humør og fint vær hele tiden. Helt ærlig så var det omtrent bedre å sove ute enn å sove hjemme i ei seng.
Sier 4 ord: En utrolig bra Påsketur!

. Har du vært på påsketur i ferien?

Hjemme ALENE

Om ikke så lenge stikker jeg for å grille og kose meg med venner. Litt kjipt at det er overskyet, men heldigvis regner det ikke. Er nokså god temperatur ute også. Etterpå får vi se om vi finner på noe. Det er jo ferie såå..
Jeg er alene hjemme fra i dag til fredag. Alle er på hytta så meg og Lennart er igjen hjemme. Herlig! Alltid gøy å være alene uten foreldre. Hvem er vel ikke enig?


. Hva skal du i dag?

Nyter Ferien

Endelig ferie! Har veldig mange planer til ferien - noe som jeg elsker! Det skal virkelig ikke bli en dag hvor jeg kjeder meg. Dessuten har de meldt nydelig vær hele uka. Herlig!
Mandag: Trening og solarium. Grilling på kvelden.
Tirsdag: Være med venner hele dagen, og få besøk på kvelden.
Onsdag: Surfing
Torsdag: Ri på langtur med Yvonne.
Fredag: Kanskje ta en ridetur på dagen, og være med venner på kvelden.

Kan ikkje gjøre noe annet enn å glede meg hver dag for hva jeg skal gjøre neste dag. For en super uke!


. Hva skal du i ferien?

WANTED - Sommerklær

Aner ikke hvor lenge jeg har ønsket meg det nå, men av en eller annen grunn glemmer jeg alltid å kjøpe det. Hver gang jeg drar for å handle klær surrer hodet mitt helt, og jeg glømmer hva jeg egentlig må ha. Jeg kjøper heller bare det som er fint. I år skal jeg ta meg sammen, og holde meg til handlelista.


Bikini fra H&M. Trenger virkelig en ny bikini i år. Kanskje 2?


Debbie Pants fra Bik bok. Vil ha til sommeren!


Jumpsuit fra Nelly.com. Har alltid ønsket meg en slik, men har aldri fått kjøpt det. Skal virkelig få kjøpt til sommeren.


Nye ringer. Disse fra H&M.


Dongeri Shorts fra H&M. De fra i fjord er helt slitt. Må huske å skrive det ned på handlelista!


Body er et must have. Det blir jo brukt til det meste. Har selv utrolig lyst på! Denne er fra Bik Bok.


Solbriller! Har ganske mange solbriller, men jeg bare elsker å kjøpe nye. Det er jo alltid stas å gå på en butikk og prøve nye solbriller. Tror jeg trenger noen nye i år også.


Som dere sikkert ser så har jeg planer om å dra på handletur om ikke så lenge. Derfor har dagen min gått til å bla gjennom butikker på nettet og se hva jeg trenger. Disse ble noen av favorittene. Kan virkelig ikke vente med å få kjøpt nye klær til sommeren..

. Noen andre enn meg som har planer om å kjøpe sommerklær?

MUK

I kveld er planene å dra på en liten konsert. Folk skal spille, synge og danse. Jeg skal selv være med på 3 danseinnslag. Gleder meg. Tror det kommer til å gå nokså bra, men er samtidig litt redd for å dumme meg ut. Et av danseinnslagene skal ha litt humor i seg, men er ikke sikker på om det blir morsomt. Jaja, det får gå slik det går.. Har hvertfall planer om å ta en del bilder så dere kan få se hvordan kvelden var.
Været er helt herlig ute. Føles som om jeg kunne gått i shorts og bikini. Merker sommeren nærmer seg..

. Hva skal du i dag?

Trening og Solarium


Kreativ overskrift må jeg da si.. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og solarium. Herlig! Har planer om å lage en rutine om hvor mange ganger jeg skal ta solarium før sommeren slik at jeg kan bli litt brun i år. Jeg kan enda huske i fjord når alle vennene mine gikk rundt med solbrune kropper, og jeg så ut som et lik. Det skal ikke skje i år..
Om ikke så lenge stikker jeg ut med noen venner. Er allerede sent ute så jeg tror jeg må gjøre meg klar snart.

. Hva har du gjort i dag?

S O L


Herlig vær fremover..

Nå har jeg nettopp kommet hjem. For et herlig vær det har vært i dag. Solen steiker og det er helt blå himmel. Nesten helt skyfri. Slike dager som dette kunne jeg vært ute hele dagen. Ingenting er bedre enn å dra på heia, bade og sole seg ute på en dag som denne.
I dag hadde vi matteprøve i de 2 første timene. Sier 3 ord: Det gikk rævva! For det første ble jeg ikke ferdig. For det andre brukte jeg en halv time på en oppgave som jeg ikke greide uansett. Gruer meg til å få den tilbake..
Om ikke så lenge stikker jeg for å trene. Blir deilig å komme seg ut igjen. Før jeg stikker tror jeg at jeg skal se en episode av Paradise. Fikk ikke sett episoden i går.

. Har du fint vær?

Hjemme Igjen

Har hatt en kjempe morro helg. På fredag reiste meg og noen venner på hytta. Da vi var kommet fram lagte vi mat, spilte spill, så norske talenter og koste oss. Vi la oss ikke før i 6-tiden på morgenen, så det ble nokså lite søvn. På Lørdagen var planene å dra til byen, men butikkene stengte nokså tidlig så vi droppa det. Vi tenkte også å spille golf, men selvfølgelig var det stengt. I stedet for var vi bare på hytta og slapte av. Været var helt nydelig så vi lå ute og solte oss og masserte hverandre. Herlig! På kvelden lagte vi verdens beste middag, og koste oss.

Jeg glemte kameraet, så dette var omtrent det eneste bilde som ble tatt. Av: Cecilie

Har spist veldig masse dritt mat denne helga så nå tar jeg meg en tur og trener. Etterpå stikker jeg ut med noen venner.

. Har du hatt en gøy helg?

H Y T T E T U R

Om ikke så lenge drar jeg og noen venner til Kvinesdal på hyttetur. Gleder meg enormt! Har planlagt masse av dette for lenge siden, men vi har alltid utsatt det. Vi var nesten helt sikre på å dra sist helg, men så kunne vi ikke alikevell. Derfor er det nå planlagt at vi SKAL dra denne helga. Fytti, det blir så gøy. Vi skal være der helt til Søndag så det blir null blogging i helga. Herlig med fri!


. Hva skal du i helga?

Torsdaaaag

Om ikke så lenge stikker jeg ned til sentrum for å danse med Cecilie. Håper jeg orker. Har vært veldig trøtt i hele dag, noe som jeg ikke skjønner fordi jeg la meg tidlig i går og på tirsdag. Uansett.. Det er torsdag i dag! Liker ganske godt torsdager for da føles det allerede som om det er helg. Denne uka har gått vanvittig fort. Kanskje fordi jeg har gjort noe gøy hver dag omtrent? Har nesten ikke vært en gang jeg har kjedet meg..


Som jeg sa i går så hadde jeg tenkt å se Charlie St. Cloud, men jeg fikk ikke tid. Hadde en del andre ting å gjøre så jeg skal heller se den i kveld. Da har jeg noe å se fram til i kveld også..

. Hva skal du i dag?

En Gøy Uke

De siste dagene har jeg hatt det utrolig gøy!
På mandag feirte vi bursdagen til Yvonne. Ellisiv hadde bakt kake som hun tok med seg på skolen. Klokka 16.00 gikk meg, Zorana, Andrea og Yvonne til Varden. For en herlig tur. Det var en del snø i heia, men vi hadde det supert. Når vi kom hjem bakte vi enda mer kake. Andrea bakte muffins, og vi så film. En av de beste dagene på lenge..


I går ble Maren med meg hjem. Vi så film - Saw 7 nok en gang. Ganske grusom film, men av en eller annen grunn frister det alltid å se Saw filmene. Etterpå stakk vi og trente.
Nå er jeg nettopp kommet hjem igjen fra trening, haha.. Er ganske utslitt så tenkte jeg skulle sette på en film. Har planer om å se Charlie St. Cloud. Virker som en ganske bra film..

. Har du hatt en gøy uke så langt?
. Har du sett Charlie St. Cloud? 

Gratulere med dagen Yvonne!


Gratulera så mye me dagen, Yvonne - Nok ei gång! Eg digge deg så stort! De fins ikkje ein dag når eg e me deg og me ikkje ler sammen. Du e verdens morsomaste! E heilt ufatteli gla i deg Yvonne Marie Kuder <3

Robot Boys!

Det er noe av det sykeste jeg har sett! At de klarer å få det til å bli så virkelig. Hver eneste bevegelse. Alt er på likt!
To gutter fra danmark som vant 'Denmark got Talent 2008'. For et TALENT!

Anbefaler dere sterkt å se videoene:

(Dansen begynner 1:50)

. Hva synes dere?

Uka

De siste dagene har vært skikkelig morro. På tirsdag var meg og Yvonne å trente i evigheter. Ble sykt stiv dagen etterpå. I går var jeg og mange andre venner på konsert. Synes det var helt okei. Hadde nok veldig store forventninger, men det var jo morro for det om.
I går fikk jeg også svar fra skolen jeg hadde søkt på i lyngdal. Søkte på idrett, men er ikke kommet inn på førstevalget. Er på ventelista for øyeblikket, men kom inn på naturbruk. Har kanskje tenkt å gå hestelinja så det kan jo bli gøy..
Mamma har nettopp lagt brownies. Ville prøve en forandring så hun tok sjokoladebiter på toppen. Nam!. Har du gjort noe morro denne uka?

Mandag

I dag hadde vi heldagsprøve i nynorsk. Fy søren så dårlig det ble. Tror aldri jeg har skrevet noe så dårlig før. Jeg skrev en fortelling om utdanning. Av en eller annen grunn virka historien mye bedre oppi hodet mitt enn når jeg fikk det ned på arket. Mangel på null fantasi! Niks. Null. Nada.
Om ikke så lenge stikker jeg for å trene. En uke siden sist så det blir herlig! I kveld er planene å se film med Ellisiv og Yvonne. Tror vi skal se Saw 7. Æhh, jeg som blir så redd av ingenting og nå skal jeg se en film med 18 års grense. Har sett 1'en og 2'en. Geniale filmer, så jeg må se den siste også.. Wish me luck!. Hva skal du i dag?

Hahaha, Jeg Dør!!

Hahahaaa..

IKKE MER SNOP!

Dette året hadde jeg egentlig store planer om redusere sukker inntaket mitt. Hadde tenkt å ikke spise så mye snop og godteri og jeg hadde trodd jeg skulle klare det, MEN det har gått ekstremt dårlig! Med en gang jeg tar en sjokoladebit greier jeg ikke å begrense meg. Jeg spiser rett og slett til jeg føler at jeg må spy. Derfor har jeg nå bestemt meg for en ting. Jeg skal ikke spise snop i hele april og mai. Når jeg sier snop mener jeg; Sjokolade, godteri, chips og kjeks. Ja, jeg vet. Synes det er ganske sykt jeg også, men jeg SKAL klare det!


. Har du noen gang holdt deg fra snop?

Mer Snø. Er det snø hos deg?

HELG

HELG!!
Denne uka har gått vanvittig fort. I går var det mandag og allerede i dag er det fredag. Ukene har gått ganske fort i det siste. I dag har jeg tenkt å trene og har lyst å finne på noe morro i kveld. Er ganske mange som skal reise bort i helga, så jeg håper at vi som er igjen finner på noe gøy.
Stilen jeg skrev i går tror jeg ble nokså bra? Fant heldigvis ut hva jeg kunne skrive om til slutt. Skrev om en mann som skulle på date, men så gikk alt gale.. Haha, gleder meg til å få den tilbake.


. Synes du uka har gått fort?
. Hva skal du i dag?

Skriver Stil

Akkuratt nå holder jeg på å skrive stil i nynorsk. Skal levere den i morgen og har nettopp begynt. Vet ikke helt hvordan dette skal gå. Har skrevet så mange stiler i det siste så jeg føler jeg helt tom for idéer. Alle er oppbrukt.
Jaja, jeg har hvertfall fått en del hjelp av folk så jeg er nokså godt i gang. Har en anelse om hva jeg kan skrive om, men det forundrer meg ikke om dette kommer til å ta hele natta.... Liker du å skrive stil?

Stress

Planene for dagen er å lage middag nå, trene etterpå og slappe av i kveld. Ganske normal dag som vanlig. Må også øve på tysk leksa som vi skal fremføre i morgen! Æh, tysk er absolutt det værste faget. Nå fremover blir det altfor masse å øve på. Skal ha framføring i norsk, bli ferdig med nynorsk stilen til fredag, heldagsprøve i nynorsk på mandag, og engelsk referat. Blir gal av å tenke på det! Jaja, det beste er vel å begynne så raskt som mulig å øve..


. Hva skal du i dag?
. Har du mye lekser, prøver osv..?

Mandag - Starten på en ny uke

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste. Jeg har bare ikke orket å blogge så mye i helga, fordi sannheten er at jeg har hatt bedre ting å gjøre. Uansett, skal skjerpe meg nå..
Har nettopp kommet hjem fra trening. Føler allerede at jeg begynner å bli stiv. Tanken på at det er mandag i dag er forferdelig. Sykt så fort helga har gått. Det var jo nettopp fredag, og nå er det starten på en ny uke igjen. Jeg vil ha fri!!! Om ikke så lenge må jeg ta fram naturfagboka og begynne å lese. Må også begynne på engelskboka mi. Huff, å lese når jeg vet jeg ikke har noe valg er det verste! Jaja, når jeg er ferdig tror jeg at jeg skal se en episode av One tree hill. Må jo få noe ros for treninga mi i dag...

Haha, jeg vet, men jeg hadde ikke så god tid..

. Liker du mandager?

Torsdag


Har hatt en helt grei dag. Har egentlig bare vært hjemme og sett masse forskjellige serier og litt film. Jaja, trenger noen slike dager i blant, hehe.. Om ikke så lenge stikker jeg til Jarnes. Aner ikke hva vi skal gjøre? Er vell bare for sosialitetslivets skyld? (Er det et ord?)
(Foressten, Miriam du er kul! Haha, fornøyd?)

. Hva har du gjort i dag?

Tirsdag


Ganske random bilder egentlig. Han var bare så søt når han lå å sov i stad..

I dag hadde vi Engelsk stil på skolen. Vi skulle gjøre 2 små oppgaver og skrive en stil. Oppgavene aner jeg ikke hvordan gikk. Skjønte ikke helt oppgavene, men får håpe jeg gjorde noe rett. Stilen ble på 8 ½ sider. Lengste stilen jeg har skrevet noen gang, men jeg vet ikke om den var noe god, hehe...

Om ikke så lenge har jeg tenkt å gå ned å trene. Planene er egentlig å bare trene mandag-onsdag-fredag-søndag, men siden meg og Yvonne bare tok vekter i går så stikker jeg heller ned å tar med en tur på tredemølla etterpå. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg til Yvonne og se Istid. Haha, digger den filmen! Syns de fleste filmer er best på engelsk, men Istid er faktisk best på norsk. Sid utmerker seg spesielt! Så skjønn og morsom. Hadde det vært en person kunne jeg ærlig giftet meg med ham! Etter filmen er det Paradise Hotel..

. Hvor lang er den lengste stilen du har skrevet? (Haha)
. Liker du Istid?

Farging Av Hår

Akkuratt nå sitter jeg på skolen og har forbereding i engelsk. Ganske slækk.. Skal ha heldagsprøve i morgen.
Om 2 timer stikker vi hjem. Meg og Yvonne skal farge håret til Ellisiv. Planene er at det skal bli brunt, men det hadde ikke akkuratt forundret meg hvis det ble noen andre farger enn planlagt. Har aldri farget hår før, så det kan bli spennende. Klokka seks skal meg og Yvonne trene og halv 10 er det paradise hotel som står på programmet! :D

Haha, random bilde..

. Har du farget hår før?

Ferien er OVER

Bilde tatt av: Andreas

Æææh, allerede i morgen er det skole igjen. Kjenner på hele meg at jeg bare ikke orker. Det har vært altfor herlig med ferie. Jeg har hvertfall hatt en bra avslutning på ferien. I går var jeg, Andreas og Ellisiv på slalom i Tjørhomfjellet. Utrolig morro! Kommer virkelig til å savne det når det begynner å gå mot vår. Det er så gøy! Når jeg kom hjem stakk jeg til noen venner og så film. Paranormal activity 2 faktisk, eller deler av den. Skal aldri se den igjen! 1'en var ikke så aller verst, men denne var forferdelig! Hadde egentlig planer om se enda en film aleine når jeg kom hjem igjen, men jeg klarte det bare ikke. Var altfor redd! Jeg har kanskje lært at jeg ikke må se slike filmer, eller?

. Har du hatt en fin helg?
. Liker du å se skumle filmer?

Slaaalom


Holder på å sovne hvert minutt. Er altfor trøtt etter bare å ha sovet 5 timer i natt. Om ca. 1 time drar jeg og noen andre venner på slalom til Tjørhomfjellet. Gleder meg! Er veldig lenge siden sist jeg har vært der, og jeg elsker de bakkene! Håper at det kanskje blir litt fint vær utover dagen, hvertfall ikke regn! Tror de har meldt overskyet, men det går sikkert fint det.
Planene for kvelden har jeg ikke lagt enda. Håper det skjer noe morro. Orker ikke å være hjemme på en lørdags kveld, hehe..

. Hva skal du i dag?
. Er det fint vær der du bor?

Kveldsmat

Hadde som sagt besøk i går. Vi hadde kveldsmat, snakte om alt mulig og koste oss.
I dag har jeg vært å trent med Yvonne i 3 timer, og nå sitter vi her og ser Norske Talenter med dip og grønnsaker. Kos!

. Hva har du gjort i dag?

Skoleboller. Liker du skoleboller?

Ferien Tar Snart Slutt...

Har hatt en ganske slapp dag. Bare lugget på sofaen og sett på forskjellige program på tv. Tanken på at ferien snart er over er ganske kjip. Det har vært så herlig å sove lenge og vær våken til sent på natta. Å besøke venner og snakke og se film til sent på kveld har vært digg! Skal få besøk av noen venner i kveld også. Kos! Holder på å lage skoleboller nå så får håpe jeg blir ferdig til de kommer..


. Hva har du gjort i dag?
. Har du hatt en fin uke?

Paradise Hotel

Jeg hadde egentlig planer om å ikke se Paradise Hotel i år, men jeg klarte bare ikke å dy meg. Har sett de to første episodene og er allerede hekta.. Selv synes jeg det egentlig er skikkelig teit. All dramatikken osv. Kunne aldri tenkt meg å vært med på det selv, men det er noe i meg som ikke får meg til å slutte å se på det.
Har allerede fått meg noen favoritter. Håper hvertfall Madelen kommer langt og jeg har noe for han Ole Christian også.. Jaja, gleder meg til å se resten!. Følger du med på Paradise Hotel?
. Har du fått noen favoritter?

Vinner av Vurdering

Vinneren av vurdering ble Helene! (http://heella.blogg.no/)


Header:
Jeg liker headeren. Selv om det ikke er noe bilde, og det bare står tre ord så synes jeg den passer ganske godt. Kanskje det kan bli litt kjedelig. Det første man legger merke til når man skal lese en blogg er jo headeren. Da blir man litt mer tiltrukket av bloggen hvis det er et bilde, men jeg liker headeren din!
Karakter: 4+


Design:
Du har et ganske enkelt design, noe som jeg liker. Hadde det vært altfor masse farger og masse rot så hadde jeg bare blitt gal av å lese den. Jeg synes fargene og utseendet er kjempe fint.
Karakter: 5+


Skrivemåte og bilder:
Innleggene dine er fine. Du varierer mellom mye og lite skrift, noe som er bra. Bildene dine liker jeg veldig godt og de har god kvalitet. Jeg må også tilføye at det er veldig bra at du skriver om forskjellige ting. At du ikke bare skriver om hverdagen din, men også har gjettekonkurranse og får oss til å delta med i bloggen din (hvis du skjønner)... Du skriver også veldig feilfritt!
Karakter: 6


Konklusjon:
Bloggen din i helhet liker jeg utrolig godt. Oversiktlig og fin! Du tar fine bilder og bilder av deg selv, noe som fenger lesere! Sier bare at du har fått en ny leser ;)

Karakter i helhet: 5+

. Leser du bloggen til Helene?

Vil DU Bli Vurdert?

Tenkte jeg skulle vurdere en blogg. Har aldri gjort noe slikt før så dette blir som sagt første gang.
Bli med og du blir kanskje vurdert! Bare skriv bloggen din unger i kommentarfeltet! Og hvem vet, kanskje jeg blir fast leser av bloggen?

Lørdag - Søndag

Har hatt en super helg. Var alene hjemme så jeg hadde masse besøk, var med venner og Maren sov over hos meg hele helga. Vi så en del film og koste oss. Fikk også kjøpt min første pakke med påskeegg - NAAM! På søndag dro jeg til Bjørnestad på slalom med noen venner. Merka jeg har blitt litt bedre siden sist og det var bare helt ekstremt gøy. Har planer om å dra til Tjørhomfjellet en dag senere i ferien eller til helga. Gleder meg!


Omtrent det eneste bildet jeg har tatt i heeele helga, haha...

Nå må jeg stikke. Skal til Cecilie fordi vi har FERIE!!

. Har du hatt en fin helg?

HelgHadde en super kveld i går. Var først å trente med Yvonne i 3 timer, så stakk meg og Maren hjem. Vi så film, tok bilder og koste oss. Planene for i dag er å se 'Piranha'. Så den på kino for ikke så lenge siden. Hadde ikke så store forventninger til filmen, men den var faktisk ganske bra så jeg lånte den på biblioteket. Vi skal også lage brownies. Den kaka er virkelig bare best. Og i kveld får vi besøk! :D

. Hva skal du i dag?

FERIE

YEEEEES! Endelig har vi vinterferie! Hele denne uka har jeg misunnet alle som har hatt ferie. Er veldig skolelei så jeg har bare ventet på dette øyeblikket. Endelig er det her! Kan sove lenge og være med venner mens de andre er på skolen. Love it! Har planer om å reise opp til Bjørnestad i ferien også. Herlig!

I dag slutta jeg klokka 11 på skolen. Vi hadde heldagsprøve i norsk og jeg ble ferdig allerede da. Fikk altså veldig tidlig ferie. I 4 eller 5-tiden skal Yvonne og meg trene og i kveld får jeg besøk av Maren. Er alene hjemme denne helga så det blir en DIGG helg!

. Har du ferie neste uke?

Dilla På Bøker

Yvonne stakk nettopp. Vi så '13 going on 30'. Ganske morsom film - en av mine favoritter!

Har hatt en ganske koselig dag. Vi hadde bare fire timer på skolen. I de to første hadde vi matteprøve og i de to siste satt vi for det meste på data og leste sakprega tekster. Da jeg kom hjem leste jeg ut boka mi som jeg lånte på biblioteket for en uke siden. Det er en serie så jeg skal låne bok nr. 2 i morgen. Gleder meg. Har fått ganske stor interesse for bøker i det siste. Aner ikke hvorfor. Før leste jeg aldri og nå gleder jeg meg til å lese hver dag jeg kommer hjem fra skolen.


. Liker du å lese bøker?
. Har du noen bøker å anbefale?

Nytt Design

Har endelig fått lagt meg nytt design. Tok eeeevig, men er ganske fornøyd nå. Hva synes du?

Skitur

Har hatt en helt super dag. Vi var på slalomtur med klassen på Bjørnestad. Været var helt nydelig og alle var i topp humør. Perfekt! Vi var ikke så få heller, og jeg er fast bestemt på at jeg skal opp der en gang til i neste uke.

Må nok tilbake og øve litt på matteprøven vi skal ha i morgen. Kan ikke en dritt og har ikke øvd så veldig masse heller..
Foressten så har jeg tenkt å lage nytt design i morgen. Er så lei av det gamle..

. Har du hatt en fin dag?

Gamle Bilder

Savner den tida...

. Savner du din barndom?

Bildeserie - Yvonne


Hahaha, random..

Hadde bare veldig lyst til å legge ut noen av bildene jeg tok av Yvonne i går. Digger den jenta. Stiller alltid opp når jeg er i bilde-humør!

BIFF

Hadde en kjempe koselig lørdag i går. Var med venner, så masse film og meg og Yvonne var ikke i seng før klokka 6. Høydepunktet var nok maten. Vi hadde biff! Utrolig godt. Fløtegratinerte poteter, soppstuing, grønnsaker og god saftig biff - herlig!

Som sagt hadde jeg besøk av Yvonne. Rett før hun gikk i dag tok vi helt av med kameraet. Tok tusen bilder av henne. Utrolig morsomt!
Planen var egentlig at hun skulle komme tilbake snart slik at vi kunne se 'Inception'. Akkuratt nå er hun i stallen så jeg får nok bare vente og se...
Haaahahahahaahaha

. Liker du biff?

Gårsdagen

Hadde en morro dag i går. Når jeg kom hjem lagte meg og Semine muffins. De ble faktisk ganske gode! Litt senere gikk meg og Yvonne å trente. Vi var der i 3 timer! Føltes ganske herlig etterpå, haha. Da jeg kom hjem hadde vi reker, ferske reker! Nam, det var godt! Var veeldig lenge siden sist. I 9 tiden gikk jeg til Jarnes. Vi så film og koste oss. Herlig fredag!


Semine søta :D

. Liker du reker?

Herlig Uke

Denne uka har vært helt utrolig bra! For det første har vi ikke hatt så mange timer fordi vi har øvd på dansen som vi skulle framføre. Det gikk foressten veldig bra. Alle har også vært i veldig godt humør og det får meg i godt humør. Har fått fine meldinger fra folk og alt har bare vært så positivt. I går lånte jeg film på biblioteket: Inception og Piranha. Blir hvertfall film på meg i helga. Har sett Inception en gang før - for en film sier jeg bare! Utrolig bra, men veldig avansert, haha. Så også Piranha på kino. Likte den veldig godt!
I helga skal jeg sove hos Maren. Gleder meg! Vi skal som sagt se maaaaasse film og kose oss!


Jaja, nå må jeg tilbake til arbeidet. Meg og Semine lager sjokolademuffins! Naaaam... Jeg bare elsker å komme hjem fra skolen og lage god og usunn mat, haha! :P

. Har du hatt en bra uke?
. Er du like glad i usunn mat?

Vegetables


Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så sulten at jeg kunne spist hva som helst. Tror jeg kanskje hadde spist litt for lite? Uansett så bestemte jeg meg for å skjære opp masse grønnsaker og kylling. Mikste det sammen, steikte det og hev litt saus på. Utrolig godt! Noe av det beste jeg vet er å steike grønnsaker! Sunt og samtidig godt!

Om ikke så lenge stikker jeg ned og trener litt sammen med Yvonne. Blir herlig å få trent igjen! Føles som evigheter siden sist. Når jeg kommer hjem står pizza på menyen og har tenkt å se 'The Notebook'. Utrolig søt film!

. Hva er din favorittmiddag?

Åpen Skole

Har vært en ganske herlig skoledag. I 1. time hadde vi klassens time så da bare slappet vi av igrunnen. De to neste timene gikk ganske fort så var det mat. Etter det hadde vi en time til med teori som også gikk ganske fort, og i de 2 siste timene hadde vi generalprøve. Klokka 6 i dag skal vi nemlig ha en åpen dag på skolen vår. Foreldre og venner kan kåmme å se hvordan vi har det. Alle elevene har fått beskjed om en plass de skal være og hvilket fag de skal ha. Jeg fikk musikk og skal danse. Meg og Gunn-Hild skal danse sammen dansen vi hadde på UKM.
Gruer meg litt. Det blir liksom ikke helt det samme uten lyseffektene og i tillegg må vi danse på en veldig liten plass. Jaja, vi skal hvertfall gjøre det beste ut av det! :D

Bilder fra når vi dansa på UKM


Kan jo egentlig legge ut en video fra når vi dansa på UKM med det samme. Alt ble ikke helt vellykket på grunn av få øvelser og en del var ganske useriøst, haha. Vi var egentlig bare med får morro..

Bonus: Spol fram til 4:56 og du får deg en god latter!!!

. Hva skal du i dag?
. Har dere hatt åpen skole noen gang?

Verste dagen i uka ble den beste!I hele dag har jeg vært oppi skæven med Maren. Vi begynte å gå i 2 tiden og var der i hele 3 timer. Vi lagte bål - ja, dere hørte rett; VI lagte et gigantisk bål sammen! Vi tok også bilder, spiste og snakket om alt mulig. Har ikke hatt en så gøy søndag på leeeeenge. Søndager er som sagt alltid den kjipeste dagen i uka, men denne søndagen var faktisk den beste dagen i uka! Vi stoorkoste oss.
På veien ned igjen rant vi på kjelke, haha. Det ble noen knall og fall, men fytti så utrolig gøy! Lenge siden jeg har akt. Har nesten ikke gjort det i hele vinter.. Jaja, ingenting er bedre enn en tur på heia i nydelig vær!! :D

. Har du hatt en bra søndag?

Ut på Tur!

Hadde en kjempe bra dag i går. Var med venner og koste meg. Topp!
Planen var egentlig at meg og Maren skulle gå på tur opp i heia og kose oss, men vi fikk aldri tid. Dessuten hadde det blitt en nokså hastetur siden jeg skulle være hjemme til klokka syv. Derfor har vi heller tenkt å gå i dag. Blir kos. Det fins nesten ikke noe bedre enn å gå på tur på en søndag. Hvertfall med et så herlig vær som vi har i dag. Digg!
Jaja, må gjøre meg klar og lage noe mat så stikker jeg snart.. Ha en fin søndag! ;)

. Hva skal du i dag?

Bursdagselskap

. Hva gjorde du i går kveld?

Kulde

Jeg fryyyyyser til døden. Jeg som trodde det gikk mot vår, har nettopp funnet ut at de har melt veldig kaldt vær fremover. Snøen var jo nesten var borte, så begynte det å snø igjen. Jaja, jeg har egentlig ikke så veldig i mot det. Er ganske glad i snø og jeg kunne godt tenkt meg fler dager opp i trekket. Man må jo nyte vinteren mens den er her. De fleste vil jo savne snøen når det det blir sommer..
I dag har jeg ikke så mange planer. Tror jeg skal ta meg en tur å trene senere, men ellers bare slappe av. Er ganske gira på film så kanskje jeg skal ta ringerunden etterpå og spørre om noen blir med, hehe..

. Liker du vinteren?
. Hva skal du i dag?

SLiker du S'er?

LANG Tirsdag


Denne dagen varte evig! Skolen har gått så utrolig treigt. Endelig er den over hvertfall..
Planene i dag er å trene med Yvonne. Har lagt et nytt treningsprosjekt som jeg skal prøve å følge. Har gjort det en del ganger før, men det har alltid blitt til at jeg bare gir opp. Denne gangen skal jeg virkelig greie det!
I kveld skal jeg og noen andre venner til Ellisiv. Blir koselig! Er lenge siden vi har vært samlet så det blir morro! :D

. Hva skal du i dag?

I det siste....

Leeeeeenge siden sist. Sannheten er at jeg bare ikke har orket å skrive noe denne siste uka.. Har ikke hatt så mye tid på grunn av masse skolearbeid. Har også vært med venner og vært en del borte. Jaja, jeg skal prøve å skjerpe meg.
Sist helg var jeg i Stavanger på impuls med Cecilie, Zorana og Ellisiv. Veldig morro! Vi var på konserter, i byen og handla og bare koste oss. Jeg fikk kjøpt 4 plagg for under 300 kr!
I dag fikk vi også karakterer i norsken etter vi hadde fremvisning om Ivar Aasen. Jeg liker virkelig ikke den mannen, mest av alt fordi han fant opp det kjipeste språket; nynorsk! HATE IT!!! Uansett så er jeg ganske fornøyd med karakteren 5/6! :D

Ellers har det vært utrolig kjipt vær i det siste. I dag blåste det noe helt sykt! Veien er også helt isete og jeg har ikke bare falt 1 gang på sykkelen.. Kan virkelig ikke vente tik sommeren... Har du gjort noe morro i det siste?
. Vil du ha sommer?

Helg

Denne helga blir en av de beste på lenge! Om ikke så lenge skal jeg ned til sentrum for å danse og tøye. I kveld er det nemlig UKM. Gleder meg ganske, men gruer meg også. Etter UKM tar meg og Ellisiv toget til stavanger. Skal være med på noe som heter Impuls. Vi skal være der til søndag. Har hørt ganske masse positivt om det, så jeg gleder meg som en liten unge. For en herlig helg det skal bli!

Ønske oss lykke til på ukm?

Generalprøve

Kom nettopp hjem. Har vært og hatt generalprøve. På fredag er det nemlig ukm og jeg skal være med å danse, meg og 3 andre venner. Jeg både gleder og gruer meg. Det kan enten gå utrolig bra, eller helt forferdelig, men vi får satse på det beste. Det er bare det å delta som er så morro. I år er det faktisk en del innslag og alle er skikkelig bra. Dette blir et bra år!

I fjord var også meg og Louise med og dansa. Video fra dansen:

. Har/skal du være med på ukm?

Jeg Har BURSDAG!

I dag vekka mamma og Semine meg med sjokoladekake og pakker. Ble litt overraska, men det var herlig å våkne på den måten. Har hatt en kjempe koselig dag på skolen og dagen har vært ganske bra så langt. Skal snart ned på lundetun for å øve på en dans. Gleder meg. I kveld skal jeg være med familien og spise kebab og se film. Blir koselig. Tusen takk for alle gratulasjoner foressten! :D

Jewelries. Liker du smykker?

Familieselskap

I dag hadde vi familieselskap. Jeg har bursdag på tirsdag og Semine på lørdag så da feiret vi me familien i dag. Hadde det kjempe koselig. Har vært en stund siden vi alle har vært samlet så det var morro å se dem igjen. Fikk en del gaver også. Har ikke fått tatt så mange bilder i dag, men jeg kan legge ut bilder av gavene i morgen.
Om ikke så lenge får jeg besøk. Cecilie og Ellisiv kommer. Tror vi kanskje skal se film og finne på noe kos. Har også lagt mat til dem, hehe..


. Hva har/skal du gjøre i dag?

Pizzzzaaaa. Liker du Pizza?

Fredag - beste dagen i uka!

Yes! Endelig fredag! Jeg elsker fredager. Har nok nevnt det et par ganger før, men jeg sier det igjen! Alltid når jeg kommer på skolen og det er fredag er alle i godt humør. Skoledagen pleier å gå ganske fort. I de to siste timene har vi Kunst & Håndverk før vi stikker hjem. Ganske koselig igrunn.
I dag har jeg tenkt å lese litt videre i boka til forfatterprosjektet. Jeg virkelig hater å lese! Hvertfall når det gjelder tykke bøker. Prosjektet snart leveres og jeg er så vidt i gang. Off, må skjerpe meg.. Senere i kveld skal jeg også til Maren og se film. Lenge siden sist så det blir koselig... :D


. Liker du fredager?

De Siste Dagene...

Etter en veldig lang pause er jeg faktisk tilbake igjen. Planen var egentlig å skrive et innlegg på søndag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.
I helga var jeg i Sandnes med Ellisiv. Vi hadde det helt topp! Vi var med folk vi ikke hadde sett på en stund. Skikkelig koselig! I tillegg var vi på kino, restaurant osv.. Svidde av en del penger, men det var verdt det! Jeg elsker å traske rundt i byer!
Jeg har også øvd en del på et prosjekt vi fikk i norsk. Vi fremførte på tirsdag og det gikk sånn tålig greit. Jeg fikk 4/5. Hvis jeg hadde gitt litt mer innsats tror jeg at jeg kanskje kunne fått meg opp på 5ern, men jeg er fornøyd...
fant noen fine og 'klare' bilder fra helga, haha...

. Har du gjort noe gøy i det siste?

Bloggpause

Har ikke hatt tid til blogging og slikt i dag. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg så trøtt, så jeg sovna. Om kvelden var jeg i bursdag og nå har jeg nettopp komt hjem. En koselig fredag!
I morgen reiser meg og Ellisiv til Sandnes. Tror vi kanskje skal handle litt og om kvelden skal vi på noe møtegreier. Husker ikke hva det het, men gleder meg! Det blir en utrolig morro helg! Som sagt så får jeg ikke noe tid til bloggen i morgen, men jeg kommer hjem på søndag.. Hva skal du i helga?

I'm Packing!

Skoledagen har vært helt grei. Den er heldigvis over og nå er det helg! Jeg har alltid regnet med torsdag som helg fordi da er det jo snart fredag og fredager pleier å gå så raskt. Kanskje litt rart og vanskelig å forstå, men det er bare slik jeg tenker...
Akkuratt nå holder jeg på å pakke. Meg og Cecilie skal snart til Ellisiv og sove over. Gleder meg! Fikk en skikkelig spontan tanke i stad om at vi kunne dra til henne og bake kake, se film osv. og kose oss litt! Tanken var vellykket!

. Gleder du deg til helg?

Arkiv

hits