Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Redd for VULKANUTBRUDD!

Dere har kanskje hørt om vulkanen i Yellowstone? Det er altså en Gigantisk vulkan i Yellowstone nasjonalpark som jeg begynner å bekymre meg litt for. Vi hadde om vulkanen på skolen idag og læreren vår lærte oss masse om den. I tillegg har det vært ganske masse snakk om den på tv og slikt. Grunnen til at jeg er redd for at den skal ha utbrudd er fordi den er enorm og det kan skje mye gale hvis det skjer.

Vulkanen pleier å ha utbrudd hvert 600 000 år og nå har det nemlig gått så mange år. Grunnen til at det er farlig hvis den får utbrudd er fordi da dekker det seg et tykt lag med aske rundt jorda og vi får klimaendringer. Nemlig det blir Istid i mange 1000 år. Da får jo ikke planter og ting som vi dyrker vokst og vi vil ikke få mat. Det vil blant annet kanskje bli masse krig og folk vil dø av kulde. Det kommer til å bli et problem og mennesker vil bli utryddet.


ParkenNå er det jo ikke sikkert at den vil få utbrudd i vår tid eller i våres barn sin tid, men en eller annen gang vil det skje.
Jeg håper bare at ikke jeg lever når det skjer. Vil veldig gjerne ikke oppleve det!


Et random bilde av en vulkan i Mexico

. Har du hørt om dette før?
. Er du redd for vulkanen i Yellowstone Nasjonalpark?

4 kommentarer

♥ amaliee

27.apr.2010 kl.15:40

Huff :(

Anne Merethe

27.apr.2010 kl.16:07

Har ikke hørt om den, men det hørtes da voldsomt ut :S Det kommer nok ikke noen istid mens vi er her for det tar tid å bygge opp en hel isbre osv. : )

Karoline Iveland

28.apr.2010 kl.17:06

Anne Merethe: Det er ganske skummelt å tenkte på. Det er ikke sikkert det blir istid mens vi lever, nei, men det blir hvertfall kaldt!

Louise ♥ conception

02.mai.2010 kl.12:40

jaaaa :s

Skriv en ny kommentar

Bli min Venn?

Arkiv

hits