Hjem Inspirasjon Nikon D60 Følelser & Tanker Musikk T i p s Hverdag Følg meg her

Min Ninni!

Gjett hva jeg gjorde nettopp! Jeg så nemlig i ett gammelt album av meg som mamma har lagt for ett år siden eller noe. Hun har nemlig scrappet litt av livet mitt til et album! Det rareste jeg leste var om "Meg og livet mitt med Ninni!"
Ninni er som sagt den BESTE bamsen jeg har hatt noen gang! Det er da en kanin som ikke akkuratt er den fineste bamsen i verden, men vil alltid være og forbli den BESTE!!

bilde032 bilde033

Mamma hadde også skrevet en tekst om meg og ninni.. Tenkte jeg kunne skrive hva som står i den lille besje firkanten på arket hun scrappet av meg:
"Dette er altså Ninni!
Da Karoline var baby brukte hun ikke tutt, men hun fikk låne en kaninbamse av Lennart (bror). Den beslagla hun raskt og bamsen ble kalt Ninni.. Hun var veldig avhengig av den, og den var med henne overalt. Karoline "suttet" på tunga si imens hun holdt Ninnis øre opp mot nesa si og en hand på borrelåsen som var armen. Ninni ble jo ganske slitt etter hvert, og mormor har sydd på armer og ben og lappet den mer enn en gang. Vi har ikke tall på alle gangene vi har lett i hele huset rundt etter Ninni når Karoline skulle sove.
En gang vi reiste til Danmark i 1998, glemte Karoline igjen Ninni på fergja! Det merket vi ikke før vi hadde kjørt 45 minutt nedover Danmark. Karoline var utrøstelig, så vi måtte bare kjøre tilbake til fergja. Kjell Rune (far) gikk om bord på fergja og lette overalt uten å finne den.. Til slutt møtte han på en stuepike og han spørte om hun hadde sett en bamse. Hun hadde da ikke sett en bamse noen plass, MEN hun hadde sett "dette" -og det var Karoline's kjære Ninni som de hadde satt på ei hylle!"

Det jeg syntes var ondt av Stuepiken var at hun hadde da ikke sett en bamse, men "dette"? Liksom at kaninen min ikke var en bamse? Hvor ondt er ikke det? Ninni selv har jo ikke den perfekte utseendet, men det er ikke det som teller! Synes det var litt sarkastisk sagt da... Haha.
bilde036
Meg og Ninni for noen år siden..


Hvis du lurer på hvem Karoline er, så er det altså meg.. Heter faktisk egentlig ikke Kia, bare kaller meg det på blogg...
K står for Karoline. I er begynnelse på etternavnet mitt og A er den andre bokstaven i navnet mitt.. :D

- KIA

. Var du glad i bamser da du var liten?

Én kommentar

reidunh

10.nov.2009 kl.20:15

guud, så søtt!

ja :D

Skriv en ny kommentar

Bli min Venn?

Arkiv

hits