Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Tips; Hva man kan gjøre når man kjeder seg

Nå som det er sommerferie så er det ikke alltid det er så mye å gjøre om dagene. Selvfølgelig er det herlig å slappe av og være litt aleine iblant, men hva når alle vennene dine er på ferie og du ikke har noe å finne på. Da er det greit å få en del tips til hva du kan gjøre. Derfor tenkte jeg og dele mine tips med dere..


Baking
Hva er vell mer morro enn å bake en skikkelig stor og saftig kake? Kanskje en du aldri har bakt før? Eller så kan du jo prøve å mikse litt og lage din egen oppskrift, din egen spesial? Det er jo alltid spennende, og ikke minst så får du jo spise den etterpå. Eller så kan du kanskje gi den til noen og overraske dem?


Les
Har du god tid så kan du jo finne frem en skikkelig god bok og lese litt. Kanskje foreldrene dine eller noen du kjenner kan anbefale deg ei bok å lese. Enten om du liker å lese eller ei. Hvis du virkelig bestemmer deg for å lese om noe du liker, så kan jeg nesten garantere deg at du vil bli hekta. Dra på biblioteket, spør de som jobber der om de har noe å anbefale..


Fornøyelsespark
Tusenfryd, Dyreparken, Bø sommerland, Legoland, Liseberg, Heidepark.. Det finnes alltid mange muligheter så dra og fornøy deg i sommerferien. Kanskje det blir en spontanreise, men hva er vell bedre enn det? Dra med familie eller venner, hvis noen er hjemme!


Tren
I ferien blir det ofte til at vi spiser masse snop og usunn mat. Da anbefaler jeg virkelig en treningsøkt. Enten det er å ta noen sit-ups og arm-hevinger hjemme, eller det er å dra på et treningsstudio eller ta en joggetur i heia. Alt hjelper. Selv prøver jeg å jogge i heia hver dag, og det hjelper masse på humøret. I tillegg får du den beste følelsen etterpå! Hva med å springe noen turer opp og ned i trappa? Det er ganske god trening.


Bad
Sola steiker og du kjenner at du koker av varme. Hva skal du gjøre for å kjøle deg ned? Ahaaa, hente is i fryseboksen. Woops, den spiste du jo opp i går. Hva med å ta et bad i stedet?


Finn Inspirasjon
Når jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, så leter jeg ofte etter inspirasjon. Mine tips er å søke etter sminke tips og frisyrer på youtube. Du finner alt muligt! Se i blad, søk på nettet og bli inspirert av forskjellige klesstiler. Kanskje du kan mikse litt neste gang du skal ut med venner? En blogg jeg anbefaler når det gjelder forskjellige antrekk er Denne! Våg å bli inspirert og kle deg annerledes! Livet er for kort til å bare være en i mengden!


Spadag
Ta et godt å varmt bad, tenn stearinlys og ha rolig musikk i bakgrunnen. Ha en skikkelig spadag! Smør deg inn såper og kremer. Barber leggene. Ta ansiktsmaske og marser tinningene. Slapp av og tøm hodet for stressende tanker. Kanskje du også kan prøve deg på litt Yoga?


Gå tur i heia
Ta deg tid og gå en lang tur i heia. Ta med mat, lag et bål og gå en plass du aldri har vært før. Kanskje du finner en yndlingsplass som bare blir din? Er det vann i nærheten, så ikke la noe stoppe deg fra å ta et bad. Kanskje et nakenbad? Haha.. Jeg virkelig anbefaler dette! Stillheten. Kanskje du også er heldig og får se noen spennende dyr.


Se film
Er det litt seint og de andre har lagt seg for å sove? Sett på en god og koselig film. Finn fram litt snaks, kanskje noe sunt? Det fins veldig masse god, sunn snaks. Så er det bare å lene seg tilbake og nyyyte en herlig film.


Ta bilder
Finn fram et kamera, enten det er nytt eller gammelt, og ta bilder. Bilder som du vanligvis kanskje ikke pleier å ta. Legg merke til detaljer og ha en fotoshoot. Etterpå kan du legge dem inn på dataen og redigere dem i forskjellige programmer. Eks: Picnik , Picasa , Photoscape

. Hva gjør du når du kjeder deg?

11 kommentarer

Mathias Folke Nordby

26.07.2011 kl.18:38

jeg ser på en film/serie.:) Gamer av og til;)..
Fast leser på bloggen din;)

Cecilie Marie

26.07.2011 kl.18:42

Sant :)

Queen T

26.07.2011 kl.18:55

Det meste som står der ;)

PiaKristin

26.07.2011 kl.20:04

Kjeder meg nå, så det var gode tips! Så takk for det :D

sarai94

26.07.2011 kl.20:53

Jeg bruker som oftest å lese, hehe :D

louise

26.07.2011 kl.21:10

megabra tips !

når jeg kjeder meg søker jeg på google; what to do when you are bored ?

sukk ! ...

Solveig Karin

26.07.2011 kl.21:36

Åhhh, det var bra tips!

Med fine bilder til :)

jeg gjør mye av det du sa.. så gjør jeg diverse kreative ting, som å male, tegne eller sy.

Steve Kølle

26.07.2011 kl.21:40

Syyykt ! Bra Karoline... Takk !!! :D Elske d d blogge om !! Gla i dg :D <3

Karoe - Karoline <3

27.07.2011 kl.17:51

Utrolig bra, tror jeg lagrer dette innlegget i favoritter! :D

SV: Ja, enig med deg altså! :)

Madelene Lisella

27.07.2011 kl.18:18

likte dette innlegget ^^
tusen takk for dette innlegget! er til stoooor hjelp!!

johannes

27.10.2013 kl.17:53

Tusentakk for gode råd. har vært vært til stor hjelp for meg :)

men nå har jeg brukt disse tipsene i lang tid og trenger noen nye... pliiis?:)

Skriv en ny kommentar

Bli min Venn?

Arkiv

hits